It hurts, but i like it!

Känns i kroppen att jag inte använt dom andra arbets skorna på ett tag, så jag är ovan dom. De som inte dödar det härdar!!!! Så slut i kroppen, var en bra kväll :)

Ska nu gå och sussa, har varit ut med hunden och lagt Olivia. Hon var vaken då jag kom hem så då var de bara hälla i henne välling,byta blöja och borsta tänderna så var de bara lägge henne. Var som gullig konvers vi hade

Jag: Sov gott
Olivia: Syns imorgon!
Jag: Jodå de ska vi, dröm sött
Olivia: Älskar dig
Jag: Och jag dig jätte mycke
Olivia: Puss puss
Jag: Puss på rumpan!
Olivia : *fniss* mamma då
Jag: Nu ska vi sova
Olivia: Sov gott, syns imorgon, älskar dig och puss puss

Naaaw man må ju håll på smälta varje gång vi pratar så varje kväll då hon ska sova :)

Tror jag måst filma de nästa gång :)


Snyggaste sovställningen :)




I'm going down down down down

Oh yeah vad länge sedan man hört den, poppa den påväg till dagis :)
Ska fara och kolla på nån ljusbrun färg idag innan man ska till jobbet.. Ska fara och fixa en annan grej oxå.. Väntar tills arbetskläderna kommer :) är så nyfiken om min dress verkligt är lila som de stod för bilden visade blå, men jag får ju se då den kommer :) Då har jag två dressar, har fått låna två tunikor av en kollega men jag drunknar i den så jag använder mest den jag köpte i sommras, och två par byxor fick jag av en annan kollega och en av dom är mina favorit :) Trist att hon och de andra ska sluta :(

Duktig har jag varit och städat här, putsa av spisen och alla andra arbets ytor, städa toaletten och hallen.. Tror vi ska fara på nordsjö igen och glutta på vägg och golv matta igen, glömde bort hur de såg ut nu igen.. Stod och tittade på en ny golvbrunn, allt måste bytas i den till en helt ny enhet och den gick loss på 1495:- visserligen var de designe men nog är de värt de istället för att köpa en på biltema för 300:- som kanske bara håller 2-3år om ens de för att den var av plast den andra var i mestadels metall och sen lite plast där röret ska gå ihop till de andra.

Ska gå och fika lite nu, te och smörgås :)


I'm in love!

Softa på soffan , har fortfarande ont i min fossing sen förra veckans gympa mix. Tror jag måst köpa mig bättre skor som fördelar belastningen i fötterna :/

Hyde film idag nån jävla Stone film var de, den sög häst röv så hyr den inte!!!!!

Olivia vart glad då jag sa att hon skulle på dagis imorgon, hon har besöks dag men jag ska jobba imorgon och joakim måst få sova så jag lämnar henne 9 får han ta och hämta henne ca 2 då han har fått sova, blir annars som knäppt att lämna henne 11 som jag brukar då jag jobbar kväll och sen ska han hämta henne 2 då han har stigit upp, då är de bättre att hon är 9-14, men fredag får hon vara 7-16..

Blonderade håret idag och jävlar va de är skillnad på blonderingar, köpte nån dyr avfärgning som var jätte skonsam mot håret och tog bort mycke färg och nu tog jag en mood för att de har bekanta rekomenderat men de var för starkt och blekte knappt upp nå så istället var håret tuggummi och går sönder så jag kommer aldrig rekomendera mood åt någon inte ens åt min värsta fiende! Vart lite bättre då jag hävvde inpackning men jag har nog ljust hår att få håret brunt nu, jag vet att jag surra om att bli helt blond men de var inte min färg så nån ljusbrun färg skulle vara fint och passa till min hyton.

Ska snart plocka ut ur diskmaskinen då den är klar, ska pröva köpa Yes power drops till den, dom verkar vara bra, jag har bara diskat med de som lämnades här i huset. En stor vit låda men nå märke, kommer inte ihåg men skit samma.

Ska gå och kissa hunden, han fick springa av sig nere vid stranden och jävlar så han sprang, åt snö, dök och testade skaren om den höll att gå på eller inte, han kom som på att om man går sakta så håller de men så fort han blev tuff och gick fort for han igenom :D Haha jag skulle ha haft filma de, såg sjukt kul ut :)

Pöss


Koppel träning vi hade hösten 07


Give me give me more!

Shiit pommis vad jag har varit ond på morgon och vilja gå och strypa hund jäveln som skällt konstant sen 5 i morse, men jag är för blödig så jag håller mig till tanken bara.. Har sloknat på soffan med Olivia 7 i morse och vaknade 11av att jag hade en gitarr i ansiktet, skor, kritor och diverse saker på mig så jag måst ha somna gott.. Hon har sovit med mig till ca 10 sen har hon gått och lekt och använt mig som lekmatta :)

Ska se film nu mec la familjia :)


Piss puss

Thai me!

Ja, idag har man lagat nån sort nudel wok med massa grönsaker och kyckling! Och de är inte ofta jag blir sugen på sånt, jag tycker inte riktigt om kina mat eller thai, tycker de luktar jätte illa men nu iadg vart jag tvär sugen och gjorde egen wok, och den vart bra! köpte chilisås oxå som krydda till de :) Joakim vart jätte glad när han hörde vad vi skulle äta :) eftersom han vet hur jag är.

Väntar på grannen, vi ska se DH ikväll :)

Imorgon ska jag lämna ett papper och sen fara och köpa en grej :)

Puss

Super super superman

OMG vad kallt de var i morse då jag klev upp, då var de bara hänga av sig morgonrocken och gå ut och koppla i bilen så den startar. nog för att den hade gjort de ändå men man kanske inte ska chansa.

Lämnade Olivia på dagis så hon får leka av sig till kl 14, då ska jag hämta henne. Tills dess så ska jag fara och se på lite kläder och sen kanske göra en omgång i håret sen fara och fota sig till körkortet så man får den någon gång annans kommer jag att slarva bort pappret jag har i fickan.

Mmm vad kläderna luktade gott, när jag klädde på Olivia så doftade de jätte gott :)

Nä nu kanske man skulle ta och städa ihop sitt smink på toan, har som en smink bäng men debörjar se ut som fan på den nu!

