mina skor :)


klara mig

undra om jag klarar mig ikväll?

2morro

Stiga upp, packa saker, handla, dra till boden, hem och fixa sig lite tex platta håret och sätta en liten gnutta macara och sen mission time.. Natten är ung och hur vi ska ha de kul :)

Lördag ska de bli ännu roligare :)

Söndag blir inte lika rolig, urk säger jag då nog..

Puss :)

20 En låt du lyssnar på när du är glad

Jag blir alltid glad av denna låt och hur jag vill hoppa runt då :) HÖG VOLUM!!!




motivation :)

jag är taggad och jag ska börja efter helgen eftersom de kommer att intas mycke alkohol som kommer att förstora om jag skulle börja nu.. 

19 En låt från ditt favoritalbum


En bild jag tycker om


Uggs :)

Tog och klickade hem mig ett par uggs, inte riktigt riktiga. Utan ett par kopior som såg sköna ut och inte allt för fluffiga ut innuti skon. Var och prövade riktiga uggs och dom såg ut att vara jätte sköna och jag prövade en 38 som jag har och fick inte ner foten för att de var för mycke fluff, tog en 39 och fick fortfarande inte ner foten av samma problem så jag prövade en 40, nästan att jag kunde få ner den och prövade en 41. Det gick men hur sjukt ser det inte ut då att ha på sig för stora skor till lilla jag? Påminde NÄSTAN om en bratz docka bortsett från att jag har en näsa och inte botox i läpparna som skulle ha räckt till kung och fosterland. Synd att de var så, och jag tror att hunden hade gillat dom och kanske smakat på dom då dom är i får skinn.

Ska ta och peela mig och sen ta och fixa mig *#%½ :)

De ni ;)


Urk burk

Blä jag mår illa! Var inte sugen på mat och vart mer äcklad av doften från den så jag tvinga i mig 3st köttbullar och en minimal mängd mos. Har blivit dålig på att äta på sistone, jag får i mig te hur lätt som hellst och en smörgås men sen vill jag bara kräkas och blir som äcklad. Funderar om jag ska gå och spy så mår jag bättre så man orkar ta en PW. Joakim tror jag har fått tillbaka min gamla ovana men jag kan ju äta bland folk så länge de inte tittar på mig, då börjar jag svettas och vill ut men märker jag inget så då funkar de hur bra som hellst.

Nä hoho nu ska jag försöka bli bättre och sedan ta en PW så är kvällen räddad, och pricken över I et skulle vara en bastu :)


En liten Ö i varmare breddgrader

De hade inte varit så dumt de att sitta på den och mojjsa eller så slår jag igång bastun ikväll och mojjsar :)

Nu ska jag klä på Olivia och så..

Puss

18 En låt du önskar att du hörde oftare på radio


Oooops

Nedrans! Ja, jag försöker dra ner på svärandet och de fula orden och jag lyckas nja sådär kan man väl säga. Men jag tror att Olivia är ganska duktig på att säga att jag får svart tunga och att jag måste gå och borta munnen, jag får borsta min mun ganska mycke.

Ja, iaf skulle jag idag på banken och sätta in några pengar och jag glömde ju bort de! Fanken, och imorgon hinner jag inte det för då jobbar jag så på torsdag får jag göra det då Olivia är på dagis och jag mys städar här hemma. Party party på fredag och bikinin jag köpte på PBM ska jag leta fram i min garderob :) Lördag ska det festas fast hårdare och det ser jag framn emot då ska jag festa med en jag inte har träffat på väldigt länge.

Nu ska jag hänga upp tvätt och sånt.. Puss


I love my bikini <3

17 En låt du ofta hör på radio

Banditrock <3


Ny dag nya tag

Vakna och skutta upp och väckte Olivia, duschade henne och fixade henne till dagis medans hon satt och åt sina banan "mynt" så snabb duschade jag och klädde på mig och sedan borsta tänder och hår sen var klockan 08:55 så då gick vi ut till bilen och spände fast oss och fyllde på med glykol och sen på dagis och lämna skruttan som hade så brottom att leka med de andra att hon sket i mig så där fick jag gå ifrån utan en puss och en kram. Iväg till Ok och tanka upp bilen så nu har man en bil som är mätt och belåten. Förutom att den har ett hängende sidoblinkers men Ebay är min bästa vän och där ska de beställeli ställas två nya om inte bilen hinner bli såld. Var en som ville köpa den hellst nu nyss och de är det jag har besluts ångest över men jag får ju det jag vill ha för den och jag har hitta en ny bil, ska bara kolla mailen och sedan slå igång faxen och står det inget om kredit köp med återtagande rätt så far jag iväg och köper den.

Nä nu ska jag ta och städa lite sen vila lite, har så jävla ont i min axel :( nu krånglar den igen :(


Är som söt färg på glykolen som man ska använda till Passaten, höll på köpa fel första gången jag skulle fylla på och tur de i kassan sa att de är den röda jag ska ha. Var nå med ädla metaller med oädla och sånt. bla bla bla..

16 En låt du bruka(de) tycka om

Kan ännu flippa ur till denna låt


Beslutsångest!!!!!

Ojoj vilken klump jag fick i magen när jag hörde de där. Vart som ledsen men nu är det över. Jag ringer imorgon och får jag informationen och faxen säger OK så då virvlar klumpen jag har i magen upp sig.

Puss


15 En låt ingen skulle tro att du gillar

I like it a LOT!!!!


14 En låt du känner hat-kärlek till

Jag vet inte om man kan känns så till en låt men jag tar och tolkar detta på mitt vis, tex att jag har älskat denna låt så jag hatar den nu :) eller rättare sagt jag mindre tycker om hip hop/rap!



