Motivation

Mmm jag tog och planerade min träning väl, ställde crosstrainern framför tv:n slog på tv 3 och gav järnet medans jag jagade dregen på tv:n, efter 30min minus reklam pause så satte jag ut ett täcke på golvet och gjorde 10st plankan ( GARN JÄVLA JOBBIG) sen 55st sit ups, hade nog orkat mer om jag inte gjorde plankan. Man känner alltså hur mjölksyra man får i magen av bara tre och sen sprider den sig till bröstkorgen och till bäcken.
Men nu känner jag mig nöjd och ska stäcka ut musklerna och mjuka upp mig, ta och nå ner till golvet och sånt. Känner mig nyttig och mår bra som fan av de, mer än två månader sen jag rökt och jag saknar inte nån äcklig cigg mellan mina fingrar, och den där äckliga stanken och känner mig som smutsig. Jag mår bra och jag älskar att röra på mig, ska imorgon till badhuset och ta med Olivia så hon får pröva på att bada med mig, lät ut som att Joakim ville komma med och se hur de går och få sig motion. Kul att han oxå gillar detta! Han har ju gått ner 8kg och jag 6kg, jag är nöjd men vill få bort putet runt magen och låren, och lite muskler på armarna.


Oh <3


Gåshud



When I look into your eyes I can see a love restrained But darlin' when I hold you, don't you know I feel the same? yeah Nothin' lasts forever and we both know hearts can change And it's hard to hold a candle in the cold November rain

We've been through this such a long long time Just tryin' to kill the pain, ooh yeah But lovers always come and lovers always go An' no one's really sure who's lettin' go today, walking away

And if we take the time to lay it on the line I could rest my head just knowin' that you were mine, all mine So if you want to love me then darlin' don't refrain Or I'll just end up walkin' in the cold November rain

Do you need some time on your own? Do you need some time all alone? Everybody needs some time on their own Don't you know you need some time all alone?

I know it's hard to keep an open heart When even friends seem out to harm you But if you could heal the broken heart Wouldn't time be out to charm you?

Sometimes I need some time on my own Sometimes I need some time all alone Everybody needs some time on their own Don't you know you need some time all alone

And when your fears subside and shadows still remain, oh yeah I know that you can love me when there's no one left to blame So never mind the darkness we still can find a way Nothin' lasts forever even cold November rain

Don't ya think that you need somebody? Don't ya think that you need someone? Everybody needs somebody You're not the only one, you're not the only one

Don't ya think that you need somebody? Don't ya think that you need someone? Everybody needs somebody You're not the only one, you're not the only one

Don't ya think that you need somebody? Don't ya think that you need someone? Everybody needs somebody You're not the only one, you're not the only one

Don't ya think that you need somebody? Don't ya think that you need someone? Everybody needs somebody

Två punkt fem

Två punkt fem timmar blev det att vila med Olivia, hon var verkligen trött! Men jag sörjer inte för att jag fick vila det gav mig energi som kicka upp mig direkt och städa och fixa inför middagen, blir fläskfilé meed potatis klyftor jag gjort själv och till detta blir det med grönsaker och någon sort sås.Har inte idas kamma håret igår då jag hade duschat. Jag var så förbannat trött men de är ju inte konstigt då vi har averkat mer än 100mil på en helg! Så jag bär mössa idag :) Ska ta och glutta på en telefon, funderar på att de är dax för den jag har att få ta ledigt nu.
Och jag måste sluta använda en IKEA lampa nu, den har varit konstig sen jag köpte den, den blinkar och det är inte fel på lamporna och kabeln ser bra ut på utsidan men de kan ju vara något fel på den på insidan.

Ska ta och fixa Joceks Mp3 spelare han köpte sig då han är så gullig och fixar i min bil ^^,
Igår hann han med att koppla sterio och nu så ska han byta till nyare bagagelucka och huv åt mig, han håll på fantisera om att sätta Wald kjol paket på den men hur glada miner skulle det vara om jag körde i en trotoarkant? Inte som : Hej älskling, jag körde sönder kjolpaketet till bilden som kostade 19990:- de är väl lungt? Nä fi fan vad jag skulle skämmas så det där får han behålla i sina drömmar!


