kommer snart!!!:)

hålla i stugan! ska ta snart och kicka igång en tävling här på min blogg och priset kommer ju så klart vara nå i det nya ämnet på min blogg :) nu ska jag mysa med hjärtat :) puss hoppas på en trevlig kväll :)

Inget förslag?!

Men nog var nu ju mesiga! 82 besökare i snitt och ingen vill säga ett enda förslag nu när jag gav er händerna fria?
Tråkigt mycket tråkigt..

Då väljer jag ämne själv i fortsättningen..

Puss


Något förslag?

Nu låter jag er bestämma vad ni vill jag ska blogga om, ämnet är sex så klart!
Inget ämne är pinsamt eller genant, så kom med förslag :)

Ni får vara anonym om ni vill :)

Puss


Några exklusiva saker

Det kanske känns ut tråkigt att det är många som kanske har precis samma leksak som du/ni har där hemma i byrolådan. Men det finns faktist några du kanske skulle vara ensam om att ha på orten, regionen och kanske till och med hela landet!


Denna stilfulla och exklusina stav är uppladdningsbar! Till denna stav från LELO så förjer det med bla sen sidenpåse föär att förvara den i. Satven är till och med ergonomisk. Tillverkad av silikonmatreal som är hudvänlig.
LELO Elise black, Finns i fler färger  1299:-

Källa: Lustjakt


LELO Soraya är världens vackraste dubbelverkande vibrator, designen är eligant och vacker. Uppladdningsbar, vattentät och är sammetslen. 8 unika vibrationslägen. Siden påse med följer för förvaring.
LELO Soraya cerise, finns i fler färger 1599:-

Källa: Lustjakt


LELO Lux Olga är en elegant och lyxig dildo som är tillverkad i 18K guld-plate.. Den erbjuder spännande möjligheter för användaren.
Den ena änden är noggrant utformad för att nå och stimulera G-punkten, och den andra är utformad för traditionell erotisk stimulering. G-punkten stimulerar man mest genom tryck.
Olga är en fröjd för ögat och kroppen, och hennes två individuellt utformade ändarna möjliggör mångsidig njutning. Olga levereras i en elegant presentask i trä, utrustad med manual, satin påse för elegant förvaring och en 1-års LELO-garanti.
LELO Lux Olga 12 900:-

Källa: Lustjakt


LELO Lux Inez är en elegant och lyxigt vibrator med ett energiskt surr. Den är tillverkad i 18K guld-plate. Den erbjuder givetvis spännande möjligheter för användaren. Fem förprogrammerade lägen och en i princip ljudlös vibratormotor, utgör grunden för en mängd njutbara upplevelser.
Inez är uppladdningsbar och en 2-timmars laddning ger upp till 4 timmars njutning.
Levereras i en elegant presentask i trä, utrustad med laddare, manual, satin påse för elegant förvaring och en
1-års LELO-garanti
LELO Lux Inez 99 900:-

Källa: Lustjakt

Pssst! Vissnte ni att LELO är ett svenskt företag och tillverkare av sexleksaker, nyfiken på vad mer dom har? Besök gärna Lustjakt och sök LELO uppe i sökrutan så kommer det att komma upp 56st unika träffar!




Krydda till det till Halloween

Lite passande produkter till denna års tid nu när det närmar sig halloween :)


Denna penisring heter Bad bat ring, hur söt var inte den från en skala 1-10? 149:-
Källa: Lustjakt



Denna björn ser liten och oskyldig ut men ack vad den kan! Liten, kraftfull vibration och dessutom vattentät!
Björn staven heter Boggie bear, passar utmärkt att ha med i duschen. 529:-
Källa: Lustjakt


- Älskling, bus eller godis? Eller varför inte både och? Kondomklubba som smakar och doftar jordgubbe, behandlat med silikonbaserat glidmedel vilket ger en lång varig kännsla av glidet och sedan blir huden mjuk av det. 12:-/p
Källa: Lustjakt


Lek konstnär och måla varandra med Bodypaint chocolate och sedan slicka bort det från varandra. Passar mycket bra till förspelet. Finns i fler smaker. 159:-
Källa: Lustjakt


Oralsex

Detta kan vara ett svårt ämne, en del tycker inte om det och andra älskar det. Det kan vara svårt att få till det och få sin partner att njuta, kanske för att den andra parten är blyg och inte vill säga hur man ska göra eller bara svårt att förklara. Detta är bara tex en lite guide hur man vanligt vis gör.

Att ge kvinnan oralsex

Först vill vi be dig tänka på att vissa könssjukdomar kan smitta vid oralsex. Om du inte känner kvinnan väl, så rekommenderar vi att du använder slicklapp under hela akten.

En av anledningarna till att de flesta kvinnor älskar att få oralsex är för att det är varmt och fuktigt och om du följer följande punkter så törs vi nästan garantera att du kommer att bli uppskattad för ditt initiativ till oralsex. –I övrigt så gäller: Övning ger färdighet och ta det lugnt och försiktigt.

Ett litet tips innan du sätter igång:

Håll koll på om hon är någotsånär nytvättad. Dels för din egen skull då du inte får tycka att det är ofräscht. Men också för hennes skull då hon kan komma att känna sig lite pinsam om hon inte är helt ren.

Om kvinnan du är med inte är helt trygg i sig själv så kan det vara bra att dämpa belysningen eller släcka helt för att hon på så sätt skall kunna koncentrera sig helt på det du gör och inte oroa sig för hur hon ser ut. Avslappning är viktigt. 