Ryck mig i fjädern!

Jag har fått sova till 10 idag för Olivia! Oh vad jag blir glad då jag får sova så länge för henne. Tagit hand om stackars lilla Joakim som har feber, gett han 2st alvedon, näsdukar, 1stort glas kallt vatten och mucoangin så nu borde han ha allt för att klara sig :)

Puss


Mör i kroppen

Ja då har man av verkat 20h på jobbet denna helg. nu ska det bi skönt att ta en lång skön dusch och sen lägga sig i en ren bäddad säng. Synd att jag inte kom på att vädra sängkläderna idag då hade de varit höjden av härlighet. Det kan nog inte finnas nå bättre välbefinnande som att vara xtremt slut i kroppen och ta en varm dusch och sedan lägga sig i en, renbäddadsäng, dammtorkad säng och vädrade sängkläder.. Åh jag myser bara av att tänka på de..

Tog och åt pizza sallad och en liten bit pizza men jag hade klarat mig på salladen..

Nu ska jag ta och mojjsa lite på soffan och sedan bege mig mot duschen :)

Puss


13 En låt från ditt favoritband


Drag me to hell

Ska gå och duscha och sånt så kan jag sova fram till 06:40 då behöver jag bara borsta tänderna och klä på mig sen off to work :)

Jag vill ha fredag :) Nununununununu och sen lördag nunun ununununununu :)

Puss på er


Poppis när man inte vill vara poppis

Slår aldrig fel, så fort man har delad tur så vill massa folk mig nå på min rast. Det första var nå som var mysigt och roligt men de andra var absolut inget jag ens ville och slösade bort 45min på som jag hade kunnat vila upp mig på. Nå nå hoppas på en bättre dag imorgon! :)

Dricker citron vatten och ska göra fika nu :)

Puss

12 En låt som får dig att somna



I love your skin oh so white
I love your touch cold as ice
And I love every single tear you cry
I just love the way you're losing your life

Ohohohohoh my Baby, how beautiful you are
Ohohohohoh my Darling, completely torn apart
You're gone with the sin my Baby and beautiful you are
So gone with the sin my Darling

I adore the dispair in your eyes
I worship your lips once red as wine
And I crave for your scent sending shivers down my spine
I just love the way you're running out of life

Ohohohohoh my Baby, how beautiful you are
Ohohohohoh my Darling, completely torn apart
You're gone with the sin my Baby and beautiful you are
So gone with the sin my Darling

I'am crazy and you love it!

Tagit det lilla lugna och ska se mamma mu med Olivia nu..

Tråkig dag med tråkigheter :(

Får hoppas på bättre dag imorgon..



aj aj oj oj

stackars mig :(

Punkt till punkt

Måste beställa klipp tid nu imorgon.. Topparna känns inte ut att vara dåliga och ser inte dåliga ut men för säkerhets skull så ska jag toppa det så de växer bättre och sen fixa kost tillskottet som kostade skit jävla mycke men de är nå jag behöver. Ska försöka hålla mig från att färga håret fram till våren då ska det av färgas och så ska det dit nån sju helvetes knasig färg, last previous at last year james.

Ska hänga upp lite tvätt och sedan vänta på att john kommer och söver mig..

Puss


Mätt och belåten

Dejta Marris, sarah och robert på vippa. Jävligt kul och skönt som fan att bara sitta och ta de lungt :) jag älskar vippa, maten är god, stället är mysigt och charmit och personalen är toppen och servicen är underbar! Där får man då verkligen de man vill ha även sånt som inte är med på menyn får man :) Kom fram till att de är nu snart 1år och 6månader sen man slutade köpa från torget pga av jätte dåligt bemötande, tjorv och extremt dålig service och senare komma och konfrontera en privat varför man har slutat handla där och sedan säga att personen klarar sig utan oss som kunder. Hallå, om personen nu hade gjort de så hade personen inte märkt de och gjort så på det viset den nu gjorde det. Nej tack jag kommer inte att handla nå där även om det så skulle vara den sista stället på jorden det fanns mat så skulle jag välja att svälta ihjäl!

Nu ska jag mojjsa med Olivia sen ska jag göra nå nytta som hoppa hopprep, få upp motoriken i benen.. Spännande :)

Puss



Spackel

Har spacklat och bra blev de, ska ta ett varv till nu när de har sjunkit in, de kommer ju att sjunka in mera.

Måst in på banken och stoppa in mer pengar på Olivias konto, nu är grisen full igen och jag ska stoppa in det jag har sammlat på mig i madrassen.

Ska nu ta det lungt tills joakim kommer hem, han är och jobbar igen. han kom hem 7 imorse och stack 5 igår och ska jobba mera. Wennbergs sjukan lider han av.

Puss



11 En låt du gärna dansar till


Jag tänker, alltså finns jag

Funderar och funderar...

Vad passar?

Elin Persson (som jag heter nu)

Elin Sundström (om jag tar Joakims efternamn)

Eller Elin Persson/Sundström (tar bägge)

Hmm... Jag vet inte..

Teach Me Romance

Trucker girl

Ja då satt man här ensam, som de 4dagarna i veckan. Ganska skönt att vara ensam lite då och då tex ta en promenad när man vill och sånt men de kan jag inte riktigt, bara på helgerna då karln är hemma med barnet :) då tar jag och Ozzy en skön prommis :)

I helgen blir det jobb lördag 7-21 och söndag 7-21, ibland är det skönt att ta sånna turer, de är då man vet att man lever :)

Snart snart snart får jag ragga impala, sjukt kul ska de bli! Imorgon blir nog avgasrörerna klara och sedan lappa ihop hålet där bak och sen rulla in på en besikning efter den så är det bara koppla musiken och  lite andra små saker sen är det bara att dunka plåt och hoppa på huven :) de var längesen det :)

Nä nu ska jag ta och kolla upp nå grejjer..