John blund

Är och rycker i mig, han vill ha mig.. att sova. Skulle behöva de, är fortfarande slut efter den intensiva helgen och hoppa att Olivia vill vila. Sen om vi vilat så blir de att gå ut och skotta sen gå over med tapeter och lim till grannen. Min trötthet blev ju inte bättre av att Olivia ser på drömmarnas trädgård.

Tror de blir en lur nu, puss


Helt slut!

Oh vad man har irra runt denna helg, är inte riktigt van sånt här! Nä nu blir det att nöta soffan ett bra tag fram över, typ till påsk :) Fredag bestod av städa, vika tvätt, vädra kläder, skotta av balkongen, promenera med Jessica, måns, ida, helge och olivia, sen baka, packa, planera och sen fara till Bjurå. Lördag bestod av vakna kl8, fixa sif, äta frukost, irra kring luleå och shoppa massor av roligheter, sen tillbaka till bjurå och sen sova för att man var så slut. Söndag stiga upp kl 6 sen bara kasta sig i bilen till Boden och hämta upp Annelie och Elisabeth, åka vidare till Skellefteå och dumpa Joakim och plocka upp Kicki, åka vidare till Umeå och sen söka efter The studio som var nästan rakt framför näsan på oss :) gå in, checka in oss och hänga av kläder, sen vänta och fylla i massa papper, in i sminket och bli sminkad ( var inte dumt alls de) sen in till friseringen och bli fixad i håret, vänta och vänta, in i ett bås och klä om sig sen in i studion och ta sina 20 pix, byta om, in i studion, ta 20pix, byta om och sen kasta sig in i studion igen och ta sina 20pix. Sen efter att man tagit sina 60bilder återstår de en låååååång vänta tills man fick komma in i ett rum och se sina bilder, välja ut sina bilder man vill ha, varje bild kostade 385kr men köpte man 10st bilder fick man med en gratis och det kostade då bara 1688kr. Valde ut bilderna jag ville ha sen var de bara att betala och se glad ut. Jag såg ut som en häxta då man kom ut i riktiga världen, 20cm tjockt lager med smink på sig och sånt. Haha men de var jävligt kul de där :) de måste vi göra om!

Lite pix ifrån gårdagens mission























Fotografen visade poserna hur man skulle stå och röra sig, tyckte man såg ut som nå stelt järnspett när man tittade på bilderna, han var något mjukare i kroppen så de han som visade det stämde inte så bra in på mig som det såg ut på han :P SÄRA PÅ LÄPPARNA, du ser annsr så stel ut, JA bra FINT! En gång till!

Haha jag kan lova er att jag hade inte tråkigt en enda sekund och det var värt all väntan :)

Se ya

Hurtig!

Fan jag har tagit och vint tvätt hela förmiddagen, sen ätit lunch och varit ut på promenad till bränna med Jessica, Måns, Ida, Helge och Olivia. Riktigt skönt var de och jag minns knappt när sist jag var på promenad! Då vi kom hem baka jag muffins, prövade en ny shake and bake påse och dom vart stora, fina och fluffiga och goda! Plus att de var låglaktos. Nu har jag skotta av balkongen och håller på vädra kuddar och täcken. Och jag diskar oxå ;) faan vad duktig man är.

Ska nu ta och styra upp nå som gör att löshåret kommer sitta fast ett tag, behöver verkligen de! :)

Puss



Dålig natt

Har sovit jätte dåligt, fått för mig att Joakim ska försova sig så jag ligger vaken från en tid och vrider och vänder mig och funderar ska han inte kliva upp snart? När klockan väl ringer blir jag lung och kan somna om, men då brukar han snooza så då ligger jag sådär igen tills han har klivit upp. Har hänt nån gång att den inte har ringt hans telefon och samma är de med min, jag kan ligga och kolla klockan tills jag stiger upp före den. Jag är störd.

Olivia är så söt, hon sitter i soffan och dricker välling, när hon druckit färdigt så går hon bort till mig och ger min flaskan och säger tack för maten. Cute.