PÖZZ


Luktar gott

Jobbat idag, hämtat Olivia från dagis och sen varit och handlat, efter de så laga mat. Fi fan så tröttsamt de var att handla, gick och tog de jag skulle ha och gick sedan till tvättmedlet för att välja sköljmedel och pröva köpa nån ny sort som luktade jätte gott! Jag har som alltid köp ekonomipak alltså sånna dät jätte stora som finns i luleå på maxi och forum men glömde köpa sånt då jag var sist till luleå så jag fick köpa ett litet paket som kostar lika mycke som ett stort, iaf så luktade jätte gott så jag var tvungen att söka ihop nå tvätt bara för att få tvätta :)
Kom på nu att jag glömde köpa diskmaskins tabletter, nå skit samma jag diskar typ 3gg i veckan beroende på hur mycke folk som kommer och dricker kaffe så kan det bli 4gg i veckan.
Halva månaden har jag prövat ett experiment som andra familjer säger är jätte bra, tex för att spara pengar till att slösa på roligare saker. Tvättar och diskar på natten då de är som billigast ström. Har skitit i de förut men har gett det nu en chans och prövar en månad för att se om det gör någon skillnad, slå av tv:n då ingen ser eller har på något på stand by läge, slår av internet då ingen använder det eller datorn och drar ur laddaren då man laddat klart de man laddar och bytt ut endel lampor mot energisnåla lampor. Ska se på nästa räkning som kommer om det har gjort skillnad. Om de har så blir de ju mer till semseter/fritids kassan :)

Gruvar mig smått inför då arbetskläderna kommer, tog och beställde lite arbetskläder med några kollegor, en dess beställde jag och de andra dressar och tunikor, men jag gruvar mig över att gå till konsum och hämta ut paketet eftersom amn var tvungen att vara företagare för att få ta faktura och då fick jag ta postförskott. De är alltid så segt, stelt och drygt där. JAG HATAR att handla på KONSUM! Som sagt det är stelt, drygt, segt, alltid nå seg folk som ska surra i väder och vind i en halv timme i kassan, folk som ska betala med kuponger som gått ut och med små pengar som de tappar ut över hela jävla stället. De var så mycke bättre på Ok men allt som är bra måst de ändra till de dåliga. Nå skit samma de får göra vad fan de vill,  jag undviker från och med nu postförskott!

"Nu ska det här fattiga fettot gå ut och ta sig en liten rök"


Fundering..

Tror de är dax att rensa upp hä lite, vi har för mkt bilar och borde ta och sälja/skrota några..


124a -93 250D sportline
Skattad och bestiktad
Automat och växlar jätte bra
AC

Tja de är väl att jag kommer på, ska fundera vad man ska skriva i en annons, har som aldrig skrivit en så de kan ju bli spännande! :)

240 blir nog till att skrotas om inte någon vill ha den, de är lite gör det själv tex att laga nå lager till kopplingen och sen skruva tillbaka växellådan så är det nog bara tuta och köra, men orka göra de, de är lättare ju att skrota :P

Impalan skulle jag bara vilja bränna upp, den var inte alls som på bilden de visade och så var den så mycke mycke äckligare än vad jag hade kunnat föreställa mig, men nog vet jag väl att man kan dra sig på fyllan i den och dunka plåt utan att dry sig


Min bil som jag kör med, behövs inte så mkt till den bara remmen, klarglas och vaxa den.
Och de blir nog åt veckan att fixa remmen, jag längtar :)


Och Joakims bil, klarglasen ligger ännu på hyllan och lär inte bli dit skruvade föns han tar bort extraljusen inför sommaren. Ibland fantiserar han om att ha haft kvar compakten men den var som äcklig att köra så han gjorde rätt enligt mig att sälja den och det har blivit till de bättre, han har blivit bjuden 28 000 för 123 så som den är.


Cky:n

Vart som ett bil inlägg de här :)


Klubbad säl

Small av på soffan, Olivia hon skulle inte vila mer just efter jag hade lagt henne i sin säng så jag tog upp henne och hämta ett täcke så vi skulle mysa på soffan så skulle hon förhoppningsvis vila på soffan. Blev jag som somnade och har vaknat att hon höll en lila krita mot mitt ansikte, tur den inte färgar annars hade jag nog sett ganska rolig ut ;P

Är fortfarande trött, usch! Ska fara och beställa en remm från ok så den kommer åt veckan, börjar bli less att servo helvetet från helvetet ger upp då man som mest behöver de. Men de skulle bara vara remmen nu, och oljan behövdes bytas. Den såg ut som då man sköljer potatisar alltså brunt och luktade lite brännt och vatten i. Så nu ska jag även kolla bromsoljan så inte den heller har dragit åt sig vatten så man inte tappar dom mitt i allt :P

Ska ta och hänga upp lite tvätt, bajbaj

Ke hora es?

Fortfarande tids förvirrad då inte telefonen kan ställa om klocka på sig själv, de sög!

Varit på 7år kalas och är lika slut i bollen som Olivia, hon small av i bilen medans jag höll på tvätta den, hade jag vetat att hon hade somnat så hade jag kunnat tvätta i lugn och ro utan att panik tvätta, såg att jag hade missat en fläck men de får jag ta och fixa när den har blivit smutsig igen.
Skulle på söndags öppet men kan ju inte väcka upp henne bara för att jag ska glo på kläder så jag får ta och fara på måndags öppet imorgon ;)

Måst oxå fara och se om tapeterna har kommit så jag får börja riva lite i VR, är som less att dena delen är fin (matsals delen) och den andra är : Hej jag är från 80" talet!! urk urk.. Har lyckats att göra så att joakim har insett att de blir fint om man lägger matta i trappen, han har ju trott att jag ska måla den men jag har menat att måla sidorna och trappstegen ska vara i matta eller nån korthårig filt matta.

Ska ta och göra mig en smörgås tills vi ska göra middag.. Syns

Förvirrade Elin...