Puss


Mohahaha

låtar jag ska vråla ut nästa helg!!! :)


10 En låt du kan all text till


I sing in the rain

Jag älskar när det regnar speciellt när jag sover så sover jag ännu bättre :) Och tydligen Olivia, hon vaknade nyss så jag fick sova till nyss, de var skönt som fan ska ni veta att få sova ut :)

Idag ska de städas, så jag kanske hittar plånboken och beställas sidoblinkers, den ena har tappat sina clips så den hänger och de ser sjukt ut. Vi är i tankar om en nyare bil tex en nyare passat tex en 01-02 eller en audi. Vi kom som fram till de efter att ha kört pappas audi a6 -11, grymt skön att köra var den och tyst och allt annat men passaten var kvickare än den men annars var den som skönare. Men en så ny bil vill jag inte ha, att byta kamremmen kostade ca 63tusen :S, de var lite väl dyrt de även om de är vart 10 000 mil men ändå.

Nu ska jag ta och torka bort halva banannen Olivia har i ansiktet.. Puss


Dance dance

Ett klipp på våran dotter Olivia som dansar för första gången till en låt, detta upptäckte vi när hon var ca 1år och 6 månader att hon tyckte om låten Umbrella ned The baseballs och hon började dansa mitt i allt och det måste man ju bara filma :)

Varsågod


Jag måste krypa till korset!!!!

Allvarlig?! jag har inte haft köpt sånt någonsin i hela mitt liv men nu måste jag krypa till korset och göra det. Och snart tar jag fram vinter jackan, måste köpa mig en gossi mossi mössa som jag ska ha i vinter. Men först köpa de jag aldrig köpt. Lång kalonger eller underställ, vad ni nu vill kalla det. Och en ny kupé värmare, Joakim tyckte att den vi hade inte var nog bra så då kastade han bort den. Is skparapre har jag hitta säkert 15st så i vinter ska man väl klara sig :) Jag håll på vinter rusta om ni nu undrar, snart får jag ta fram min rattmuff, jag hatar att frysa om fingrarna och när de är -38 ute så är nog ratten mist lika mycke så förra vintern höll jag på förfrysa fingrarna pga av det.

Ska nu ta och glutta lite..

Puss


Klippa sig?

Klippa sig? But how???


Kort kort KOrt?


Fortsätta spara`?


Klippa page och färga det rött? eller någon annan glad färg?


Rosa? Dom på jobbet trode det var ett 1a april skämt när jag kom dit 1a april med detta :)


Blondera?


Långt rött hår?


Eller bara hitta på nå nytt?

Gaahh!!

Sluta starta på 2an!

Jag flumma på som vanligt och var stressad för att komma hem från ica och fick kärring stop helatiden och jag blev allt mer och mer stressad och sur tills jag såg att jag hade i 2an och försökte starta på den i lill sluttningen så jag börja skratta lite för mig själv :) Efter att ha lagt i 1an så kom jag iväg hur lätt som hellst :) Måst sluta stressa, var sak tar sin tid. Punkt.

Har lagat natchos och de var så jävla gott, tror jag har varit sugen på de ett bra tag men inte veta om de och fy fan så gott de var :)

Nu ska jag ta och städa lite, har tappa bort min börs men har överfört alla pengar jag hade till ett annat konto så om jag har tappa bort den utanför hemmet kan de inte sno mina pengar :) men jag ska kamma igenom huset inna jag anmäler körkortet och de andra sakerna försvunna och spärra..

Puss och kram


B o r i n g

Jaha då hade Olivia fått feber, märkte igår at de var nå på tok då hon satt hela tiden och bölade för minsta grej tex saften var inte nog bra, man fick inte spännafast henne i stolen de skulle hon själv och så vidare. Kollade tempen och de visade 83.3, gav henne en supp så de var nyss en jätte arg dam här men det vände lika fort när jag gav henne en is glass så hon blir ner kyld.

Igår dog Joakims Iphone, så länge höll den och jag varnade han att inte köpa en för de är bara strul med dom, en jag jobbar med har bara haft sina på lagningar hela tiden och en annan jag vet har haft problem med att den låser ihop sig och slår av sig. Tackar vettja Nokia :) har inte haft nå problem med min, jag har bara blivit irriterad över hur konstigt allt blev efter mjukvaru uppdateringen men nu har jag börjat annpassamig :)

Ska gosa med min dotter nu

Puss


Joakim 0 - 1 Jag


Jag får fortfarande rysningar!!!!!

En liten video från då vi var i ullevi förra sommaren, endel bara vadå flög och hade sig men här är introt av bla de hon visade. De var bättre live!


9 En låt som påminner dig om en händelse

Denna låt spelades på radion precis när Olivia kom till oss i förlossnings salen


8 En låt som påminner dig om ett ställe


Ge mig en annledning att tro på dig

Hmmmm

7 En låt som påminner dig om någon


"You can turn your back on a person but you can never turn your back on a drug"

Smöra in mig och rulla mig sedan i flour socker.. Nää jag har bara dålig fantasi på vad jag ska skriva, har hållt på riva upp lite dött ur rabatterna så de blir minres jobb till våren men då säger endel att man inte ska de för att de skyddar lökarna mot att frysa sönder. Eh jaha? jag är inte intresserad av blommor ens och jag bryr mig inte hur de ser ut men jag vill inte ha en djungel som det ha varit i sommar av massa blommor och annat skit så jag river upp de jag inte vill ha kvar och kastar det åt helvete.. Punkt!