  1. Börja försiktigt med att smyga upp intill henne och ge henne en passionerad kyss, kyss henne ner över halsen, brösten och smek henne samtidigt över kroppen och säg att du älskar henne.
  2. Övergå till att, samtidigt som du kysser henne, smeka hennes kön utanpå kläderna. Ta försiktigt av henne kläderna medan du fortsätter att smeka henne över hela kroppen.
  3. Kyss hennes lår mjukt och slicka gärna lite med tungspetsen.
  4. Börja närma dig sakta hennes könsorgan, men backa tillbaka när du nästan är framme. Ägna ännu mer tid åt benen och runt könsorganet.
  5. Smek försiktigt blygdläpparna. Om du känner att det är fuktigt kan du försiktigt och långsamt smeka blygdläpparna och långsamt stoppa in lite av din fingertopp mellan blygdläpparna. Om man vill kan man använda lite glidmedel.
  6. Närma dig nu klitoris och börja med att andas lite varm andedräkt mot klitoris innan du börjar slicka försiktigt. Låt sedan även tungan glida ner i slidöppningen.
  7. Sug försiktigt in blygdläpparna i munnen (ej hårt) och massera dem sedan försiktigt mellan fingertopparna.
  8. Hemligheten med oralsex är att dina händer måste samarbeta med din mun. Hela vaginan måste hanteras, hela tiden. Vissa gillar också när man för fingret runt i vaginan (som om du rör runt med fingret).
  9. Prova att slicka klitoris i små cirklar och upp och ner. Sug lite försiktigt in klitoris i munnen. Prova även att nafsa lite försiktigt. Vissa tjejer gillar också när man använder hela tungan (inte bara tungspetsen utan slickar som om man slickar på en glass.) Prova med att stoppa in tungan lite försiktigt i slidöppningen, sug också in blygdläpparna försiktigt.
  10. Koncentrera dig bara på din kvinna och hennes kön. Slicka hennes klitoris och ge henne vaginal stimulans samtidigt. Kanske kan du testa en vibrator som du för ut och in i henne samtidigt som du stimulerar hennes klitoris.
Var alltid mjuk och försiktig om inte din kvinna säger något annat till dig. Var uppmärksam på vad hon verkar gilla mest, lyssna på hennes andning och om hon exempelvis trycker sitt kön mot dig eller drar dig i håret. Sluta då inte med det du just gjorde, för då kanske hon inte når sin orgasm. 
Kvinnor som har svårt att få orgasm eller aldrig har fått det, kan du behöva hjälpa till med en hårt vibrerande klitorisvibrator. Glöm då inte glidmedel, i annat fall så kan hon drabbas av irritation eller skav. Alla kvinnor lyckas inte få orgasm, ge inte upp för njutningen finns där ändå.

Tips på produkter

Det finns många smaksatta glidmedel som man kan använda vid oralsex eller varför inte någon god kroppschoklad. Många tjejer kan även gilla vibrationer så låt gärna en liten vibrator kittla runt, Den kan även användas för att stimulera hennes anus och området däromkring. Glöm då inte glidmedel. Vill du ge henne en extra kick så kan du ta en klick stimulerande kräm tillsammans med glidmedel för att ge henne en mycket skön intimmassage.


Att ge mannen oralsex

Först vill vi be dig tänka på att vissa könssjukdomar kan smitta vid oralsex. Om du inte känner mannen väl, så rekommenderar vi att du använder kondom under hela akten.

En anledning till att de flesta män älskar att få oralsex är för att det är varmt och fuktigt och att det påminner lite om att ha vaginalsex.

Om du följer följande punkter så garanterar vi att du kommer att bli uppskattad för ditt initiativ till oralsex.

I övrigt så gäller: Övning ger färdighet.


Ett litet tips innan du sätter igång:
Håll koll på om han är någotsånär nytvättad. Dels för din egen skull då du inte får tycka att det är ofräscht. Men också för hans skull då han kan komma att känna sig lite pinsam om han inte är helt ren.

1. Börja försiktigt
    Smyg upp intill honom och ge honom en passionerad kyss, smek honom över kroppen och säg att du älskar honom.

2. Övergå till att, samtidigt som du kysser honom, smeka hans kön utanpå byxorna.

3. Ställ dig bakom honom och smek hans bröst, samtidigt som du låter en hand slinka in innanför byxorna.

4. Sätt dig på knä framför honom och nosa lite i hans skrev.

5. Knäpp upp och dra ner hans byxor.

6. Smek hans pung och penis försiktigt, samtidigt som du slickar lite försiktigt på ollonet.

7. Börja nu att sakta dra hans förhud fram och tillbaka, samtidigt som du tar hans ollon i munnen.

8. Du kan aldrig få fram för mycket saliv. Ju mer du kan producera desto bättre blir det. När det är så mycket saliv på hela penisen så det droppar, då är det bra. Det är viktigt att hela penisen är blöt, inte bara ollonet. Ta gärna silikonbaserat glidmedel till hjälp då ditt mål är att komma så nära miljön i slidan som möjligt. Detta är ett mycket hett tips.

9. Koncentrera dig inte bara på ollonet!

Det samma gäller här. Du ska sträva efter att efterlikna känslan vid ett samlag. Ta en hand runt penis, vid roten, och den andra handen runt penis mer upp mot ollonet.

Hemligheten med oralsex är att dina händer måste samarbeta med din mun. Hela penis måste hanteras, hela tiden.

10. Glöm inte pungen. Det är mycket skönt om du någon gång inemellan tar din ena hand och smeker hans pung och hans skinkor, samtidigt som du fortsätter med den övriga behandlingen.

11. Ta in så mycket av penisen som du bara kan. Ju längre in du tar den desto skönare är det för honom. Är det så att du omöjligt kan få in den särskilt långt, då kan du givetvis till viss del kompensera detta med att lära dig använda händerna på ett gudomligt sätt.

Om du kan få in hela, ända in till roten, så kan du simulera ett vaginalt samlag. Kombinerar du detta med väl utförd handmassage så har du en man som strax kommer att uppleva nirvana!

12. Prostatan

En mans prostata kan jämföras med en kvinnas G-punkt. Detta är med andra ord ett område som inte bör förbises!

Fördelen med oralsex är att du har två händer och en mun. Om du använder en av dina händer till att massera hans prostata så bör han inte misstycka. Prostatan hittar du ca 5 cm upp i ändan, mot magen. Den känns som ett litet plommon, ungefär.

Tyvärr så är det ett faktum att många män lider av homofobi och har lite psykiska problem med att få någonting infört i ändan. Detta är tyvärr ett tecken på att de inte är riktigt säkra i sin mansroll. Men generellt sett så kan man säga att de män som vågar prova, tycker att det är en helt fantastisk upplevelse och gör det gärna igen.

Om du kommer fram till att det kan vara värt ett försök, för då försiktigt in ditt långfinger, hitta prostatan och massera den mjukt, samtidigt som du fortsätter att massera penis, dra inte fingret fram och tillbaka i onödan. Du hittar mer information om glidmedel m.m. på sidorna om analsex. Mycket glidmedel är ett absolut måste!

13. Utlösningen

Det finns ingenting som män tycker är så sexigt som när kvinnan de älskar tar deras utlösning i munnen och helst sväljer efteråt. Anledningen till att män älskar detta har absolut ingenting med dominans eller förtryck att göra, det handlar helt enkelt om att de vill bli totalt accepterade och känna att kvinnan inte ratar någonting de har att erbjuda. Det motsatta gäller givetvis också. En man som inte kan med att ha oralsex med en kvinna för att han tycker det är äckligt, ratar ju faktiskt den del av henne som är den mest privata och vackraste.