Vart glad över att få sova till kvart i 9 visade klockan och när jag kommer ner till datorn så säger den att tiden är 1h fram, jag blir alltid lika förvirrad varje år det är dax för de här svammlet! Nå skit samma vad fan klockan är! Bara jag hinner på kalaset :P

Slagit in presenter på morgon då Olivia är som mest klistrad vid tv:n så inte hon skulle börja ha sakerna :P

Ska gå och duscha henne och så, vi syns :)


Oliven till pontus förra kalas

Jag har en snäll man jag :)

Bromsarna i min bil är bytta nu, så nu kan jag bromsa så mycke jag vill utan att oroa mig för att tappa dom :) Vi var och köpte de idag i luleå och de är nog värt att köpa på opjan bojan istället för biltema, men en ratt muff vill jag ha så jag inte fryser om händerna då jag kör ;) och nu håll de på byta servo-olja i bilen. De har troligtvis kommit vatten i oljan så servot har inte funkat den senaste veckan men nu har man varit och köpt dyr satans olja till servot så det ska nog göra susen! Och imorgon blir det att tvätta bort allt jävla salt från bilen, dom saltar ju int just nå på e4an så vägen blir inte alls vit av de. Skulle köpa fjädrar till bilden på biltema men den var för ny för att det skulle finnas till den, jag är less att den är låg och stötig plus att man tar sig inte in på g-d-s-h! Det suger.

Har shoppat presenter åt pontus och åt hampus, syster ville ha isolering till rör? de var udda. Måst hitta nå åt henne, hon har fyllt år för 2månader sen men inte hittat nå åt henne. får springa och glutta på nå imån.

Nu ska jag ta och plocka ihop lite sen när bilen är klar ska jag fara och slänga retur papp :)


Korv i ugn!

Fick i uppdrag ( som vanligt ) att hitta på nå att äta, så jag drog i väg på ica och fundera länge vad man var sugen på så jag gick till charken och köpte en stor satans korv bit så joakim har att göra sig korv-smörgåsar och till at göra korv i ugn.. Mmmm vad gott! Men jag ids inte skal nå potatis så det blir mos till!

Varit idag till Milla och avfärgat håret, nu är de brun/orange så vi ska göra en ny omgång nästa vecka och efter de slinga de med nån färg som mörkar ner de så de inte är platina blond utan vanligt blont och om jag inte trivs som de så lägger jag i nån hel knasig färg tex lys rött eller nå rosa :)

Ska ta och bränna en skiva åt joakim, han ville oxå ha en till sin bil..

Se ya


Dunka mig gul och blå!

Ojoj vad tungt de där var! Har varit på gympa mig med Annika och Daniella, fi fasen vad otränad man är och vilken dålig kontition och korriation man har! Flera övningar tog jätte länge innan man förstod hur man skulle röra sig och hur fan man ska kunna vrida på sig medans man skakar på rumpan och ta ett steg och vifta med händerna! Shiit jag beundrar er som fatta galoppen direkt! Plus att jag har nå konstigt med vänster fot, tror jag belastar den fel så jag gör illa den. Nå skit samma de var kul och jag kommer nog göra om de :)

Nä nu ska jag ta och hoppa in i duscahen och sen gå ut med hunden så jag kan mojjsa ner på soffan och dricka en kopp te till p.s i love you :) Min absoluta favorit film, skulle ha haft lite chunkey monkey men får vänta till på lördag med de.

Har ännu inte hunnit fatta att man har kökkort, var sköna ord han sa snubben:
"Ja du Elin, nu får du fara ut på egen hand. Grattis"
Jag- Va?? Allvarligt??
Han- Nej men om du vill kan jag ändra mig :)
Jag- Nej, åh vad kul!
Han- Du måste bara tro på dig själv, du kan regler och allt men är för försiktig. Tro på dig själv så går det bra!
Jag- Tack så mycke!
Kram!


Upp upp och iväg

Saudan va trött jag är i kroppen, tror de var för att jag var så duktig och städade ur skafferiet och torkade ur varje hylla :) är skit jävla nojjig att få kryp i skafferiet då man läst i skolan om att bara lite spilld mjöl i skafferiet kan liocka dit mjölbaggar, päls änglar etc etc USCH ryser när jag tänker på de! Blev inte skotta igår då damen mådde dåligt. Ska se om jag får fixat så nån är med Olivia ett tag ikväll, ska på gympa mix med annika och daniella och den slutar 9 och joakim börjar 9, men jag tror de fixar sig :)

Ska ta och unna mig ett glas Oboy, de har man inte druckit på flera månader :)

Pözz

I got a feeling

Att ikväll kömmer bli en lugn kväll :) Olivia har inte varit sig sjäkv idag och varit extremt gnällig så det har blivit n och annan tår.. Jag önskar er som ska parkera på parkeringen brevid oss lycka till, de är en stor plogkant när de varit och plogat slask idag så de lär ju stelna och vara stenhårt till då ni ska på jobbet och parkera där..

Suttit och kryssat i H&M katalogen inför sommaren vad man ska ha för kläder :) Ska se om mina andra favvis sidor fått in nå som jag vill ha, jag håll på gå och tänka på bad dräkten där och det är ju amerikanska strl så jag vet inte vad jag har för strl då, får fara till sthlm och gå in på butiken och se. Vi tänkte åka till Sthlm under helgen men de skulle kosta ca 5lax för hela familjen att flyga och de var inte så värt de att åka till sthlm. Så då tänkte vi fara på motorcykel mässa i umeå men de visade sig tydligen vara en butik som hade premiär inte nån mässa. Så vi stannar hemme i helgen och far bort nästa månad ist :)

Nu ska jag ta hand om mina sjuklingar..