Varit på en skön promenad med de la familjia och sedan varit och ätit och sedan hälsa på mina föräldrar och nu sitter man här och tar de lungt, jobbar imorgon och sen hoppas jag på att vara ledig måndag så jag får sova ut en dag.. de skulle sitta fint som fan.. Var på ok och nå jävla ung jävlar liktade satans jävla skit så man höll ju på allvarligt på att dö!!! De stank så gud förbannat, nu vet jag varför folk brukar säga att de luktar n*ger då det luktar illa!!!!!


Nu ska jag slappa just och sedan se lite film och sen sova.. Puss



Hes a gr8 fuck!

6 En låt som gör dig ledsen


5 En låt som gör dig glad

The hurriganes - Oh rack


4 En låt du inte tycker om

Helt värdelös låt som suger get balle, den kom överlägset framför hip hop och rap..!


"Kyss min håriga röv"

Party party.. Längtar som fan och ser verkligen fram emot de :)


Jag skiter!

NU ÄR JAG LESS!! SKIT SAMMA! DRA HELVETE!















ursäkta jga var bara tvungen


jag är sjuk

fy fan så trött och irriterad jag har varit idag efter jobbet så jag har fått räkna mer än en gång till 10. men nu var de rensat i luften och är bra igen. jag lagar nämligen alltid mat och ibland är jag bara spy kepsless att alltid hitta på vad vi ska äta, sen handla och sedan laga ihop de så idag satte jag ner foten i backen! varit på en lång power Walk med Annika och nu ligger jag här. blir en tidig kväll. god natt ska ta och berätta en riktigt kul grej här nå... pusspuss

3 Din favorit låt



You got me tied down with battleship chains
Fifty foot long and a two ton anchor
Tied down with battleship chains
Fifty foot long with a two ton anchor

I can't move my arms
To hold nobody
Hold nobody but you
I can't move my legs s
To chase nobody
To kick nobody but you

You got me tied down with battleship chains
Fifty foot long and a two ton anchor
Tied down with battleship chains
Fifty foot long and a two ton anchor
I can't move eyes
To see nobody
See nobody but you
I can't move my tongue
To taste nobody
To lick nobody but you

You got me tied down with battleship chains
Fifty foot long and a two ton anchor
Tied down with battleship chains
Fifty foot long and a two ton anchor

I can't move my lips
To kiss nobody
Kiss nobody but you
I can't move my heart
To love nobody
To love nobody but you

You got me tied down with battleship chains
Fifty foot long and a two ton anchor
Tied down with battleship chains
Fifty foot long and a two ton anchor
You got me tied, tied,
Whoo hoo, tied tied
Don't you know you got me
Tied tied, whoo hoo
Baby don't you know you got me
Tied tied, whoo hoo

smoke under whater



Varje dag är en ny dag. Snart två veckor rökfri :)

Beeep beeep..

Var med och tävla du oxå på Moas blogg du med :)

Rysningar

Öppnings videon till fun house konserten vi var på för 2år sen, jag får fortfarande rysningar i kroppen av hur jävla bra hon var och alla nummer hon gjorde och effekter som tog en med häpnad, men inget slår de i göteborg på carneval konserten, då sprang hon i en jätte boll över oss och föll ner nästan på en i en gunga hon satt fast i.. Åh rysningar <3


2 En låt andra beskriver dig med


Fuck you right back

Jag lyssnade bara på en gammal låt :)

Jobbat och sen efter jobbet löste jag ut sterion och har pillat på den, sen hem och laga mat och sedan haft besök. Sjukt kul att träffas och de känndes typ som om de var i förr går vi typ sågs sist fast de ar nog ca13-14 månader sen sist. Ont i kinderna av att skratta och bara le. Skön kännsla!

Olivai ville till sängs nyss så hon fick gå och sova, hon öängtade till imorgon då skulle hon leka med någon på dagis. Kul att de ser fram emot de, finns ju barn som inte vill på dagis. Ska köpa lus medel ifall om hon skulle få med sig sånt hem från dagis (ryser)

Ska ta och träna lite snart och sen hänga upp tvätt..

Puss


Galet!!!

Sök och kollat men hittar inget här i norrbotten :(
Jag vill oxå kunna dansa swing!


1 En låt som beskriver mig



Denna låt säger mamma att jag dansade som attans till när jag var liten och än idag så rockar jag loss till denna låt, när jag är ut och raggar så det fösra jag gör är att gnälla att de ska spela denna låt, när de gjort de är min kväll räddad :)

Noter genom mig

01 - En låt som beskriver dig
02 - En låt som andra beskriver dig med
03 - Dn favoritlåt
04 - En låt du inte tycker om
05 - En låt som gör dig glad
06 - En låt som gör dig ledsen
07 - En låt som påminner dig om någon
08 - En låt som påminner dig om ett ställe
09 - En låt som påminner dig om en händelse
10 - En låt du kan all text till
11 - En låt du gärna dansar till
12 - En låt som får dig att somna
13 - En låt från ditt favoritband
14 - En låt du känner hat-kärlek till
15 - En låt ingen skulle tro att du gillar
16 - En låt du brukade tycka om
17 - En låt du ofta hör på radio 
18 - En låt du önskar att du hörde oftare på radio
19 - En låt från ditt favoritalbum
20 - En låt du lyssnat på när du är glad
21 - En låt du lyssnar på när du är ledsen
22 - En låt du lyssnar på när du är arg
23 - En låt du vill spela på ditt bröllop
24 - En låt som får dig att skratta
25 - En låt du kan spela på något instrument
26 - En låt du önskar att du kunde spela på ett instrument
27 - En låt du gärna vill få spelad för dig vid lägerelden
28 - En låt från din barndom
29 - En låt från ditt favorit barnprogram
30 - Din favoritsång ifjol den här tiden

You drive me CraZy


TjugoMinuterOchTreSekunder

Resulterade att 79.2 kalorier förbränndes!