Vill du inte ta utlösningen i munnen så är det givetvis helt ok. Om du lyckas ge honom en utlösning så är han säkert helnöjd ändå. Men jag törs påstå att ni då går miste om någonting som faktiskt för er lite närmare varandra. Intimvätskor är ju inte onyttiga på något sätt.

Tips på produkter
Det finns många smaksatta glidmedel som man kan använda vid oralsex eller varför inte någon god kroppschoklad. Många killar kan även gilla vibrationer så låt gärna en liten vibrator kittla runt, Den kan även användas för att stimulera hans anus och området däromkring. Glöm då inte glidmedel. Vill du ge honom en extra kick så kan du ta en klick stimulerande kräm tillsammans med glidmedel för att ge honom en mycket skön intimmassage.


Om du sätter på en potensring vid roten så kommer hans njutning att intensifieras än mer. Detta för att förhuden dras tillbaka och han får ett kramande känsla vid roten. Ringen gör också så att blodet inte rinner tillbaka och gör honom hårdare och större än vanligt.

Lycka till!!

Källa: Lustjakt





Tips!

Tips för att öka lusten

1. Det första tipset låter enkelt och det är det också om man bestämmer sig. Det handlar helt enkelt om att tänka mer på sex. När man är stressad och har mycket att göra är det svårt att behålla lusten och att tänka på sex som man vanligtvis gör. Satsa på att tänka mer på sex! Istället för att göra listor på saker du ska göra när du sitter på bussen, fundera på spännande sexställningar. När du handlar mat, fundera på vad i mataffären som skulle kunna användas sexuellt...

2. Bestäm att sex måste vara roligt. När man är stressad och har tid för sex mer sällan än man vill, kan det lätt bli för allvarligt i sängen och det kan döda lusten hos vem som helst. Prata med din partner och kom tillsammans överrens om att ni ska ha roligt i sängen och att det inte gör något om ni provar något nytt och allt går fel, se till att ni kan skratta åt det istället!

3. Hitta på ett eget hemligt ord som betyder sex, det kan vara regnbåge, kattunge, dansa, vad som helst. Det viktiga är att det inte är ett ord ni vanliga fall använder på det sättet, diska är till exempel ett dumt val. Det gör att ni kan använda det när ni umgås med andra utan att någon förstår vad ni menar. Fler användningar följer...

4. Leta på internet efter fem erotiska noveller du tror att din partner skulle tycka om och som innehåller teman du vet att din partner tänder på. Skicka sedan en länk om dagen, regelbundet eller oregelbundet, via e-post till din partner. Märk e-brevet med ert hemliga ord så han inte tittar på länken när kollegorna är i närheten. Låt sedan din partner göra samma sak för dig. Du kommer förmodligen både att bli tänd när du letar noveller till din partner och när du får noveller från din partner. Spara den kåtheten till kvällen då ni diskuterar novellerna och lever ut valda delar...

5. Återberätta era favoritscener ur erotiska filmer och böcker för varandra. Berätta varför ni tänder på dem. Klura ut vad som hade kunnat göra scenerna ännu bättre. Leta efter en erotisk bok som stämmer in med vad ni tycker om och läs högt ur den på kvällarna. Även om ni inte kastar ifrån er boken och har hett sex efteråt, så kommer ni förhoppningsvis att gå och fundera på scenerna efteråt.

6. Utforska vad ni tycker om att bli smekta med. Fjädrar, silkestyg, sammet, läder, något vibrerande... Leta i hemmet efter prylar som kan ge häftig stimulans och ägna sedan minst en timme åt att smeka varandras kroppar med olika material och undersöka vad ni tycker mest om. Prova även att använda sexleksaker på nya ställen på kroppen. Gör sedan samma sak, men med ögonbindel, och låt din partner gissa vad du smeker honom/henne med!

Tips: Fjädrar (För båda/Spel och lek). Ögonbindel (För båda/Bondage).


7. Köp en bra bok om sex. Läs den tillsammans. Om du är blyg kan ni läsa boken var för sig och ha ett samtal om vad ni tyckte sedan i sängen med lampan släckt. När ni ändå diskuterar sex, passa på att berätta för din partner vad du tycker bäst om av allt det han/hon gör med dig, förklara varför. Att läsa om nya sexställningar och nya sätt att njuta kommer att sätta igång tankarna och öka er fantasi.

Tips: Orgasmboken, Erotiska kroppsspråket eller Vägen till orgasm (Böcker)


8. Skriv en erotisk novell tillsammans. Skriv antingen varje mening tillsammans eller skriv en mening eller ett stycke var. Om ni är blyga, börja försiktigt och gör bara en romantisk historia, fortsätt sedan... Ett bra sätt att börja fantisera och få mer lust och samtidigt ger det dig chansen att berätta något du skulle vilja prova.


Tips för ett roligare och intressantare sexliv

1. Gör en överenskommelse där ni varje dag i en vecka ska göra något nytt. Det behöver inte vara något stort, det kan räcka med att kleta ned varandra med choklad, eller ha sex i en helt ny ställning, det viktiga är att det är något ni inte gjort tidigare. Så småningom kommer ni att bli mer och mer vågade...

2. Bestäm en speciell plats, tex i en låda under sängen, det viktiga är att den annars är tom. Lämna där små överraskningar åt varandra. En erotisk bok med ett bokmärke vid det kapitel ni ska läsa för varandra, sexiga underkläder, massageolja, bubbelbadskum, sexleksaken ni vill använda ikväll. Bara fantasin sätter gränserna. Turas om att lägga något i den eller lägg båda varsin sak i varsin låda. Ni går hela dagen och fantiserar om vad lådan kan innehålla från partnern, eller vad ni hoppas ska hända med det ni lade i den. På kvällen kikar ni i den och sätter igång leken!

3. Börja massera varandra - ofta! Inget går upp mot massage, spända muskler bli avslappnade, glidet från massageoljan får tankarna att vandra och ni får båda kroppskontakt som sätter igång endorfinerna. Även om ni inte har sex samma kväll så kommer kroppen att reagera på det och bli mer villig. När ni är för trötta för sex, ägna 10 minuter åt massage, det ökar lusten och tar bort stressen.

Tips: Invits värmande massageolja blir varm när man masserar och luktar gott.


4. Sätt er och gör varsin lista på de tio saker du tänder på mest och de tio saker du tror att den andre tänder på mest. Både oskyldiga saker som kyssar i nacken och mer sexinriktade saker. Byt sedan listor. Jobba på att arbeta er igenom listorna, en punkt i taget. Ni lär er också något nytt, kanske var det där du alltid brukade göra inte alls det din partner tänder mest på, utan något annat?