Tvättat och inpackat löshåret, kammat och platta lite och satt silikon om det skulle uppstå lite tovor så kan man lätt borta ut dem plus att håret ser livfullt ut och natuligt.

Nä nu ska jag gå och koka mig kaffe så jag vaknar till liv, har massor att göra idag och varmt var de ute 0.7- snacka om vår kännsla man fick nå il att jag ville dra igång skotern och fara bort på andra sidan av älven och sitta där och grilla sig en korv, ta en kopp varm choklad som de alltid blir en äcklig hinna över och sen åka pulka ;) Mysigt!

Puss och kram


Nice :)

Färgat håret så nu ser man bättre ut, morgon dagen är ganska full späckad. Packa saker inför Bjurå och Umeå, sen fixa lunch och gå ut och gå med vagenen med Jessica och Måns, vila och handla sen åka mot Bjurå, Fuck vad mycke men de är ju kul då det äntligen händer nå :)

Joakim han tog och köpte en bil, till mig. Han susade iväg och bad mig komma ut och titta och då stod de en 124på gården som såg ut jävligt fin. Joakim: Nå ska du inte titta innuti din bil? Jag: Min? Joakim: Ja, titta då.. Vad säger du? Ja, vad ska man säga. Jag blev jätte glad och den var verkligen fin och lika gammal som JJA:n. AC, el hissar, tak lucka och såg jätte fin ut. Så nu ska de lackeras plast och fixas fram en nyare huv så är den nog stylad för mig. Har tillåtit Joakim att vara med och styla.

Nä nu ska jag sova, jag måste ju få min skönhets somn ;)


Men fy fan vilket flyt!

Jag skrev tidigare att jag ville bli av med växthuset och så när Joakim & co kom på lunch berättade han att han precis har gjort så vi blir av med växthuset, och jag hade inte nämnt nå åt han så jag blev ju super glad! Och listig som han är så hade han sagt att de får de gratis bara de kommer och monterar ner de själv :) så till våren då de tinar upp slipper jag fundera på den nå mer då kommer nå glada människor och plockar ner de, perfekt! då kan jag göra ett smultronland där de står. Man måste ju ha smultron när man har ett land nu. Har jordgubbar, vinbär både röda och svarta, morötter ska vi sätta och socker ärtor :)

Skulle ta och beställa hem en Zombie dubbel ring men de hade varit tvungen att dra tillbaka dom pga av att de kan användas som ett vapen för att de liknar ett knogjärn, suck poliser är bara såå tråkiga! Den hade passat till mina skor men men jag kommer snart att ha två st knogjärn snart :) HAHA!!

Jag fick abstinens efter EN semla, så jag har skickat Joakim att köpa en åt mig från bageriet då dom ändå ska städa där så det blir årets första och sista. fan så stolt man blir över sig själv då man bara äter godis på lördagar nu och äter tallriks modellen. Olivia gillar våran tallriksmodell, hon bara äter grönsaker och hon är galen i ärtor, broccoli, blommkål och morötter. Tex idag åt hon bara broccoli och lite av maten. De är ju bra att hon tycker om grönsaker och äter allt och hoppas att de ska vara så hela barndommen.

Ska ta och spackla lite och kolla hur klistret mår..

Se ya


Svårt!

Har bara hittils hittat ett plagg till på söndag, bara två kvar. Men jag funderar starkt på en klänning som betyder hemskt mycke för mig men jag hade behövat en sak och den är inte så lätt att få tag i sista minuten, skulle ha haft en månad på sig, MINST! Men på lörag ska vi ju till Luleå så jag får hooka upp nå där och nå åt Joakim som inte ville men hur ofta är det sånt man blir unnad i livet? Typ aldrig så de är bara att han kommer :)

Olivia väckte mig imorse, och hon gjorde de på ett sätt han aldrig gjort förut eller har sagt ordet förut, 08:48 väckte hon mig genom att ropa : KISSEMURRA!! KISSEMURRA!! Och jag sprang upp fort som fan för jag tänkte att nu har hon dragit av sig blöjan och kissa ner sig, men när jag kom in i rummet så stod hon upp i sin säng lutad mot räcket och sa: Go mårron mamma.. Vilat klart! Pju de var bara de. Har hänt då hon var ca 1år så gjorde vi en upptäckt av att hon hade gjort bajs grafitti på väggen, sängen, sig själv och allt i sängen. Jag drog in henne i duschen och Joakim städade och jag tyckte faktist jätte synd om han som just inte är nå kännslig eller var ä'r väl i då tid :) men tack vare att jag har tvingat han byta bajs blöjor och göra sånt så är han inte kännslig längre, för då hon spydde ner han hel och hållen hade han nog oxå spytt om han var kännslig men han tyckte bara att de vart lite små äckligt då de kallnade.