Nu hopp in i duschem och sedan hitta på nå skoj! Yeah!! :)

RATPAK CRUISERS

Jaha när får jag en väst då? :)


I believe

Jag tror att han där uppe hörde mina böner om att få sova inatt, jag har sovit jätte bra, pallade upp knäna med massa kuddar och har sovit bra av det, och sedan vaknade jag av att Olivia som ville upp och jag kollade på klockan 10:15!!!!! WOW tänkte jag detta är min tur dag! Ska gå och köpa mig en lott idag :)

Gjorde min en egen peeling igår kväll, jag tog lite av min natt kräm och blandade sedan med salt och peelade pannan, hakan och näsan. Det vart bättre och fick bort den där torra huden som den där dumma andra ansikts krämen.

Måste försöka använda upp pengarna jag har på mitt kort så vi får byta nummer nån gång. Orsak? Bara bra fördelar ;)

Puss


För ett år sedan så skrev vi papprerna på huset och fick packa massa massa massa lådor och fick slita dag och natt för att få i ordning allt. 2v innan vi skulle vara ute ur lägenheten fick vi nycklarna till huset och på 2v hann vi fixa hallarna och köket.


Bygger igen hålet i väggen där en stor garderob stod och tog plats


Köket, brun/svarta luckor som blev om målade


Ljus grått <3


Tapetserat och målat väggarna nu är det bara golvet kvar i köket


Hallens tapeter, ångrar att vi satte upp dom där, de vart så mörk i hallen. Men de var Joakim som verkligen ville ha dom, jag ville ha dom vita med silver.


Knopparna på plats!


Hallen uppe på övervåningen

Tänk vad ett år kan flyga iväg!

Stress stress och dålig sömn

Urk på burk vad dålig hy man får av att stressa och sova lite.. Sen ca 2-3veckor tillbaka har min hy börjat att garn spöka och det har bara ploppa upp massa finnar i ansiktet och jag tyucker jag gnuggar ocg gnuggar med den där äckliga jobbiga ansikts rengörningen som är stickig i ansiktet. Tror den är för stark för min hy, jag blir torr i ansiktet och de hjälper inte att smörja in sig heller. Ska ta och pröva nå nytt nu, ska ta och pröva proactive och se om de hjälper. Har aldrig haft problem med finnar och nu mitt i allt. men jag tror jag vet orsaken.

Puss nu ska jag spekulera


Ett hemskt barndoms minne blir till ett bra vuxen minne

Jag har inte kunnat äta mannagryns gröt sen jag gick dagis i Svartbyn, den där hemska dagis fröken tvingade alltid i en mannagryns gröt med äppel mos och jag var tvungen att äta upp allt de hon hade lastat upp på tallriken och jag har velat så spy av bara lukten av mannagryns gröt men ikväll gjorde en arbets kollega mannagryns gröt och sa att jag skulle smaka och jag berättade om minnet och hon sa att denna gröt är godare än de dom ger på dagis. Jaha? Jag smakade och det smakade gott faktist de smakade inte brännd mjölk. Hon hade laga den på grädde och smör så den var krämig och god faktist och mer salt än vad de ska va så den var helt Ok. Få se nu om hon han omvandla de där med hallon krämen då :)

Jobbat och jag känner mig grovt våldtagen i mina höfter, arbetsskorna ska de då inte vara nå fel på dom kostade skjortan och avlastar så jag misstänker att de är min sovställning som belastar dom, ska sno ett par kuddar och stoppa mellan knäna så får man se om de hjälper..

Väntar på att Olivia ska komma hem, hon är med Joakim och målar lastbilar..

Puss


Redy to work

Duschat och sminkat mig, väntar bara på att håret ska torka så äre klart.. Funderade på att beställa nya arbetskläder. Fick nyaste katalogen hem på arbetskläder och sjukt sugen vart jag på en grön dress och en klänning.


Har den lila och skulle vilja ha den gröna så jag tror att jag ska beställa den, man blir lite lurad av priserna som syns tills man läser att de priset som står är utan mons alltså om man har ett företag kan man få dom till de priset men jag som privat person får med mons alltså 525kr blir det plus 175kr för frakt.

Nä nu ska jag power nappa sen ska jag gå till arbetet..

Puss

Kärleksförklaring



Sover du vakar jag,
Min puls är dina hjärteslag,
När du är vaken följer jag,
Vid din sida både natt och dag
När jag är vaken är du allt jag ser,
Och jag skall inte svika, inte falla ner
Det får aldrig någonsin ske,
För världen är vår fiende

Vakthund, vakthund, jag är din vakthund
Alltid tätt intill med både hugg och slag
Vakthund, vakthund jag är din vakthund
Min heder är din trygghet, trohet är min lag
[ Lyrics from: http://www.lyricsty.com/raubtier-dobermann-lyrics.html ]
Du är trygg hos mig, jag är för alltid din
Och ingen djävul kommer någonsin röra vid ditt skinn
Varje ed är sann och de har svurits medan blodet rann
När jag bevisat vad jag kan
Din dobermann

Jag blir här till mitt bittra slut
Evig kärlek falnar aldrig ut
Ditt namn har etsats till mitt liv
En länk av stål som glöder, som är explosiv
Hur kan jag föreställa mig
Ett liv av tomhet, övergiven utan dig
Det är den största skräck jag har
Att du ej längre skulle stanna kvar