5. Köp en sexleksak! Som nybörjare, beställ en massageolja, ett nytt glidmedel och en liten söt vibrator av något slag. Börja med en fingervibrator eller ett ägg. Ett ägg är mysigt och lätt att använda som klitorisstimulator. Om du vill kan du sedan stoppa det i en penisring så ni båda kan njuta ännu mer vid samlag, då fungerar den som klitorisstimulator för kvinnan eller stimulerar mannens pung.

- Tips fingervibrator: Fingermassager (För henne/Klitorisvibratorer).

- Tips ägg och penisring: Ett snyggt designat ägg gör det lätt att få in en leksak i samlivet, prova det läckra Safari ägget (För henne/Vibrerande ägg). Komplettera gärna med ett överdrag som du kan sätta ägget i,  (För båda/Överdrag).

- Tips glidmedel: Eros Woman (För båda/Silikonbaserat glidmedel) eller Pjur Eros Aqua (För båda/Vattenbaserade glidmedel).

- Tips massageolja: Invits värmande massageolja (För båda/Massageoljor värmande.)



6. När du redan har en leksak, leta efter fler! Surfa reda på fler sexleksaker du vill prova, skicka e-post med tips till din partner (med ert hemliga ord i ämnesraden) eller sätt er tillsammans och titta på olika alternativ. Hitta något båda vill prova.

* Tillsammans: en vibrerande penisring lyfter er båda till nya höjder. Mannen blir hårdare och de flesta kvinnor behöver direkt klitorisstimulans för att få orgasm. Tips: Dolfinger är populär och har sex olika vibrationslägen,  (För båda/Vibrerande ringar)

* Lekfullt: Prova ett par handklovar i tyg, sitter bra och bekvämt. Eller varför inte en ögonbindel? Tips: Öögonbindel och Bondageset (under För båda/Bondage).

* Något udda: Latexlakan läggs var som helst och ni kan kladda hur mycket ni vill. Tips: Latexlakan (under För båda/Bondage) och värmande massageolja (För båda /Massageoljor - Värmande ).

* Ny njutning för kvinnan: Utforska G-punkten. Läs även artikeln om G-punkten. Tips på G-punktsstavar(För henne/Stavar G-punkten).


7. Om ni har barn, lämna dem hos en barnvakt och säg att ni ska ha hem gäster. Ägna sedan hela kvällen åt att vara med varandra. Om du lätt känner dig pressad när en viss tid är bokad åt sex, bestäm att ni inte ska ha samlag och följ det. Ägna istället kvällen åt att utforska vad den andra tänder på, massage, långa stunder i duschen...


8. Stäng av tv:n! Förbjud allt tv-tittande i en vecka. Lyssna på musik, spela spel, läs högt för varandra, ta långa bad. Om ni brukar sitta mycket vid datorn, stäng av den också och förbjud allt surfande. Vad kan ni hitta på istället?


9. Gör tråkiga saker roliga och/eller sexiga. Diska inte utan att antingen ha vattenkrig eller bli smekt av din partner samtidigt. Häng inte tvätt utan att vara naken eller leka spöke. Dammsug inte utan att dansa. En klassiker för kvinnor är att städa med en fastspänd klitorisretare... Varför inte låta mannen prova vibrationer han med?

Tips för henne: Fjärilen (För henne/Klistorisvibratorer med sele). För honom: Vibrerande potensring (För båda/Vibrerande ringar)


11. Börja förspelet redan vid frukost. Ägna en hel dag eller två åt förspel. Viska sexiga saker, skicka noveller och erotiska brev (endast om din e-post inte kan läsas av chefen), kom med choklad, ta på dig sexiga underkläder. Gå utan underkläder och berätta det vid väl valt tillfälle när ni är ute.


12. Utnyttja det faktum att män i allmänhet tänder mer på vad de ser, och kvinnor mer på vad de känner och hör. Låt henne sitta naken medan han går igenom hennes kropp, en del i taget och berättar vad han tycker om med just den kroppsdelen. Låt honom sitta naken och låt henne röra vid alla hans kroppsdelar och berätta samma sak. Både bra för självförtroendet och lusten! Är ni homosexuella, anpassa efter er!


13. Förspelstärningar eller andra spel kan vara kul ibland och ge er ny fantasi och nya idéer. Särskilt om ni har varit tillsammans ett tag och fastnat i gamla invanda banor (För båda/Spel och lek).



14. Att duscha och bada tillsammans är inte bara för nyförälskade. En härlig dusch med en vattentät vibrator eller ett långt bad med lyxigt badskum och en vibrator är härligt för båda. Använd vibratorn som klitorisstimulator för kvinnan och stimulera mannens pung och penis med densamma, varför inte prova att trycka en vibrator mot mannens penisrot så hela hans penis blir vibrerande? Silikonbaserade glidmedel håller i duschen, var försiktig så du inte spiller och halkar!

Tips på vattentäta vibrationer: En Vibrerande badanka (I rub my duckie är en internationell succé) kan stå i badrummet helt oskyldigt efteråt (För båda/Bad och kropp).

Tips på silikonbaserat glidmedel: Eros Woman eller Eros Classic (För båda/ Glidmedel - Silikonbaserat) l. Prova även väldoftande badprodukter.(För båda/Bad och kropp



Källa Lustjakt


Var rädd om er!

Det kanske inte är ett så trevligt ämne att prata om men det är faktist nödvändigt att prata om detta. Pinsamt eller ej nu kör vi!

Könssjukdommar eller ett finare namn för detta "sexuellt överförbara sjukdommar"

Det kanske känns ut pinsamt och att man förstör stämningen för att man drar fram en kondom ut ur handväskan, men det hindrar dig ju från att de kan komma nå ovälkommet som en könssjukdom eller oplanerad graviditet. Även jag har kondomer och det är för att jag är rädd om mig själv.

Klamydia:
Är en av det vanligaste könssjukdommarna i hela världen och i sverige, vanlig hos kvinnor i ålden 15-25år och hos män 20-30år, detta är statistik som visar detta!

Sjukdomen har nästan fördubblats sen mitten av 90-talet och klamydiafallen har ökat med 9 %(september 2004) jämfört med 2002. Ökningen återspeglar ett ökat riskbeteende bland yngre heterosexuella män och kvinnor.

Smittvägar
När en kvinna smittats finns bakterien i hennes urinrör och slida, ibland även i ändtarm och/eller svalget. Det har varit ovanligt med smitta mellan män som har sex med män, men det har skett en ökning under senare år.