<3



Everything's so blurry
and everyone's so fake
and everybody's empty
and everything is so messed up
pre-occupied without you
I cannot live at all
My whole world surrounds you
I stumble then I crawl

You could be my someone
you could be my scene
you know that i'll protect you
from all of the obscene
I wonder what you're doing
imagine where you are
there's oceans in between us
but that's not very far

Can you take it all away
can you take it all away
well ya shoved it in my face
this pain you gave to me
Can you take it all away
can you take it all away
well ya shoved it my face

Everyone is changing
there's noone left that's real
to make up your own ending
and let me know just how you feel
cause I am lost without you
I cannot live at all
my whole world surrounds you
I stumble then I crawl

You could be my someone
you could be my scene
you know that i will save you
from all of the unclean
I wonder what you're doing
I wonder where you are
There's oceans in between us
but that's not very far

You take it all
You take it all away...
This pain you gave to me
You take it all away
This pain you gave to me
Take it all away
This pain you gave to me

Nobody told me what you thought
nobody told me what to say
everyone showed you where to turn
told you when to runaway
nobody told you where to hide
nobody told you what to say
everyone showed you where to turn
showed you when to runaway

This pain you gave to me

You take it all
You take it all away...
This pain you gave to me
You take it all away
This pain you gave to me
Take it all away
This pain you gave to me

Handdesinfektion <3

Olivia haft magsjuka färdigt och jag sprita av hennes säng där de hade kommit och golvet + halva mig, och sprita Joakim. Nu har han drabbas av de och jag har boosta han med blåbärs soppa och en stor hink brevid sängen och jag spritar mig järnet för att undvika att få det själv. Är ju som trist att få skita och spy som fan då man inte behöver de :)

Ska ta och kolla upp ett par saker och ringa och avboka en grej då det krockade med en annan grej på ett ställe vd en grej någon stans vid en grej.


Så sant som det är sagt


Plask plask

Slask plask! Uhh vilket vårvädder de var idag, riktigt slaskigt! Hoppas all snö regnar bort :)
Då slipper jag skotta bort snön framför garaget så 123 kan komma ut och 124 kan komma in och få sig nya glödisar så kommer den att starta direkt. DE är mycke nu, 123 ska få på sig sina klarglas som stått på hyllan i ca 1månad, 124an ska få sig glödstift och passaten ska de bytas broms klossar på och bytas olja. Alltid blir det att allt kommer på en gång, nåja bara jag tar och spottar mig i nävarna så blir det fortare gjort :) Och impalan är snart start klar, har inte sett den i verkligheten föns i söndags och jag höll på svimma av hur mycke rost de var!!! Som han har beskrivit de så har de låtit ut som att de varit lite och att man rostlagar de på en helg. Och på bilderna har de inte sett ut så. Jaja de är hans projekt så de är hans huvudvärk. Det enda positiva var väl att de var 3soffor i den så de var reggat för 9st passagerare :) Och 240 den måste det bytas nå i växellådan och lådan måst på plats sen är den klar. Men de låter ut som att den ska skrotas ist.

Nä om man skulle ta och gå ut med hunden och ta sig enn kopp te sen hoppa i säng och sussa :)

Puss


Så här ska de se ut i normalt skick, nåja bara söka ekonomi-plåt

I'm on fire!

Fi fan vad skönt att fått upp nästan lite! Har tagit och doserat näsan med nasspray med menthol och de är grejjer det kan jag lova er för dom som är super mega täppt i näsan! Så det firade man med att köpa en everfresch :) It brings back so many memories <3

Vart less att hitta på vad man alltid ska äta så vi drog på Vippabacken och käka mat, de var skönt att slippa frundera på vad man ska laga så sitället står man och funderar på vad är jag sugen på och sen får någon annan göra de för en liten slant, så de var skönt att göra så.

Skull behöva kolla upp min höft, när jag promenerar fort (power walk) så hoppar det som snabbt till något i höger sida på höften och det är jätte obehagligt! Och det gör så för varje steg jag tar med höger ben. Och det har börjat göra det i cross trainern oxå, de har gjort det ibland i den men aldrig så ofta som de gör nu. Så jag har inte tränat på 2½ vecka nu pga av de men jag tror jag måst kolla upp de då det är allt mer och nästan regelbundet gör så vid varje tillfälle man går snabbt.

Prövade en vitamin grejjomojj idag som man skulle dricka som var propp full av olika "nödvändigheter" att få i sig, vet inte vad den smakade eftersom jag var täppt i nästan men Joakim smakade och sa att den smakade gröna äpplen och var god bortsett från att den hade en sur eftersmak, ska pröva den när de här har släppt! Ska ta och göra mig start klar för min kur jag ska köra efter man blivit helt återställd från förkylningen så inte kroppen tar stryk av de.

Nå ja ska ta och gå natt rundan med hunden nu :)

Hejs svejs i lingon skogen

Party Pix's

Ja nu har jag fått tummen ur min rumpa och koppla i sladden till kameran till datorn, nu är det vara telefon bilderna kvar och de kommer nog dröja längre. Hatar alla jävla pop up grejjer som man vill ha bort men kommer upp en gång till och sånt, det gör mig irriterad. Men nu ska jag lägga upp lite party pix. Var som gulliga kort, kommer inte ihåg nå av de så de måst ha varit en bra fest :) men lite ångest fick jag över hur blek jag är :/ måst ta och sola nån dag så man får sig lite färg på kroppen, ser ju ut som ett stearin ljus!!!! Nå skitsamma anyway här kommer de:


Björns party dans :)


Ser ut som att jag har drabbas av skratt fnatt


Naaw va vi är gulliga :) Du och jag björn <3


Björn, Johan l, Ivan (joakim) och Mariana


Kusin power


Sammo, Jenny, John, Torbjörn (Lill tobbe) och Pekka


Kim och Torbjörn (Lill tobbe)


Johan L


Cecilia E

Give me the power!

Ojoj märks att jag är sjuk och inte orkar nå, det ser ut som ett bombnedslag här, leksaker och kläder överallt. Imorgon sk jag ge mig in på å städa. Om jag orkar, har ingen energi då febern är och rycker i mig hela tiden. Usch!!!!!! Nää nu ska jag ta och äta lite glass för min onda hals, tror jag måst rensa ur glass lagret. Vi har haft glassen sen vi flytta hit. Så isglassen har blivit isig och pappret fastnar allt mer och mer. TUNGT! har typ 2kg is glass att slänga då, piggelin, lilla anna glass och kalaslådan glass. Om någon vill ha så är de bara komma och äta för jag slänger de snart.

Och nycklarna som hittades dom är här en vecka till sen åker de till snuten får den som saknar de höra sig av dit


Tepåsar under ögonen

Svar ja, Olivia har spytt X antal gg inatt, i sin säng 2gg och sen ville hon se tv ett tag så då såg vi dödligt vapen och sen föärsökte sova igen och då fick hon sova i våran säng och då spyde hon igen men som tur hade jag satt en filt under henne som de kom på och efter nån timme sa jocke att han kan inte sova när hon hade lagt sina ben över hans ansikte så hon åkte i sin säng och sen spyde en omgång till sen sov vi till 10 och då var det lungt fram till 12 då hon spyde upp all välling hon åt över joakim och i soffan på ett täcke som tur var. Shit vilken natt! Hoppas på bättre inatt då bara man inte själv håll på spy. Nä ja ska ta och shoppa blåbärs soppa och sen mysa ner oss.. Puss

Är det bara jag?