Vakthund, vakthund jag är din vakthund
Alltid rätt intill med både hugg och slag
Vakthund, vakthund, jag är din vakthund
Min heder är din trygghet, trohet är min lag

De satans jävlarna som vill ha dig
Ska få se rabiesattacker när de möter mig
Må fan ta frigjordhet åt helvete med din frihet
Jag är och förblir han
Din dobermann

Hotchipottel baby

Glömt jue att lägga upp vinter kläderna våra.. Jag är lat och orkar inte fota så jag tog från deras sida sitället :)


Olivias overall


Min jacka <3

Can't sleep

Har legat i sängen och bara vridigt och vänt mig, har haft sjukt ont i höfterna så jag har inte kunnat sova och inte hittat någon ställning att sova på. Jag sover ju bara på sida så det är svårt att hitta ett sätt att sova på. Pröva sova på rygg, de avlastade höfterna så de var skönt så jag sov nog ett litet tag tills jag vaknade av att jag hade ont i ryggen så då pröva jag sova på mage men de fick jag panik av. Tungt hoppas på att sova bättre inatt.

Jobba kväll i kväll, skönt! Och ledig imorgon sen jobba fram till fredag..

Nu ska jag rota lite i denna dator (bärbara) har inte använt den på jätte länge

Puss


You know I can't smile without you


































Jultomten var jätte läskig





Krama mig ofta så blir jag glad och trygg,
låt mig känna mig älskad även om jag varit stygg.
Stå fast, ni som är vuxna, trots mina prövningar och test,
för även om jag klagar är ni ändå bäst.
Visa mig i handling vad respekt är för någonting,
lär mig se det vackra i världen runt omkring.
Tala om att jag duger just precis som jag är,
och låt mig höra ofta att jag är er väldigt kär.
Låt vårt hem vara ett ställe där tolerans och kärlek bor.
och kom ihåg att man kan leka även om man blivit stor!!!

Älskar dig min lilla skatt, jag ser fram emot nästa dag för att se hur du utväcklas. Du har blivit så stor och nu säger du att du kan allt själv och alla dessa frågor, ja dom är så himla söta! Te amor

Fy fan!

Vad skönt de var att ta en power walk! Gick runt bränna upp till Grelsbyn och till gamla sen runt strömsnäs och sedan hem, men fy fan vad varmt jag hade klätt mig! Solek kom och värmde mig som fan sista 40minuterna så när jag kom hem var jag röd i ansiktet av värmen och svettades som en gris! Kunde nästan vrida ur sport bh, så jag kastade in mig i duschen och duschade länge och fy så skönt! Jag la mig sen på soffan och vilade en stund och sedan gjorde mig klar till jobbet och nu sitter man här :)

Måste köpa mig bättre strumpor när jag går.. Har ett litet skav sår.. AJAJAJAJAJAJ!!

Nä nu ska jag göra nå smörgåsar..

Se ya puss

Hokus pokus så fick vi en..

Halv solig dag! Ska ut och gå och springa lite, måste bara hitta igen min spring skor sen när jag kommer hem blir det att hoppa in i duschen och dra på sig arbetskläderna och fara till jobbet..

Karln gnäller att jag jobbar varje helg och när man väl inte gör de så sover han bara bort helgen eller dissar mig, då ska han ju fan inte gnälla på mig när han är mycke sämre än mig. Så jag tackade ja att jobba idag och jag ser så fram emot de än att sitta hemma och gli i en zombie som är osocial och stinker.

Älskar min sport bh, jag har satt på mig den nu då jag ska springa.

Puss nu ska jag ut

I ärlighetens namn!

Har jag inte rökt en enda cigarett på en vecka! Grattis till mig! Men nog vart jag sugen när Kim tände sin cigg idag i garaget och jag kunde nästan känna smaken i munnen, då gick jag och tog mig en nöt och tugga på.. Har köp nötter, torkad frukt och natur godis.. Har syndat och ätit några från Joakims karra påse men de fick jag lite dåligt samvete för.. Tränat 20min och brände totalt 60 kalorier entligt mätaren, tror att den inte visar riktigt ok men skit samma.. Jag får ta igen de på att skotta massa snö i vinter, ca 20min av att skotta snö förbrände man 194 kalorier och ca 20min sex förbränner 96 kalorier..

Ska hoppa in i duschen och sen sussa kudde, jag tror jag dör snart om mina höfter inte snart tar och lägger av med att ha ont och ge mig sen drag hela tiden..

Go natt puss


Time after time

"Inget avstånd i tid eller rum kan förminska vänskapen mellan dom som verkligen är övertygade om varandras värde."

Gräver djupt

Hahaha jag älskar pixbox :) hitta massa bilder jag glömt bort och saknade :) och massa bilder på datorn man glömt bort.. Här kommer de! :)


Pontus då han var liten <3


Seriöst hur smal var man inte förr?


Herregud hur man såg ut.. ser ju ut som en flata! Haha kul änå :)


Ozzy då han var liten och behändig


Jag och ögga i våra söt poser.. saknar dig björn


Jag och Mini me (Olivia)


Såhär kunde de se ut i klass rummet :)


Jag och ozzi i gamla galma lägenheten på föreningsgatan


Mikaeli marknad 07


Balen.. Paret dracula vart vi kallade


En totalt urspårad midsommar fest på 4st, grattis david du vann guld korken!