Smittan överförs, liksom för gonorré, för det mesta (60-70 %) genom oskyddade samlag och oralsex.

Inkubationstiden är kort, besvären kommer oftast 1 -7 dagar från det du har blivit smittad.

Symptom
Den som smittats av sjukdomen märker oftast inte att de har fått sjukdomen, eftersom det sällan uppkommer några sjukdomssymptom.

Hos kvinnor ger infektionen oftast inga symtom. I en del fall kan livmoderhalsen infekteras och kvinnan får då en gulaktig flytning. Livmodertappen kan, vid undersökning, visa en ömhet vid beröring och vara svullen och lättblödande.

Hos männen är det vanligt med inflammation i urinröret. Även dessa inflammationer är oftast utan symtom, men vid sällsynta fall kan det uppstå flytningar och smärta vid vattenkastning.

Komplikationer

Kvinnor som bär på smittan en längre tid kan få bestående skador på äggledarna, med risk för sterilitet som följd.

Männen kan få inflammation i bitestiklarna.

Om en gravid kvinna har sjukdomen, kan barnet smittas under förlossningen och ev. få en ögoninfektion eller lunginflammation.

Undersökning

En klamydiatest görs genom att analysera urinen. Prov kan också tas med en bommulspinne från urinrör, livmoderstapp, ändtarm eller svalg.

Provet ger utslag tidigast en vecka efter att du haft sex och smittotillfället uppkommit. Provsvaret kommer inom en vecka.

Om du misstänker att du är smittad, men provsvaret är negativt, kan det vara bra att testa dig ytterligare en gång. Du kan nämligen ha infektionen utan att några bakterier har hittats vid första provtagningen.

Testet är kostnadsfritt.


Här kan du testa dig:

. Husläkarmottagningar

. Kommunens ungdomsmottagningar

. Sjukhusens sex- och samlevnadsmottagningar

. Hud och venmottagningar

. Infektionsmottagningar

. RFSU-mottagningar


Behandling

Klamydia, eller en misstänkt klamydiainfektion, ska så fort som möjligt behandlas med antibiotika, för att komplikationer ska förhindras. Om medicinsk behandling sätts in i ett tidigt stadium, är infektionen lätt att behandla.

Den smittade personens parter ska också behandlas, oavsett provsvar, eftersom sannlikheten är stor att även han/hon har smittats.

Behandlas en klamydiainfektion i tid är risken för följdsjukdomar liten. Cirka 1 månad efter behandlingens slut bör ett kontrollprov tas, detta för att förvissa sig om att behandlingen gjort verkan.

Under behandlingstiden ska/bör du avstå från samlag och annan intim kroppskontakt tills behandlingen är avslutad.


Spårning uppföljning

Klamydiainfektion klassas enligt smittskyddslagen som "samhällsfarlig sjukdom".

Det innebär att du är skyldig enlig smittskyddslagen, att omedelbart söka läkarvård om du misstänker att du smittats. Du är också skyldig att göra de undersökningar och ta de prover som krävs, och du måste genomgå behandling.

Det är också ett krav, enligt smittskyddslagen, att du lämnar uppgifter om den eller de personer du kan ha fått smittan ifrån, samt till den/de som du kan ha fört den vidare till.

Den/dessa personer kontaktas och informeras att de kan vara smittade. Du kan vara anonym, vilket innebär att din läkare inte talar om för de partner du nämnt. att det är du som uppgett deras namn.


Detta var en av 10st, varför jag tog upp just denna är att den är så vanlig!

Källa lustjakt



Knip knip!

Idag ska jag blogga om knipkulor, det finns folk som tror att man inte behöver träna sina bäckenbotten muskler men det är faktist en bra sak att göra. Det minskar rinskerna med framfall och inkontinensbesvär och att träna sina bäckenbotten muskler kan även ge intensivare orgasmer och man kan även få lättare orgasmer.

När man ska till och använda knipkulor så kan det vara bra att börja med att ligga på rygg pga av att man kanske inte kan hålla kvar dom inne i slidan när man står upp. Använd glidmedel! Kulorna är ganska stora och det ska inte göra ont att föra in dom. När dom väl är inne så ska man ta det lungt och inte känna sig stressad, när du har hittat lugnet så ska du knipa i 5sekunder och sedan släppa, knip sedan i 5sekunder och släpp. Rekomenderar att man gör detta i 15min till att börja med dagligen, man kan bli faktist trött av det och man kan känna lite tränings värk. Sedan använd 2gg dagligen i 15min per gång.

Glöm inte att rengöra efter dig, för din egen skull. Rengör i ljummet vatten och ta sedan bakteriedödande (UTAN ALKOHOL) och sedan smörj in produkten i silikonbaserat glidmedel för att produkten inte ska torka ut och förvara inte nära andra produkter. Dom kan nämligen inte tåla varandra och kan ge missfärgningar, sprickjor, bubblor och även smälta.

Lycka till och kniiiiip! ;)


Mer lust åt folket

Har nu gjort en ny kategori i min blogg som kommer att handla om sex fakta och om leksaker + lite tips :) Kommer även att blogga om en del produkter oxå, som kommer att komma in i sortimentet, saker som kommer att utgå och sånt.

Har fått hem papprerna idag och kollat igenom 1a katalogen, jag tror att det är ganska stor förfrågan om sånt här i tystnad, så nu bryter jag den! För endel är det tabu att prata om sex och sånt så jag kommer att ha kataloger för de som kanske inte vill delta på ett klämm och känn homeparty.

Detta kommer jag att ha som hobby så jag ser verkligen fram emot mitt första homeparty, kommer vara lite nervös men det brukar släppa lika fort jag har öppna munnen sen kan jag bara surra på :)

Ska fixa så jag får skrivet ut de papper jag behöver så jag kan hård träna! Jag blir så trött att läsa vid datorn.

Jag måste få inbokat minst 5st partyn så jag kan köpa visnings grejjerna bas 1väskan, varför jag måste det är för att det har blivit missbrukat att köpa bas 1väskan för att man får det till ett så rabbaterat pris för så mycke saker så jag förstår varför de har sådanna regler. Samma gäller det väska2 och väska3 sakerna att jag måste ha minst 5inbokade partyn. Jag strävar såklart efter att komma upp i och få köpa väska3 så det blir mer saker folk kan känna och klämma på.

Det funkar för alla detta, både killar och tjejer så killar behöver inte känna sig utanför, det finns saker även för dom.