Nu har vi börjat äta vanlig mat och jag har bara gått upp 0.2kg så jag har stannat på 55.2 men nog ska jag pressa ner mig till 52 och det blir med övningar tex plankan är en yppelit bra övning som är jävligt tung och tar bort mamma putet som man vill ha bort, men jag skulle behöva en youga matta som man kan ligga på och göra den på golvet. Blir inte bra om man gör de på soffan lr i sängen. Och på golvet gör det så förbannat ont i min rygg så man håll ju på dö.

Om man skulle göra sig en varm kopp te, har slut ved så ingen brasa kan värma upp mig. Får ta och köpa en kubik så man får de gossigt och varm :)

Längtar till våren då man får fixa till lite på gården, bort med rosen buskarna och syrenenbusken, den är fin men inte så kul då man man har allergi för den, doften är så förbannat äcklig och påminner om katt piss så jag håll på spy och får i halsen och näsan av den. Växthuset vill jag ha bort för de är fult. Så till våren blir de att så lite frön och fixa i rabatterna :)

Nä nu ska jag ha te! Se ya


"Efter regn kommer solsken"

Ja, de gör det faktist. Oturen vände och blev till tur och nu känns de inte lika jobbigt som det var tidigare. Har suttit och titta på att lämna allt bakom mig och flytta för att de känndes så jobbigt men det vände lika snabbt som de kom, de var nog bara en depression som var på snabb besök. Men jag har alltid velat utbilda mig till något jag är intresserad om och hittade faktist de men inte vetat vad de hette. Känner mig mogen nu att ta tag i och läsa, läsa upp matten, engelskan och svenskan och sedan läsa matte b och sen till utbildningen jag vill gå men den ligger i Erslöv, fanns tillgång till distans. Ska få en katalog i slutet av Mars då den är klar. Spännande!

Ser fram emot helgen, tror de kommer bli den bästa helgen på länge, fredag då Joakim har slutat ska vi till Svärmor i Bjurå och sova, lördag ska vi till Luleå och shoppa jag och Joakim och söndag blir de Umeå på mission.

Nu ska jag se fuskbyggarna, puss

Dra helvete hej


- You are my drug

Fan, jag glömde köpa te igår! Nu får jag dricka nå av de andra som jag inte gillar tex svartvinbärs och skogs bär, de löser sig nog. Sovit gott som fan inatt, Olivia har inte hostat nå inatt :) bad Joakim köpa nå slemlösande som skulle smaka gott och han kom med nå som smakade lakris och det gick ner i henne.

Ska ringa till Mam och höra om vovven får vara hos dom från fre till lör, vi tänkte fara till Svärmor på fredag och sova där och lördag ska jag och Joakim hitta på nå och få tid för oss själva, de var typ 100år sen vi gjorde nå sånt!!

Ska fixa fram nå skidor så jag kan skidra, är ju jätte bra motion och konditions träning


Ibland skulle jag vilja vrida tillbaka tiden och snooza på dig


No shame

Ojoj, hitta massa saker jag tänkte klicka hem åt oss alla i familjen, men jag tror jag väntar ett tag med de, tills vi har banta färdigt och sporta så man inte klickar hem nå i 2str för stora. Tog på mig mina Baggy jeans som jag köpte efter att vi fått Olivia, dom trillar av mig nu. SKÖNT! dom var lite för små i midjan då jag köpte dom strl 40 nu har jag kommit ner till en 34! Byxorna jag köpte på Cubus (36) i sommras får jag oxå lägga undan, dom kan jag lätt dra av mig då dom är knäppta. Faan vad skönt de känns att komma till rätta igen. Måst köpa mig nya bh:ar, dom har oxå krymt :)

Super sugen att klippa mig men hur ska jag då kunna spara ut till långt hår?? Leta fram löshåret och måts köpa silikon till de, de har trasslat sig i påsen som de har legat i eller så köper jag nytt fast 45cm ist 75cm. Ser nog lite natuligare ut.