Såhär ser man ut när man är nyvaken :)


Marknaden i år


Jag och väldens goaste frida :)


Familje dag på teknikens hus


Varit vaken 36½ timme, syns nog att man var lite sliten då.. Power big meet


Sexy pose


Puta med läpparna


Ja, jag gillar knogjärn.. hurså?

Vart som nyare och nyare bilder som jag bjöd på..

Sist jag festade var de några som sa att jag var den sjukaste dom kände, och vad de menade med sjuk var på ett bra sätt. Alltid få en att skratta. Ja, jag älskar att få andra att skratta och jag älskar själv att skratta. :)

Puss




Parasit

Jag ställer upp och gör saker för folk och när man själv behöver hjälp en gång som inte är ens jobbig utan snarare en kul sak så blir man spottad i ansiktet och vänd ryggen till, är det tacken för alla saker man ställt upp med och gjort för den personen? Nå då vet man ju hur den vill ha det och så får det bli. Jag är tydligen dum snäll och de utnuttjar tyvärr folk. När dom ligger på backen och inte kan ta sig upp, då går jag bara förbi och nonchalerar det.

Nu ska jag ta och söka efter uggs'en jag är ute efter.. :)

Puss


Hey där!

Urk jag gilla inte tranbärs juice, drack igår två liter plus ett glas äpple juice.. Jag dricker vanligtvis inget alls på dagarna, typ bara 2st te koppar max! Hittils idag har jag tvinga i migg ett glas tranbärs juice, blir väl att dricka upp de paketet och hoppas på att de räcker..

Tänkte fara ut och springa hellst nyss men regnet kom då jag börja klä på mig så jag gör väl nå nytta hemma då som tex städa, tvätta...

Igår tog jag mig en skön bastu och bara satt där och mös för mig själv i värmen, var meningen att Joakim skulle ha kommit och gjort mig sällskap men han trode jag var på toa men i själca verkat var jag i bastun så han somnade på soffan och vaknade när jag var klar i bastun så han insåg att han missade den och jag trode han ville istället sitta och se tv med Kim..


Pappas cadill

100/36

Fy fan så fin Olivias overall var, lite stor var den men de är ju bättre de än för lite och hon kommer nog säker att växa i den :) Min jacka var jätte skön och varm oxå lite stor men den kommer oxå att växas i :)

Ska ta och vila lite och sen fika lite kvälls fika så jag får ta min tablett..

Puss

Dr feelgood

Kom hem precis från läkarbesöket och jag misstänkte att jag skulle få gå på de eftersom jag redan hemma såg att mina urinvärden skulle vara helt åt helvete och som stickan visade så hade jag helt åt helvete med värdena så jag fick en antibeotika kur eftersom jag har haft njurbäckeninflammation så är det stor risk att få det igen och det är inte bra för njurarna att få det så ofta. Så jag ska klä på Olivia och mig och fara på Apoteket och fixa medecinen. Olivia är en rackare på att charma folk, i vänt rummet charmade hon flera :) sött..

Nu till apoteket och sedan ica och shoppa tranbärs äckel juicen..

Puss

Oh, fuck thats hurts like a motherfucker!!!!

Har inte kunnat sova inatt, har fått uvi och legat i sängen och vela gå till toa hela tiden men när de väl har kommit nå så har de svidit så man har håll på dö typ, har hållt på ringa till vårdcentralen men de var mkt folk som ringde så de hade inte tid så jag får försöka igen, bara de fattar att ge mig medecin den här gången så de inte blir som sist då jag fick åka in akut för att det hade blivit njurbäcksinflammation och det gjorde ont som satan i helvete, kunde inte stå, sitta, eller ligga pga av smärtorna, kräktes och hade frossa. Usch usch usch!!

Ska nu ta och dricka nå medans jag väntar..

Puss


List me up

Jag heter:  Elin amanda marlené Persson
Jag är född:  En varm sommar dag 1989
Min längd:  166,5
Min vikt:  55kg
Mitt stjärntecken:  Tvilling
Favoritfärg:  (er) Svart, rött, vitt, rosa, grönt, gult, grått etc etc :)
Favoritmat:  Kött i alla de olika slag
Favoritfilm:  Just nu så är det Rio :)
Favoritserie:  DS
Favoritaffär:  Det är måååååååånga :)
När jag är ledsen:  Så ligger jag i sängen och lyssnar på musik eller bara sover
När jag är arg:  Så blir jag tyst 
När jag är glad:  Då skrattar jag för det mesta och bara dum ler :)
När jag är sjuk:  Då bor jag typ i sängen eller i duschen
Något jag älskar:  Sommar, shoppa, festa, umgås med familjen och vara med mina vänner<3 
Något jag hatar:  MYGG
Något jag är rädd för:  Kryp helt enkelt
Något som gör mig glad:  Det mesta gör mig glad, grävs inte så mkt
Något jag drömmer om:  Flyga till USA
Sist jag snarkade:  I don't know 
Sist jag pratade i sömnen:  Var tydligen förra söndagen enligt Joakim
Sist jag ramlade ur sängen:  Måååånga mååånga år sen
Sist jag blev sviken:  Var väl snart ett år sen
Sist jag blev sårad:  De var oxå läääängesen
Bästa dagen i veckan:  Fredag
Bästa Årstiden på året:  Höst och Sommar
Bästa månaden på året:  Första helgen i juli :)
Roligaste ämnet:  Politik
Roligaste minnet:  Då en massa gubbar höll på köra av vägen för att de höll på glo på min röv när vi tog en piss pause på en road tripp, saken vart ju inte sämre av att de hade sina kärringar med sig som såg sura ut :)
Roligaste sporten:  Pass
Roligaste personen:  Annika
Det bästa jag vet:  Att gå och sova efter an bastu i en renbäddad säng med vädrade täcken och kuddar
Det värsta jag vet:  När telefon försäljare inte fattar vad ett nej är
Är du kär i någon:  Ja det är jag
Vad ville du för 5år sen:  Det jag ville har slagit in

Do you feel lucky punk? Well du you?!