Puss och kram




PS4

Kändes ut som att PS3 kom ut nyss men de var ju 07 vi var och köpte då dom just hade kommit så de var ju ett tag sen, och sen började dom sälja PS3 slim och då vet man att snart kommer det nya :) Men jag tror inte att den kommer att bli aktuell hos oss.


Designen såg känslig ut och ser inte ut att vara rikdad åt barn familjer utan åt spel nördar.

Vart besviken på PS4 faktist

God morgon god morgon!

Oh my god vad jag har sovit gott! Har inte märkt av att Joakim har kommit hem och då sover jag riktigt gott :)

Olivia och jag har bara tagit de lungt nu i morse, sett lite film på disney kanalen :) man blir ju som sentimental av den filmen vi såg :) Haha!

Ska kolla på byn om jag hittar nå kläder till på lördag, Joakim föreslog att gå naken men folk ska ju för fan äta där! Man ska ju inte bli äcklad.. Så jag ska kolla om jag hittar nå, tvätta löshåret och så :)

Ska ta nu och bara ta de lungt med gullis plutten Olivia min :)


Man blir ju för fan illa mående!

Jag har kännt nu ett bra tag att jag bara vill här ifrån, fort som fan. Bara packa väskan och ta bilen och åka bort, bara jag kommer utanför komun gränsen så skulle det bli en enorm lättnad. Komma bort några dagar. Allt här är som en stannad klocka. Tex när man varit borta så har det inte hänt nå annat än att folk hittat på fler osannolika rykten och samma jävla pessimister sitter och klagar, sitter där och missunnar samma jävla människor och ibland vart 3månad kan det byta samtals ämne och prata illa om någon annan för att den där tror att den är nå och hoppas bla bla bla! Usch man blir på riktigt illa mående. Alltså att sitta och gnälla om andra att hur elaka, dumma, idiotiska och misslyckade alla andra är utom dom.

Är det svårt att vara glad och säga: Åh vad glad jag är över att dom är tillsamman, att dom har skaffat barn, att den där har gått ner i vikt etc etc listan kan bli lång på exempel. Tar det så emot att säga det? Tar det så i deras uppbygda pefekta fasad som är på låtsads att de inte kan säga: vad kul! Sticker det verkligen så i ögonen på andra att andra människor har det bra? Bara för att dom inte har det bra så ska ingen annan ha det, så tänker dom!

Jag är stolt över att säga att jag är glad över den där personens skull att den träffar den där personen, att den där personen skaffat barn fast än den är en ung person, att den där klarade sig i olyckan och inte borde vara död, att den där har fått en andra chans och slutat med sitt missbruk, att den där har gift sig, att den där är värd den där bilen pga sitt hårda arbete, att den där går och får hjälp etc etc. Jag älskar att se andra människor glada och framför allt att skratta!

Varför har andra så svårt med det?

Nu jävlar har jag rört om ordentligt i grytan hoppas det prickar där det ska!


Kunde inte sagt det bättre själv!!

Homeparty

Jag är nu försäljare av sexleksaker, säljer via katalog och ordnar homeparty (klämm och känn) för de som vill ha det. Minst 5st personer per party (gratis och ingen köptvång tid ca 60min) och innan jag får börja på allvar måste jag ha en rivstart på 5st inbokade homeparty visning för att kunna börja.

De som vill boka in ett party är det bara att höra av sig till mig :) så fixar vi ett datum.
Ange namn på dig (värdinnan*), antalet gäster, mail, adress och tele nr.

Maila till [email protected], ring/smsa: 076-1259487 eller lämna en kommentar, om du vill boka in ett party eller bara undrar över något.

*Värdinna, som värdinna får du en present och lite rabatt på det du handlar




Morr morr morr

Så låter jag åt hunden som ska håra sönder min nya matta, så blev det med den gamla och jag vill inte att de ska hända likadant med den nya! Då ligger han där och trycker sig mot den, rullar och kraffsar tills den är sktot så fort han nu ens funderar på att lägga sig på den så säger jag åt han och han blänger på mig och det gör mig förbannad så jag har ni vikt den så han inte kan ligga på den :) Moahahahaha!!

Varit med Olivia till dagis och nu sitter jag här, ska ta och plocka ihop lite mer ska bara glutta just och sedan läsa på lite inför de där och sedan ska jag ta och slå en pling så ska jag och Vickan hitta på nå :)

Puss


26 En låt du önskar att du kunde spela på ett instrument

Kanske en av det finaste låtarna i hela världen enligt mig


Inköpet

Var i torsdags och köpta nya sängar som sagt och efter en tids prövandes så kom vi fram till vad vi skulle ha, Joakim tänkte fråga säljaren om man får prov knobba* och se om den passar till även det men de såg så dryga ut och gjorde inte ens en ansträngning att titta på oss ens så vi drog till Ikea och de var dryga fittor även där med som man såg tänkte typ: Åh kan ni inte bara gå här ifrån!! så jag gjorde ett eget val och det vart bra :) jag sover då som en prinsessa och älskar den, men Joakim har som inte hunnit uttrycka sig om den ännu.


Vart två sånna här <3 plus lite annat smått och gott :)

Igår var vi på GK:s och då hitta jag en matta som jag har placerat i hallen, lyktor, strumpor, mera strumpor och nå¨klister märken Olivia ville ha för att klistra på sina teckningar, sött så 1000 spänn rök på den lilla stund man hann vara där och 7000på Ikea, och en massa paket kommer att komma snart. Ett kom idag med SOA boxen och sen kommer de sista :) ska även ta och beställa en kupévärmare :) typ nu :) Jag vill inte frysa och nu är vinter sulorna på bilen :) SKÖNT! :D

Puss

Men hej och hå!

Har inte orka blogga nå under helgen, har arbetat delad tur hela helgen, så jag har inte funnit någon tid till min sida.. Sorry!

Gick och la mig igår ca 23:30, jag kämpade för att hinna vara social med Joakim, men jag hade sån kramp i magen så jag låg på soffan från då jag kom hem tills jag gick och la mig, då har ahn varit ut med hunden och sånt.

Imorse gick han upp vid 5 och har städat, plockat i disken, vikt tvätt och varit på promenad med hunden och gett mig frukost på sängen! Jag var nästan tvungen att nypa mig. Har aldrig varit med om detta! Under de åren vi har kännt/varit med varandra och hållt på så var detta första gången jag har varit med om att han har visat sin romantiska sida på detta sätt, annars brukar det vara att köpa mitt favvo godis, hyra en film jag pratat om och ge mig sovmorgon. Så jag har suttit där i sängen och knappt fatta detta och sen tog jag och drack mitt te :) Han vet att jag älskar att bli överraskad på alla sätt så detta överaskade mig och hur jag uppskattade detta och kommer komma ihåg detta :)

Detta har varit en underbar dag <3

Har nu reggat mig till en sak och det kommer ni att få se snart i framtiden, skriva på papper och sånt tex bla tystnadsplikt. Hur jag väntar på papprerna :)

Nu ska jag se hur det går för mina filmer :)

Idsag kom soa boxen med alla serier med tex! Jippi!