Som irriterar mig på dubbade reklamer? Ser ju sjukt löjligt ut när inte rösten inte passar till personen och tösten inte heller hänger med mun rörelserna. Det är så störande! Och filmer är ännu värre än reklamer. Nå skit samma

Har varit och jobbar och de var som skönt att komma hem, ska ta mig en varm satans dusch som ska bränna bort allt jävla snor jag har fulla bihålorna. Vill så sova inatt så de är sjukt vad jag längtar till sängen.

Varit och sett på hus idag med XxXxx och XxXxX, var som kul att göra de. DE ena huset följde jag inte med och tittade på men de andra här på tallvik var jag och tittade på, de var fint skött, fina golv, tak, nya vitvaror, läget var ganska bra men planlösningen var för litet åt de paret men annars var de bra, tapeter är ju alltid något man vill byta till sin egen personliga prägel så det var typ inget att säga om. De första huset som de var och såg på som Joakim var och tittade på var ett hus vi var intresserad av men slog till på de här då de kom. Och vilken tur! De var mycke mycke mycke att göra och det luktade konstigt.

Nåja jag ska nu ta och plocka ihop en drös med leksaker och sen ta och duscha, ser ut som att Olivia har hittat alla sina leksaker någonsin. Måst ta och rensa ur lite.

Nåväl baj baj

Daddy I want a car!!

Vi har kompromissat om att kanske köpa en 59 buick



Joakim stör sig bara på att jag har någon dragnings kraft till 2dörras medans han vill ha 4dörras
Well well får försöka kompromissa viadre då :)


Äldre killar is the shit :)


Kurt Cobain


Nikki sixx


Vigor mortensen


Jhonny depp

Oh yeah så snygga de är!

Nä om man skulle ta sig en lur så man orkar å jobba sen :)

Justi fan

Lunar heter nu mera... Trummvirvel... LS8!
Går att överföra bilder och inlägg till sin nya man gör bara man kommer ihåg gamla användar namnet och lösen sen ska det gå att överföra allt, tyvärr gick det inte att överföra bilderna jag hade pga av att jag hade så mycke bilder.. 

Tänkte bara så ni vet om det finns nå ni vill rädda från eran gamla "lunar"


Gammalt

Hitta gamla inlägg från lunarstorm som jag skrivit några ex kommer här




2008-12-25 21:03

Jag har aldrig varit så lyckig i hela mitt liv! Då jag fick upp dig på min bröstkorg glädje grina jag säkert i en kvart. Jag är så lycklig. Och att de vart en sån fin överraskning, alla har haft sagt att de skulle bli en pojke så jag vart inställd på de så jag blev förvånad. Det spelar ingen roll, bara du är frisk och mår bra. 3910g och 51cm kl 16.50 kom Olivia till världen. Allt har haft gått bra fick värkar inatt vid kl 3 sen gick vattnet halv 8 och 9 kom vi hit. Nu ska jag vila ett tag med min prinsessa




2008-09-30 09:03

Min älskade ängel,
lova att du svävar hem till mig snart igen,
Min älskade blomma,
blommstra med ett leénde framför mig en sista gång bara,
Min älskade, min käraste,
allt jag har att säga är,
Jag saknar dig redan...

(dagen då Mauri gick bort)




2008-08-13 23:10

Till Jultomten

Jag är en pojke och jag heter Alvin
Jag tror inte på tomten och om jag ser dej
drar jag skegget av dej!


Fryser du Tomten?

Jag tänker att det måste vara jätte kallt där du bor, och säker jätte mörkt.
Du kan få mina gamla tröjor om du vill.
Men dom kanske är för små, du ser ganska stor ut.
Lika stor som min pappa.
Han har också en såndär mage som hänger

// Louise 11år


Hej Tomten

Jag heter Jonna södergren
När du kommer hem till oss,
Kan jag hålla dig i handen så du inte ramlar i trappen igen.

Kram Jonna


HEJ TOMTEN!

Jag önskar mig en bazoka i julklapp // Robin


God jul Rödgubbe!

Jag är den snällaste och raraste pojke i världen,
men det verkar ju du skita i
Mycket dåligt med klappar förra året
SKÄRPNING

// Jon Forsberg


Hej Tomten

Jag heter Viktor och är 8år.
Min lillebror heter max och är 4år.
Mama säger att jag inte kan få alla saker på min önskelista.
Men max kan få mina gammla leksaker.
Så blir det inte så dyrt för dej


Steves Önskelista

*Stereo

*Cd skiva

*Harry potter lego

*Tvångströja storlek 130

*Myrutrotningsmedel

*Färg pennor

*En stor sim krokodil

*Ritblock

*Sudd och pennvässare

*En god jul


Hej jävla tomte!

Vilken jävla skit liten julkalender vår klass fick!
Nästa år kan du väl köpa julklappar jävla tomte.
Hälsningar orvar
puss hoppas du dör


Kära tomten.

Kom snart snart!
Kom kom!
Jag lengtar så efter dig.
Jag vill att du kommer till mej.
Jag tycker du är mycke snellare än pappa han är så streng.
När du kommer ska du få smaka någet gott.
Mamma har bakat pepparkaker.

// Lina 8år


Hej tjockis!