Mmm rapar vitlök, har gjort kycklingsoppa med massa curry och vitlök + massa go grönsaker :) MUMMS!

Imorgon får man nog gå och lösa ut min jacka och Olivias overall :) och kanske sterion :) uggs'en jag hittat fanns intye i min storlek ännu så jag får vänta ett tag tills de kommer i min storlek..

Gagarget är gjutet så nu ska det bara brinna sen så blir de fixeli fix..

Helt skönt! Har inte varit på facebook på en månad nu, jag saknar inte att hänga på facebook de är så ut tjatat.. Man läser först startsidan några statusar och inser att folk inte har annat för sig än att gnälla hur lite pengar de har och hur skit de har de eller gnäller i annat så man ids inte läsa de, så då skiter man i att läsa startsidan och spelar spel istället men när man kommit så lång att de inte längre kommer nya saker i spelet för att man ligger så jävla långt fram och måste vänta på att den sesången går ut så en ny får börja. Så jag sluta med facebook på så vis och jag tror jag klarar mig gått och väl utan den..

Nu ska jag ta och fixa lite här i datorn, ta bort lite skrot och sånt :) Puss


Feel me

Sommar kännslorna har inte riktigt ännu släppt, har sagt de åt Joakim att jag vill ta ett sista ragg i pimpalan (liket) så de ska sätta igång den lagomt till en tid och hur jag längtar sen ska jag lägga mina kännslor i ide.. Garaget ska gjutas ikväll så Liket får komma in och fixas!

Hur jag vill dunka plåt, hoppa på huven, sitta på dörren och bara dricka min sprit...




































Min favorit

"Folk som känner styrka och tro på sig själv, är inte avundsjuka." / Jonas Lie

Puss

Tack gode gud

Att mupparna fått tummen ur sin feta röv och uppdaterat sin lager status och skickat varorna!

Och snart kommer oxå ett till paket som kommer att innehålla en sprillans ny sterio till bilen med massa go saker och annat smått och gott :)

Köpt en soffa oxå och en fotölj så de två bruno mathsson fotöljerna ska jag fota och skicka in för att få värde på de och sedan sälja de..

Ska nu ta och gå igenom lite saker i min walk in closet och fara med det jag inte vill ha kvar till soptippen tex ett skötbord med massa jobbiga lådor och badbalja och mycke mycke mer, har varit säker 2gg och slängt sånt som vi inte kommit oss för att kasta sen vi flyttade in som blev kvar lämnat tex fula hyllor etc etc etc..

Puss kram hej


Hur svårt kan de va?!

Ja de verkar vara svårt att fylla på i sitt lager så man får tydligen vänta några månader till då och se om de har fått tummen ur röven och fyllt på..

Kram bajs hej

So far so good

Ska söka upp spaklet och spakla lite sen vänta och sedan slipa så blire bla :)

Ska ta och kolla upp lite info för vårat mission som är på G :) Mohahahaha!!!

Slynas och horas senare..

Puss


Day 2 in hell

Må kraften vara med mig! Dag två i sluta röka, känner mig extremt sugen på att tugga på nå men vet inte vad.. Ska köpa mig morötter och knapra på några dagar till tills det värsta suget är över sen blir det lättare :)

Garaget är klart, bara rensa lite till så är de klart :)

Var skönt idag att sluta 1 så vi har hunnit med mycke idag :) Nice!

Jonas och Marris har varit om idag <3

Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova, känner mig snuvig ch nyser jätte mycke typ som på våren då de är min pollen allergi som spökar.. Borde verkligen genomgå ett prick test så jag vet precis vad jag inte tål, jag vet bara på ett ungefär tex pollen, tomat, apelsin, starka dofter, smink med parfym och vissa schampo märken.

Nä nu ska jag ta och fixa mig till sängs :)




Good girls go to heaven but bad girls go everywhere

Film kväll har vi passa på och haft, först sett Röd luvan och sedan turist :)
Mojjsigt <3 såg imorse med Olivia Hopp och Nicke nyfiken, var så taskigt väder så de gick ju inte att vara ute :(

Varit extremt trött idag, min energi var absolut noll idag, har bara slöat och tagit de lungt. Tror jag håll på återhämta mig från natten mot lördag, dum som man var så drack jag en kopp kaffe på kvällen och har haft en extrem jobbig natt av att bara ligga och blinka i sängen, vänt, suckat och blinkat ännu mer. Jag hade ju som tur var i oturen sällskap, Joakim han hade samma problem så vi låg och pratade ett tag oh försökte sova men 07:30 gav jag upp och klev upp.

Ska ta och hänga upp tvätt och sedan ta och sova så man orkar upp och fara på jobbet..

Vart glad som fan här för nån dag sen, mina naglar är långa och fina så en fråga mig om jag hade lösnaglar. Nej svarade jag att e är mina riktiga och personen var som fascinerad över hur jag har lyckats att få långa fina mandel formade icke missfärgade naglar. De var kul att höra :)

Puss 


Min första dag som rök fri, imorgon blir det nog min andra dag :) En dag i taget

Har du hört?!

Ohh vad trött och slut jag är idag har kommit mig för att göra middag nu och korvsoppan står och puttrar nu och ska göra de minst 10min till och sen är maten klar..

Helt jävla slut i skallen måst återkomma sen när jag skakat av mig detta slö moln jag har över skallen..

Puss

RSS 2.0