Omg vad skönt!

Var på Ikea igår och köpte sängar och massa annat smått och gott. Fy fan vad skön säng! Det tog ett tag att somna tills man hitta en ställning att sova i och sedan somnade jag, känndes ut som att sova borta men ändå som hemma. Ojoj säger jag bara. Nä nu ska jag snart tillbaka till jobbet. Syns och hörs. Återkommer med mer info och sånt ;) puss

Heroin och nils någonting

Ja, jag har råkats att lyssna på lars w! :)
Vilken energi jag hade idag, fy fan sån energi har jag inte haft på flera veckor!! Jobbat, kom hem och laga mat tsm med Joakim, och fy fan vad roligt de var att laga mat tsm med någon så jag tyckte de var roligt och som mysigt att göra nå sånt tsm :) Osten var dålig så jag for iväg som en raket till Ica och köpte ny och tankade lite :) Vi gjorde fiskgratäng tsm, synd att de tog sån jävla tid!! Den var i ugnen i nästan 1h och 30min vart less att fisken var rå och kall och allt annat var varmt så jag mosade sönder fisk jäveln och sen 10min senare så var den klar. Gott var de för jag hade inte ätit nå på hela dagen.
Efter maten så gick jag upp till över våningen och storstädade vårat sovrum, fy fan vad skönt de var! Och imorgon ska vi på Ikea och köpa sängar :) DE VAR PÅ TIDEN!!! Så imorgon direkt Joakim stiger upp kl 12 ska vi fara och slänga våra som vi har och fara järnet till happis :) Imorgon ska jag stor städa Olivias rum. Jag höst städar :)
Jag storstädar ca 4-6gg om året och de är faktist ganska bra :)
Nää nu ska jag ta och kolla upp lite annat.. Puss
Lite pix från min gamla telefon, tog och överförde allt innan jag gav bort den sånt jag inte har idas men nu gjort :)
Olivia "målar" jul skinkan :) förra året strax före jul :)
De mystiska prickarna ingen vet vad det var. Det var inte vattkoppor, mässling, röda hund och svinkoppor. Misstanke var tvättmedel och ännu tror att de var hon reagerade så starkt mot.
Då jag tatuerade fötterna, det var bara skuggningarna kvar sedan var jag klar och blivit killad i över 4½ h :) klart värt de :)
1a hemma festen och den vart invigd av dom bästa <3 love u girls!
1a avfärgningen och skulle bli blond men vart wild and crazy och stoppa i nån galen färg som var tänkt som en slinga till det blonda som blev hela skallen
Fritt fall tilt, Haha vad jag skrattade! Det kittlade jätte mycke i magen när dom luta en över marken och sedan bara släppte :)
Olivias Ko tatuering :) hon var så stolt över den :)
Leker florister :)
Hitta tyvärr inte igen de andra bilderna :/
Detta får duga

25 En låt du kan spela på något instrument

Jag har aldrig varit intresserad av att spela nå instrument det enda jag kunde på musiken var att sitta i ett hörn och se dom andra ha kul. och det enda jag fick lära mig var att spela 4takt och bas ackorden till denna låt.


A gun to my head

Vilken dag! Varit till miekojärv och hämta hem 124an så svärfar har nå att köra med då han kommer upp, den var lite trött så precis när jag tänkte att vi skull fara hem så startade den och gick som en klocka. Jag körde med passaten framför och Joakim baki med 124an. När vi väl kom hem så ville han att jag skulle köra den för att han tycker att den är skön att köra, jag gillar inte "tomat" låda så jag avstår.
Hemma så har vi bara mojjsat, ätit god mat och sen ätit mandariner :) jag åt 5st igår kväll, synd bara att jag har den där dumma tvångstanken att jag måste få bort precis allt vitt ifrån citrusfrukter så jag sitter och pillar säker 15min på varje frukt för att kunna äta den. Sjuk tvångstanke va? Tycker jag med har försökt bli av med den mec att göra tvärtom och inte pilla bort de vita men jag kan inte stoppa in den i munnen, det som växer och jag vill till och spy! Har ni någon tvångstanke?
På torsdag blir det Ikea, jag måste ha en ny säng och sånt jag bara måste så jag tar tyvärr och plockar ut mer än halva summan jag har sparat för att jag orkar inte leva med de där nå mer :) och Joakim sa nå som var bra sagt, att man kan göra det jag ska till våren för på vintern är de ju ingen ide med alla kläder. True! :)
Nä nu ska jag pilla på en mandarin ;)

24 En låt som får dig att skratta

Den fanns tyvärr inte på youtube :(

Full fart

Hojja vad trött jag blev att hämta möbler och annat skit. Usch.. Ska vila..

Puss


andas samma luft som du


Jag är en dålig människa!!

Dum dumma lilla jag! Ja har ju glömt bort att blogga för att jag har fastnat i nå jävla spel som är helt jävla roligt :)
Helgen har bestått av, bli frisk... Check! Vara uttråkad... Check! De var lördagen det... Idag har vi tagit sovmorgon och sedan ätit en god ordentlig frukost tilsammans och sedan har vi gjort oss klar att fara ut och hitta på nå, det blev att handla sedan fara upp till Grelsbyn och vara på gravarna sedan hem byta om till varmare och sen for vi till ängensförskola och lekte med Olivia, hon bara skrattade och skrattade när vi gungade gungbräda och hon ville inte hem så hon badade Joakim i sand och sen for vi till Pekka och kolla hur det gick för han, sen ut på bränna just och se vad som hände där, träffa Jonas och Marris så vi surra med dom, for hem och laga min berömda Makaronipudding! Mmmm vad gott det var så jag bröt mot min stränga diet och tog en extra portion för att de var så jävla gott! Sedan har vi alla legat på soffan och mara mojjsa <3 och nu sitter jag här :)
Imorgon blir det att fara och hämta möblerna :)
Måst ta mig ut och byta till vinterdäck.. Men BrrRRrr jag dör ju det är så förbannat kallt!!!
Nå nå Puss
Mc kort nästa.. :D

Du har plats 11 i kön

OJ jag har aldrig i hela mitt liv varit med om att ha så låg nummer i kön hos telia! Värst var när vi skulle ha bredbandet och telefonen flyttad hit, vi var utan de i 2veckors tid för att de höll på tjorva och skicka hit tekniker och sånt men till slut fick de det att funka och då fick man 850kr i komp för utebliven telefoni. Tackar. Och nu när jag ringde så blev jag runt skickad tills jag hamnade hos en snubbe som hette Philip som fixade det som behövde fixas för att brudarna inte dög till det som skulle så gjorde denna kille allt i sin makt för att fixa det dom andra sa var omöjligt. Tack än en gång!