Jag tycker att du ska äta mindre gröt så du inte är så tjock.
Jag tycker också att du ska raka av dej det där fuila skegget.
Eller vågar du inte för att du är så ful att alla barnen skulle bli rädd dej.
jag tror du är skit ful.
Dina kläder är också skit fula.
Bara så du vet

// Markus


Hej tomten

Jag önskar mig en robot hund, en harry potter bok (DEN SISTA!!!)
och så vill jag veta om du tänker lukta sprit som förra gången du var här?!
Det var INTE trevligt, om du luktar sprit tänker jag INTE krama dig.
Det är nämligen ÄCKLIGT. Människort som är fulla är DUMMA i huvudet tycker jag.
Jag tycker inte att tomten ska vara full.
Nu vet du det. // Alexandra 10år


2008-07-23 17:14  (Ultraljud)

Har jag å Jocke varit på idag med Mauri och hans assistent Jonas.. Hihi satan vilken min det blev från jocke då han såg barnet, han trode att dom ligger still å att dom rör sig lite då å då men när han såg att de sparkade, viftade, sträckte på sig och svalde fostervatten så var munnen vid öppen och tefats ögon :) var som sött, den låg på mage och hade benen i kors.. Nytt datum 17de December e de beräknat.. Nu ska jag gå på soffan å chilla.. puss å kram jag älskar dig


2008-07-22 11:12

Ett citat ur minn lunar blogg:

- jag kommer nog glädje pissa ner mig först gången jag känner en spark! // Joakim

Var när han lutade huvudet mot min mage


2008-07-21 11:11

Saknar dig! Jag tänker på dig nästan hela tiden och brukade skratta åt såna saker som vi gjorde tilsammans, jag blev glad av det men nu blir jag ledsen och saknar dig ännu mer!

De är tråkigt att det är så som det är nu. Du är solstrålen i mitt liv som får allt att funka i min vardag. Just nu är det ett stort svart åskmoln som står för så du inte kan skina igenom, dina strålar når mig inte. Jag saknar dig jätte mycke! Önska du var här, det skulle betyda jätte mycke för mig :'(

Jag saknar dig min skatt.



Saknar dig oxå jocke.

(Tror jag vet vem jag skrev om i detta inlägg, jag saknar dig)


2008-06-14 20:16

If it's illegal to rock and roll, throw my ass in jail!

// Kurt Cobain

Stämmer!



2008-05-11 15:51

vilken rolig komun man lever i :) dom vet mer saker än vad man vet om sig själv.. ganska kul :) enligt dom så måste man vara en hemsk människa.. tydligen har ja ljugit åt jocke att jag äter p-piller å har gjort mig gravid för att han tänkte dumpa mig å nu då jag e gravid kan han inte dumpa mig.. men nu till verkligheten, jag har inte ätit p-piller dom senaste två åren å de vet även jocke om att ja inte har gjort.. om han inte hade velat vara med mig så varför har han bett mig flytta till han å varför är vi med varandra 24timmar om dygnet och varför är han med mig överhuvud taget? detta e som kul.. jaja nu ska ja gå å mata hunden å göra oss mat å duscha :) puss på dig älsk

(Överkalixbor slutar aldrig förvåna mig med deras höga vetskap om allt och alla)


2008-03-03 21:00

Torsdag köpte jocke en raggar bil å idag har mercan fått bytt spindel-led och har åkt till kalix på lakering, min gula merca får vara i papper nu å ska tinas upp och beställt saker till jockes raggar bill.. de e mycke nu :) och ozzy har problem med nosen och måste äta medecin.. jag har feber å har friserat david.. ja fy fan.. man borde ta å skaffa barn så har man mer att göra :)

(Komiskt inlägg, drygt någon vecka senare vart man olpanerat på smällen)


2007-12-14 11:14

Slå ihjäl en satans jävla idiot jävel! Fy fan snart tar ja en hammare å sitter å slår mot skallen på hon! Fy helvete vad ja hatar hon! Irriterande å förstör ens dag för att hon bara finns till. Ja önskar att hon var död. Om int annat lär hon bli de snart en ja håll på koka över!

(Ojojoj undra vad jag var arg över?????)


2007-12-10 20:58

Människor är som pusselbitar - det finns alltid två som passar ihop.. Jag och du hör ihop.. ;) sött.. ajja nu ska ja gå å duscha älskar dig min lilla gulle gris


2007-09-15 12:35

ja hur ska man säga namnet på godiset Plopp?
hanna menar "Plåpp" å ja menade "Plopp"
andra säger "Ploop" lr "Plooopp" hur ja man säga?
får köpa center i framtidsen så slipper man fundera på de :P

(var som ett roligt inlägg på vilka värdsliga problem man hade förr, hur man utalar plopp?) Hahahaha :D



2007-07-18 14:07

har man varit på idag å ja har en infektion i kroppen.. urinvägsinfektion som har spridit sig till ena njuren å ja har fått medecin, smärtstillande, vitamin tabletter å hela köret.. måste vila nu.. har feber å de var sky hög.. god natt älskar dig gubben


2007-04-08 09:35

ligger pappa på, läkarna vet int vad han har så han ligger just nu säker å sover som han har gjort sen i onsdag.. påsken kunde alltså bli värre.. ajja liks att mna går å tar bort sig


Orkar inte glo mer, de var som jobbigt att gå igenom 362sidor med saker jag skrivit..

Puss :)













OH nej!!

Kolla på nå till trädgården och hitta dessa




Men jag vet inte vilken jag vill ha? :/ båda var ju fina. Som mysigt att ha utemöblerna i dom och sitta och fika :) men jag har beslutångest om vilken jag ska köpa?

Får ta på min tänkarhatten

Hmm jag missade en "fläck"..

Jag har varit så glad och mått bra sista tiden då solen titta fram, tror jag är en såndär som får vinter depression, för så fort de blir ljusare så blir jag gladare och får tillbaka min energi :) Super skönt! Jag har hållt på vårstäda och då har jag dammtorkat bort allt damm men nu när jag satte mig vid datorn så såg jag att jag skulle behöva koppla loss stationära och dammsuga den. FI FAN vad damm de är i den! sist jag gjorde de var när vi flyttade in i 2an på föreningsgatan och de var ett tag sen!!! Och de vart ju en panik flyttning pga av att hyresvärden inte betalat ström räkningen så slog de av strömmen i hela huset så vi vart utan, han ringde sen och informera så snällt attt de stängt av strömmen så samma dag fick vi lägenhet i bränna och flytta in allt nödvändigt på en natt tex säng, soffa, matbord, kläder och mat. De andra gjorde vi bort på ca 2v, var inte så lätt att hitta nå i mörkret då de var den mörkaste tiden på året. Hujja vad jag hatar att flytta men för hoppningsvis så var de här sista gången.