Hittade för ett tag sen ett tyg jag ska göra gardiner av till köket, kommer bli super najs. Men först behöver jag en symaskin så jag kan göra dom ;) de är vita med gråa prickar och raggarbilar, gick tyvärr inte högerklicka fram den men snyggt var de, nästan såjag måst göra mig en klänning av de :)


Nä nu ska jag hjälpa Olivia att måla

Ojdå!

Morsan och farsan var om igår och mitt i allt började vi surra om mat, då kom jag på att jag ville ha Chili con carne, skrev glatt en shopping lista och röck med mig Joakim till Ica. Kim var barnvakt medans vi var på Ica. Tog det som stod på listan och närmade mig det sista, jag skulle ha Chilipulver och röck åt mig en liten burk med krydda. Kom hem och slängde stekgrytan på plattan, brynde färsen och satte i allt. Skulle smaka av och det smakade bra men sen kom en brännande smak som bara bränndes och bränndes allt mer och mer. Jag kollade på burken då stod det "Cayennepeppar"! Ooops jag tog fel burk!!! Gick in i vardagsrummet till Joakim och bad han smaka, han tyckte de var starkt :) Men jag löste det, hällde i krossade tomater och ketchup och då blev det lite barnvänligare. Tror jag måste läsa ordentlig nästa gång då jag köper kryddor. Men om jag skulle ha haft gjort en texas chili hade det blivit najs :)

Nu ska vi äta lunch :)

Puss



Jag njuter!

Sitter med stängda ögon och lyssnar på musik, drömmer mig bort till våren då det töar och man börjar få lite kännsla av att sommaren är på väg. Vägarna tinar upp, solen skiner mer och mer, det blir varmare och Fenix börjar med mjukglass :) sen kommer sommaren!

Jag längtar till sommaren, måste fixa lite Zebra tyg och köpa ett Pinstriping kit så jag kan måla på chevan :)

Kiss my sexy ass!

Tror jag ska ta och trycka hem den här! Jag kommer vara snyggast på stranden i sommar! Och jag längtar efter min pedikyr jag ska snart på :) Och snart kommer mitt H&M paket med pennkjol och massor av linnen och andra sommar kläder jag ska ha i sommar <3 Jag längtar till Power meet, Göteborg och se Iron maiden, Lycksele car week, Umeå crusing etc etc etc.


Love

7 rätt

Klirr i kassan och de var ju inte dåligt de :) Jag är så glad för Joakims skull, han har aldrig vunnit nå och förtjänade verkligen att vinna. Har varit en bra vecka, vi vann på postkoden och nu på v75. Olivia vann för 2v sen 100spänn som åkte ner i sin spargris, börjar vara dax att tömma den igen, och det var snart 1månad sen vi gjorde de.

Olivia hon kammar mitt hår och stryker mig på kinden, hon försökte mata sin docka med välling. CUTE! men jag tror jag måste fixa henne en docka som kan äta. Bara äta orkar inte med en jobbig docka som ska skrika, rapa, skita och kissa.

Tror jag ska svepa fram med dammsugaren idag och tvätta lite :)

Se ya

Get some..

Peppar mynts te och glad blev jag då jag vägde mig, trode jag skulle gå upp som fan eftersom jag åt vanlig mat igår. Alltså vanlig flottig mat. Men jag vägde precis samma som igår :)

Blev inte nå skotta snö igår, blev så jävla kallt så inte kan man vara ute och slita då så man blir sjuk igen, håller tummarna på att det ska bli varmare under dagen.

Måste komma ihåg att köpa nå inlägg till mina Zombie stomper och One hand in the grave skor så jag kan gå i dom, har börjat använda One hand in the grave här hemma så man lär sig gå i dom, jag var lite lång i dom, lika lång som Joakim :)

Ska nu gå och äta lite sen frukost med Olivia och Joakim


Burn baby burn!