Telia loggan 1993, minns ni den? :) den var så fram till 2000


Telia loggan 2000-2004




Telia loggan 2004-2011, enda skillnaden var att bollarna där försvann



Och Telias logga just nu

En krydda

Måste använda den lite mer. tyckte att den smakade dåligt först men sen smakade den lite bättre. Tror man måste vänja sig vid den för att de ska smaka bättre.

Ska nu ta och glutta lite film och sedan ta och gå till sängen och läsa ut min bok, är typ 100sidor ifrån att läsa ut den :) puss

I love you baby



P.s baby du måste sluta envisas och palla dig till frissan, du blir så sjukt jävla snygg efter att du har klippt dig <3 d.s

23 En låt du vill spela på ditt bröllop

Mysig låt som skull passa ganska bra, varför jag vill så ha denna låt är Joakims mys låt. Så fort han hör den så hoppar han på mig och de gillar jag så jag gillar låten för att han gillar den så då är det våran mys låt :)


Lugg or not? Hmm

Ska jag skita i att ha lugg och bara låta de vara eller klippa till min långa lugg jag har..?

Det är frågan det..

Jag håller tummar och tår idag att de går bra, går de bra så GRATTIS... :)

You drive Me crazy

kyss mig långsamt vad kul vi hade de i helgen 

One step closer

3.5kg mindre visar de på vågen och jag hoppas på mer och mer och mer :) måste bara komma överens med min rygg att göra situps och sånt. Den mår inte riktigt bra nu men det blir nog bättre snart :)

Färgade håret idag och fy fan så skönt de är, och så hade jag en annolunda hårinpackning som var i två steg som faktist funkade! Steg 1 var för volym som skulle sitta 5min och sedan skulle sköljas ur, steg 2 var att massera in nå i håret i små små mängder tills man använt upp allt, sedan var de bara att torka håret, steg 2 gav en en mjuk mjuk mjuk kännsla i håret och gav det glans och det glänser som fan :) Riktigt bra grej dock bara 1gångs grej så det blir dyrt i mängden.

Nu ska jag sitta ner och äta lite pizzasallad istället för att fundera på choklad och sånt..

Puss



En väldigt gammal bild precis innan jag vart gravid, vägde ca 45-47kg, var som det jag pendlade mellan då. Skulle vilja väga lika mycke igen, skiter i att muskler å sånt försvinner sånt är jag inte intresserad av.

22 En låt du lyssnar på när du är arg

Arrrgh!! HÖG DECIBEL NIVÅ NÄR JAG SÄTTER PÅ DENNA!!!


Mamma du har mycke klor!

Sött, olivia säger att jag har mycke klor och så pekar hon på min fot, jag bara : menar du naglar? hon säger : nej klor! och så pekar hon på mina tattueringar. Ja knogjärn, jo jag har på fötterna, ett halsband jag har på mig just nu och en tröja med det. jag älskar knogjärn om någon har missat de :)

Läs bipacksedeln

Regn regn regn, nu får väl ändå han där uppe ta och ge sig! Suck vilken skit höst!! Inga fina dagar alls, bara regn och kall blåst.

Jag går i ide nu, vi ses..

Ett resultat från helgen

ibland kan man göra en liten fel aktig bedömning och resultatet från de är här :) blixten tar bort ganska mycke av hur skadan egentligen ser ut.ut.a

Go away

Give me a chance to miss you. Say goodbye, It'll make me want to kiss you. You taste so sweet, But I can't eat the same thing every day. Cuttin off the phone Leave me the fuck alone! Tomorrow I'll be beggin' you to come home


en bild från din telefon

jag vågar anta utmaningen, lägg upp ett kort från din telefon och kommentera sedan detta inlägg 

livet är en fest

ni två är dom bästa man kan ha som vänner. jag är så tacksam över att jag har fått lära känna er. jag älskar er 

Poker face

Japp har börjat lära mig spela lite poker, har hittils läst igenom reglerna och ska pröva köra ett spel får man se hur man gör, har velat spela tidigare eftersom de ser kul ut när dom har poker kvällar :)

Stigit upp tidigt och gjort Olivia klar för fotograferingen, och hur hon vart glad då jag visade klänningen hon skull få ha på sig :) helt sött!

Nu ska jag äta lite frukost och sen ska jag ta och slappa liten och sen städa :)

Puss

21 En låt du lyssnar på när du är ledsen


3 years has pass..

..Since you been gone

Vi saknar dig, vi var upp till dig igår och tände några ljus.


Världens finaste Mauri


Denna bild tycker jag är fin med naturen runt om kring dig

Crazy night with old time rock'n roll!

Herre gud vad garn vi var! Men Jonas överrasknings fest vart lyckad och han vart så rörd över att dessa personer hade gjort detta för han som ingen hade gjort. Så han var över lycklig :)

Minnet är kvar och mitt ena knä är alldeles lila och är svårt att gå med, jag gjorde kanon kulan och landade med knä'et i kanten där man sitter och fy fan så ont de gjorde, så jag tog och bastade och sedan gjorde jag mig klar för att inte håll på stressa till då vi ska vara klara, 22:30 var jag klar och satt och chilla i lugn och ro de ahndra fattade inte och kom på sen 23:45 att Oj vi ska vara klar på en kvart, så jag gick upp och betalade de jag har druckit och väntade där sen gick jag och Joakim hem, på vägen hem skulle jag pole dansa för joakim mot en lykt stolpe gick bra tills jag tappade taget om den för den var tydligen fuktig och jag tappade greppet och föll pladask på rygg, låg där och skrattade 5min sen gick vi in och fylle åt spagetti och köttfärssås sen god natt :)

Här är bilder som Vickan har tagit, jag är för lat för att lägga upp så därför snor jag någon som har lagt upp, ursäkta den dåliga kamera kvalitén :)


Min sexiga karl ;)


Däck posen


-Motion vem är de?


Tjej trosor på killar är hett :)


Ord är överflödiga :)

RSS 2.0