Steg upp kvart i sju i morse, de är inte likt mig att stiga upp av mig själv utan väckarklocka så jag väckte Olivia och har sett timmy lamm med henne. Jag hatar att vara jätte snorig, så därför steg jag upp för att jag inte kunde andas. Jag andas bara genom näsan och jag får panik om jag inte får luft. Och andas genom munnen går inte! Så jag steg upp och hoppas på att damen kommer ta en lur idag lagomt till min näsa börjat fungera normalt. Usch usch.

Nä om man skulle ta sig en dusch och en kopp te så är man som ny igen :)

Pöss


Någon stans på ett hemligt ställe med hemliga personer

Skrattar bäst som skrattar sist

Jag brukar inte tänka elakt om andra eller vara skade glad men i detta fall så blev jag faktist de! Mohahahaha!!! Rätt åt dig ditt könsorgan!

Nä nu ska jag ta mig en kopp te, har varit i go bastun och försökt basta bort febern :)


You make me

Väldigt trött, fan vad trött jag blir av att åka bil. For till boden och körde Ögga till tåget och sen till bjurå och hämta tillbaka Olivia och vi stannae där ett tag, man brukar som fastna där :) Och sen åka hem lägga Olivia och sen umgås just med Joakim innan han skulle fara och jobba.

Måst komma m,ig för att lägga in pixen men de får bli nå under dagen de..

Ska ta och kolla upp lite grejjer nu..

Joakim har hittat igen sin jacka, jag föreslog att han skulle kolla i bilen och väldigt riktigt var den där men är det någon som inte kommer in till sig själv eller till nå annat så har vi nå nycklar här som väntar på sin rätta ägare de kommer max få vara här 2veckor om ingen hört av sig om dom så lämnar jag de till polisen så får de höra av sig dit om de saknar nå.

ä nu ska jag kolla upp de där igen :) puss

ZzzzzZzzzzz.... Zzzz

Shiiit tog en takikare igår och mitt i allt när man vaknar är det morgon? Tror man var lite trött :)

Nä nu ska jag städa lite och ta de lungt sen fara och hämta Olivia och köra björn till boden..

Se ya

Woho

Ta och gräva i sig en kläm macka och sen börja dricka på allvar :) har påbörjat en Breezer men de skulle behövas lite mat på de så en klämmis skulle sitta fint :)

Trevligt att folk tror att de är okej att släppa upp hunden och lämna dörren öppen så han springer ut, men det är sista gången de har varit här. Jävla puckon! tur han inte for långt annars hade jag stryp dom!!!!

Nä nu ska de inte vara nå negativa saker här, nu ska de festas!!! WOHO!!

Pix från igår kommer :)

Party party :)

Killarna värmer upp med bastu och jag inväntar på bruden som ska komma :) PARTY AT RINGVÄGEN 20 endast för de som känner sig välkommna ;)

Nu ska de laddas hem musikvideos :D


Gammal bild


Marknaden 09


Jonas och Kim marknaden 10


The anchor i sthlm 10

Hitta tyvärr inga mer party pix, har nån skiva med massa go bilder innan datorn krachade sist.. Nä nu ska jag av verka lite av mina 6liver vin och 16st cider! Se ya

Wow alltså..

Fick min dosa igår till Wii:et så jag har nött lite Zelda 64 och jag hade för mig att grafiken var bättre men de var inte så bra som jag minns de? Tror de var för att man inte hade en 50" tv som gjorde så man såg varenda pixel.. Suck men kul var de och jag har inte kommit övertens med kontrollen så jag hade svårt som fan med första bossen som är ganska lätt egentligen. Jaja ingenting är så som man minns det

Var och simmade med Liza igår och vi var som seriösa och simmade längder i ca 40min och sen tog vi på oss simglasögen och lekte under vattnet :) man skulle ha haft en vatten kamera, hade blivit roliga kort då :) de var jävligt kul tror vi ska göra de nästa vecka oxå :)

Ska ta och göra så att alla saker är i ordning till Olivia, vi ska fasta hela helgen så Olivia åker på semester hos farmor sin :) ska göra en shopping lista till vad jag ska ha från systembolaget, mitt förråd på X-mas X-cider är nästan slut så nu måst jag ha en CM elleren JD :) Mmmmm Gotti gott gott :)

Nä nu måst jag fixa lite.. Puss :)

Posten = Snigel

Ojoj vad man kan bli galen att vänta på paket, paketet vart postad och sorterat den 5mars och skulle varit hos mig den 7mars, nu är det den 10mars och är fortfarande sorterad i Göteborg och har inte kommit någon vart sen den 5mars. FAAAAAAAAN vad irriterande då man går och väntar på nå man behöver och måst ha för att kunna spela de spel man velat spela på X antal år. Verkar inte bli nå Zelda för mig den här veckan då posten är fan segare än banan. Han hade kunna leverera de snabbare med bakbundna händer och fötter slingrandes hit med en elefant på ryggen och 35 kinesiska turister på huvudet från Göteborg till min brevlåda.

Igår hade jag damp, jag städade hela övervåningen från dopp till tå, dammtorkade alla ytor, vädrade, vädrade alla säng kläder, madrasser, diskade, tvättade, skurade trappen och dammtorkade trappen, putsa fönstrerna, städade lilla toaletten och stora toaletten, källaren ( gillestugan ) dammtorkad och sopad.
 Så nu har jag neder våningen kvar så är allt städat :) tycker inte om då alla fläckar syns på golvet, tex en hund som dregglar då syns de vita fläckar på golvet sen efter att han dregglat och de ser inte OK ut. Ska städa på bron oxå.

Nä nu ska jag sitta och morra uti mitt paket ett tag till :) men de andra har kommit :D Jag älskar min sport bh och ska gå och hämta ut mitt smink :)


Kors i taket!!!

Jag kopplade i kameran i datorn! Så nu har jag laddat in lite pix på datorn och här är resultatet av våran tapetseringh som jag lovade att lägga ut!


Resultat! Måst bara fundera vars vi ska ha data bordet och datorn eftersom de passar inte in i en matsal och dörren ska brännas upp :) Ska söka upp nå gardiner i sthlm när vi åker dit :)


Väggen mellan matsalen och vardagsrummet, ska bli samma tapeter i vardagsrummet som i matsalen. Varit och beställt hem mera tapeter och lämnat färgbads nr så det inte ska bli en viss skillnad eftersom jag beställde dom för ett halv år sen.