Ja, vi lär du inte brinna inne. Brandvarnaren nere i källaren har skrikit två gånger nu då vi eldar för att få de mysigt varm inne och då har det skrikit. Andra gången var Joakim ute med hunden och jag ringer till han
Jag : Det skriker hos oss!
Han : Men slå av det då.
Jag : Hur gör man det?
Han : Ta bort luckan och en till, ser du det?
Jag : Jag är uppe för att det låter så illa
Han : eh jaha men slit loss luckan och en till grå så ser du batterna så slit loss en
Jag : Done!

Usch så det lät illa!!!

Vi har då ätit Kebab till Middag och de var inte dåligt de, jag sitter och rapar lök och paprika :)
Oliveb ska få besöka sin säng snart och jag måste montera barn säkerhets grejer i köket, hon har börjat snoka i lådorna och är rädd att hon ska göra illa sig lr äta diskmedels tabletterna :S

Nu ska jag läsa Wheels :)


<3 kärlek

Lista..

Klädsel
Vad har du på dig idag:
En svart veulor dress, vita strumpor och ett vitt linne
Vad använder du just nu för skor: DC skorna och vagabond skorna då de är svinigt kallt
Favoritfärg på kläder: Svart och en gnutta färg tex knall gult och sånt :)

Senaste person som
Sov i din säng:
Min sambo Joakim
Du pratade med: Ja de var nog Olivia jag försökte förklara åt att tränings redskapen inte är leksaker
Du delade en drink med: Var nog av Joakim då jag smakade Duff ölen
Du gick på bio med: Ja de var Joakim jag senast gick på bio med i sthlm
Du gick på stan med: I don't remember

Senaste
Låt du hörde:
Den där Nana na na na nananana na na na na nananana nananan nanana na na..
Film du såg: Cars med Olivia
Mat du åt: Amerikanska banan pannkakor.
Kram: Av Joakim <3
Puss: -II-
Fest: Sist jag var på fest var veckan före julen hos dan
Känslan: Slö
Ilska: Minns inte när senast jag var ilsken
Resa: Göteborg <3
Glädje: Jag är för det mesta glad
Dröm: Om en 57a bil
Boken du läste: The dirt
Personen du träffade: Astrid <3
Personen du pratade i telefon med: Öhhh--- minns inte och ids inte gå och kolla!!
Personen du fick sms av: Avisering ^^
Gången du åt en 7-eleven korv: Finns inte här uppe men senaste Ok korven var nog 1½ månad sen
Gången du var utomhus: Igår då vi skulle och handla men höll på blåsa bort
Gången du sov: I natt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Idag.
Saken du köpte:
2 parfymer åt mig och en parfym åt joakim

Om dig

Namn: Elin
Ålder: 21
Smeknamn: Mamma ^^
Syskon: en stora syster och en lille bror
Bra egenskaper: Glad :)
Dåliga egenskaper: Jag kan vara lite för optimistisk
Bor: På Tallvik i ett gult hus om natten
Hårfärg: Svart
Ögonfärg: Grön/blå
Skostorlek: 38 ibland 37


Amerikanska Banan Pannkakor

Blev det till dagens lunch med lite hallonsylt :) Mmm vad dom var sjukt goda! En klockren hit här i huset!

Du behöver:

  • 2 msk Smält smör
  • 1 ägg
  • 2,5 dl mjöl ( 1 dl kan bytas ut mot grahamsmjöl eller rågmjöl)
  • 2,5 dl mjölk
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 tsk bakpulver
  • 1-2 mogna bananer
  • 1 msk socker

Gör så här:

Vispa ner ägget i det smälta smöret till en jämn smet (obs, snabbt så att inte ägget stelnar).

Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker, socker i en separat bunke.

Varva sedan mjölblandning och mjölk ner i äggblandningen.

Mosa tillsist bananerna och vänd ner i smeten.
Stek!

Källa : Pannkakor.se


What is this!