Ska försöka konka upp dammsugaren till övervåningen och göra fint, hatar när vår solen kommer och man ser allt! USCH!!!

Imorgon kommer Björn! Faaan va kul!!

Nä nu ska jag göra nytta baj baj

Nom nom.. Skummt.. nom nom..?

Prövade en choklad med mango bitar i och den var som skum, var svårt att avgöra om det var frukt lr choklad jag åt men de var inget jag som kommer att köpa för att de var nån AHA upplevelse. Samma gäller kexchoklad blåbär, den smakade blåbärskaka fast med lite choklad.

Har varit en underbardag på jobbet! På riktigt så har allt varit toppen idag och jag har varit så glad! Är nog då äckel vintern har försvunnit och våren är här och värmer och lyser upp så då blir jag som glad och mår bra :) får bak-nojjor och bakar som attan, ska göra en nöt paj här någon dag, sandkakor, daim-rutor och nougat rutor :) och så har jag städat som en tok oxå de senaste dagarna, ska ta och rensa lite här på sånt som inte skulle med i flytten men hamna där då vi hade så kort tid på oss att flytta så då blev de som de blev.

Nu ska jag mysa med Olivia på soffan, hon är som ett klister märke på mig pga av att hon varit på dagis och då blir hon gose sjuk :)

Puss hej

Schlager kan ta sig i röven

Ursäkna min negativa inställning till schlager, jag bara hatar de och tycker att de är de tråkigaste man kan sända och är sjukt less att de står så förbannat mycke om tävlingarna på aftonbladet där jag läser nyheter så står de större rubriker om schlager tex "HÄR ÄR DEN SOM SKA VINNA HELA SCHLAGER TÄVLINGEN" och så kom vi sist och alla kliar sig i huvudet och undrar varför vann vi inte? Tja de är ju ty bara 60+ som sitter och ugglar på de och röstar. Nä nu ska jag sluta morra om de där.

Nu får all snö smälta bort så jag får gå ut och röjja bort massa buskar och skit från gården, vi har sjukt mycke buskar på gården och de tar upp ganska mycke av gården så de ska jag ta och fixa, ska bara fixa mig en motorsåg man kan hantera tex en el-driven dom är som mindre och väger inte lika mycke som de bensin drivna, och så måst jag börja köpa frön som jag ska så och nå gummistövlar som jag kan ha då jag påtar på :)

Helt jobbigt, jag hade fixa mig wii points och skulle köpa Zelda 64 till Wii:et och då kom de upp innan att man skulle ha en vanlig dosa inte en Wii dosa så då vart jag tvungen att klicka hem en sån dosa, jag vill så spela Zelda!! Dom hade även Zelda till super nintendo för bara 800 wii points och de jag ville ha för 1000, fanns även till 8bits men de suger tror jag. Så nu väntar jag på dosan så jag får nöta lite tv-spel :)

Vi snackade lite om USA resan vi tänkt göra och jag är ju som flygrädd och Mia försökte att få mig på andra tankar om de och säga att de har väldens hårdaste säkerhets kontroll, planen är så stora så de känns ut som att man är hemma och det finns affärer på planet. Fick mig istället att tänka på att de är en ännu större klump som ska på nå konstigt vis upp dit och trotsa tyngdlagen mer än ett litet plan :S men annars fick jag gå på terapi och bearbeta min rädsla. Eller så sätter de mig i baren på flygplatsen var ett annat alternativ.

Nä om man skulle vårstäda lite :)

Men fy fan

Usch alldeles slut i kroppen! Har tok städat idag, dammsugit, dammtorkat och putsa rutorna + vitrinskpået, vädrat soff dynorna, dammsugit soffan, vänt på dynorna, vädrat och skura ska jag fan göra imorgon! Vart tvär slut av att städa så där intensivt!

Och jag sitter och håll på tänka att snart ska vi riva ut badrummet och fixa de, har varit och fått offert på de och valt ut de vi vill ha, och de tog inte så himmla länge att bli överens om nå så de gick ganska fort, men innan vi börjar med de ska vi köpa färdigt toalett, handfat, golvbrunns skydd, blandare till duschen, till handfatet och badrums spegel. Så får man färdigt allt på en gång :)

Har varit hos grannarna och Olivia har håll på pussas med Måns :) helt gulligt :)

Nä nu ska jag ta och stäcka ut mig på golvet :) se ya

Ganska!!!

Olivia sitter och pratar i telefon, hon sitter och säger ganska, rätt mycke och berättar vad vi gör och vad andra gör tex Pekka. Hon surrar jätte mycke om pekka. Nästan lika mycke som hon pratar om Måns.

Faaan vad jag sover gott då de stormar, jag har inte märkt av att de har blåsigt :) märkte dock att alla snö rasade av taket så jag vaknade och Olivia oxå så då steg vi upp, försökte somna om men Olivia surrade om allt från himmel till jord så jag klädde på mig och gick ner.

De finns dock en nackdel med att de blåser så, vi kan inte vara ute idag.. BUhuuuuu

Nä nu ska vi äta frukost :)

Girls just wanna have fun

Olivia han sitter och pillar på sitt halsband hon har gjort, tror vi ska ta och göra ett till eller så ett armband som skull passa halsbandet :)

Ska ta och duscha Olivia sen, hon grisade lite med grädde och nyponsoppa så hennes hår är som kletigt och sen när jag lagt henne så ska ja göra upp eld i pannan

Ska lägga mig ett tag på spikmattan, har så förbannat jävla helvetes ont inni rygg fan så man kan väl inte annat än att bara pröva och se om de hjälper

Måst bara lägga upp en bild på en riktigt snygg kille, Dregen kan slänga sig i väggen nu


Eric bäckman.... Dreggel dreggel


Helt slut

I kroppen! Har varit på en riktigt lång promenad med sparken och de känns i benen. Liza var med vagnen och gick med oss, riktigt kul var de. Men jag tror jag skulle ha haft vagnen, den är lättare att rulla och de går att ställa in handtaget på den. Vid infarten känndes de ut som att jag skulle spy men vart bättre då jag drack vatten. Jag tror vi kommer att sova gott inatt :) och nu orkar jag inte mobil blogga. Kram hej

RSS 2.0