Oh så mycke snö som låg på marken nu då man tittar ut, får dra på sig täckbyxorna och dra ut och skotta snö. De är faktist ganska skönt att skötta snö och de är bra motion, man kommer då in sjö blöt i svett! Skottar man snö en halvtimme förbränner man 194k men jag tror de är mer då man har en liten dam man får springa efter så hon inte far ut på vagen. De kör som idioter förbi!!

Ska ta och göra mig en härlig kopp mynt te och sen dra på sig kläderna så man får något gjort, ska på affärerna och köpa så vi kan tapetsera.

"ingeting blir som man har tänk sig... så tänk inte"

Ooo idag får jag äta godis, ska unna mig en karamelliserad banan med lite choklad.. Mmm..
Och Kebab till middag blir det, lunch får bli något lätt..

Se ya


Vad är de här??? Usch!

Ja, jag har haft den här bloggen ett tag och knepat och knåpat på den en tid men glömt bort den tills jag kom på idag hur sugen jag vart på att skriva igen. Jag är inte så duktig på att komma ihåg att logga in här då man har Facebook som starsida fastnar man där och sen läser man nyheter på aftonbladet, nsd och kollar sin mail.

Men nu ska jag ta och vara duktig och skriva lite, Olivia är en riktig liten tjatter kvarn just nu, hon rabblar reklamer och sjunger med till barnpograms intro:n. Man får verkligen akta sin tunga vad man säger. Och jag som svär i nästan varenda mening har det lite jobbigare att komma på sig själv att använda satan som sablar och sånt. Och nu frågar hon mycke oxå tex vad står det? Vad är det? Vad äter du? Vad är klockan? Vad gör du? Var är Pappa? Var är mercan? Vem sjunger?.. Helt cute! Och nu sjunger hon 118 800 super billig numer upplysning via telefon och sms.. Borde filma det så förstår ni hur sött de är :) Igår gav jag henne host medecin och hon tog en slurk och grimagerade och sa - Vad är dehär?! UCSH!!! Sen hosta hon och grimagerade och höll för munnen och spydde sen. Jag frågade på apoteket om den smakar illa, den smakar "lite illa". Luktade som sam buca och smakade 7 resor värre än de så jag ska tolka "lite illa" till hon kommer spy. Så efter de vart hon lite gnällig tills vi sa att Ior väntar ju på henne i sängen och då ville hon sova utan nå gnäll.

Började riva lite i tapeterna i vardagsrummet för att se om de satt fast lr inte, det satt ganska bra på en del ställen och mindre bra på andra, ska ta och söka igen spackel skrapen så jag får spackla och slipa. Vi har som stannat av med renoverandet, vi hade 2v på oss innan vi skulle vara ute ur lägenheten och bägge jobbade som fan då så direkt man sluta var de att gå och måla eller tapetsera, på lunch rasten kunde man gå hit och måla ett varv sen gick man iväg och jobbade igen. Tur så var svärmor hos oss och tog hand om Olivia och om oss :) Mamma hon tog och hjälpte oss med golvet och tapeterna, hon klättrade upp för väggen i trappen (vilket jag aldrig skulle ha vågat) på en stege och en LÅDA! Fuck vad det såg ostabilt ut men hon lyckades göra ett super jobb (får anlita henne då vi ska måla taket). Hoppas vi får tapetserat en vägg ikväll. Har mustocken jag borde ta och måla, hade den som terapi arbete att riva loss tapet ifrån den.

Nu när jag är frisk ska jag hoppa upp på Cross-trainern och vara lite seriösare med mitt Zumba jag ladda hem, höll på dö av skratt när jag hörde den dubbade rösten på holländska! So far har jag gått ner 6,5 kg men nu börjar jag bli nöjd med vikten. Måste bara ta och vänja mig med vanlig mat igen och då kan de hända att man går upp allt man har tappat för att kroppen ställt in sig på svält, så det blir en liten tallriks modell och äta tills jag känner mig nöjd och inte mätt. Lördagar har vi våran Ät-vad-du-vill-dag men i måttlig mängd. Jag har märkt att jag kan ha mina gamla kläder och de är ju kul! Och då finns det en annledning att köpa nya ;)

Nä nu ska jag ta och hänga upp lite tvätt och sen göra en shopping lista..


Se ya


RSS 2.0