On and on

Skönt att sträcka ut sig på soffan, börja rensa och fixa i spåpen i köket och jag måste ta och söka igen gul såpan och skura ur. De luktar så gott och de känns ut så skönt att ha det fint i skåpen... Ett tag iaf ;)

Svärmor<3 har varit på besök idag och det var synd som fan att jag jobbade en c1 idag :( jag hann bara träffa henne just på middags rasten men det var ju alltid nå det :) Jag tycker så om henne och hon var så gullig i morse och skicka ett sött sms till mig. Många gratulationer på din namnsdag gumman. Kramar! Ja man blev ju inte just lite glad att vakna upp till nå sånt :)

Imorgon ska jag tvätta och tvätta, om nu vädret tilllåter att jag får hänga ute tvätten. Skulle vara skoj med det :)
Kollat på klinkers på nätet men de ser så konstigt ut, tror man måste fara och kolla live innan man beställer 6kartonger och upptäcker att färgen inte riktigt stämde överens med de på bilden.

Nå nå nu ska jag fortsätta med det jag höll på med :) Nice!

Puss och kram


Ibland känns det ut som det när man går och plockar i allt hela tiden :P

Cute face!

Jag måste nog ha världens gulligaste karl :) fick idag veta min överraskning och att jag troligtvis kommer få den imorgon, jag undrarvad det är? En handväska gjort av amerikanska nummerplåtar? Kläder? Ojoj jag vet ju inte vad de kan vara.. en cykel? Nå jag får helt enkelt se imorgon vad det är..

Mitt paket borde vara här snart :) ska jag sktuva upp massa lampor och fixa :)Älskar hemindrening och älskar att spyssla på hur jag vill, jag har inget att säga om hans pojkrum och garaget resten är mitt och att jag får bestämma, och det enda han bestämde var tapeterna i hallen och det tycker både han och jag ser förjävligt ut så han tycker det blir bäst när jag bestämmer :) Nice!

Imorgon är jag ledig!!! Wohoooo! vad kul :) Sen jobba tis,ons och tors och ledig fre lör och sön :) Nice! :)

Nu ska jag ta och vila min rygg :)

Puss





??????? vad??? :))

Work to do..

Fixa papprerna

Inbjudningar

Bordsplacering

Mat och drycker

Pogram

Fundera över klänning + andra kläder

Ringa och boka en svit vid års skiftet

Fara och kolla på ringar

Ta dans lektioner (till vår brollops dans)

Planera VIP and NOT WELCOME list


Mycke att fixa innan förja helgen i juli 2012 :)

Ska redan nu koksa på klänningar, själv klart ska Olivia vara brud näbb :)

Nä nu ska jag ta och ladda baby vakten och gå ut på gården och mysa :)




Funderingar..

Började mitt i allt på att fundera på saker inför vårat bröllop tex inbjudnings korten, maten, etc etc..

Temat vet jag redan hur vi båda vill ha det och maten ska vi sätta oss ner och fundera på vad som vi själva och andra skulle vilja äta.

Ska kolla på inbjudningskort om jag inte hittar nå som faller oss in i smaken skulle någon kunna knåpa ihop nå som är när likt de vi är ute efter?

Jag är ute i god tid och planerar, vill ej vara ute i sista minuten :)


Wohooo :D

Äntligen hemma från jobbet :) men upp 06:00 imorgob och börja jobba sen söndag 12-21 ledig måndag sen jobba några dagar och ledig nästa helg :)

Hitta mig en kjol idag och super nice var den! 50-60 tals stuk över den så den skulle passa skit bra till nå linne eller topp, ska kolla upp om jag hittar nån topp på nätet :)

Ska nu mojjsa ner mig på soffan och äta lite popcorn, nyttigt och gott :)

Fått i mig hittils ca 900kcal idag och ska räkna lite på popcornen sen så ser jag vad jag är upp i idag..

Puss

The story

Jag lovade att berätta resteen av de som hände mig och de ska jag göra nu..

Var i Luleå för några dagar sen och shoppa och bara hade det trevligt med familjen, var på Coop forum och resten av familjen skulle gå till bilen medans jag skulle gå på toa, de var fullt i folk på toa så jag står utanför och surrar i telefonen och mitt i allt går en äckel gubbe förbi och när han är på väg att gå förbi mig så taffsar han mig på magen och går fort ut, jag vart så upprörd över de och sprang ut till bilen och berättade åt Joakim vad som hade hänt och han frågade om jag minns hur han såg ut och de gjorde jag så vi for runt parkeringen och kollade efter han men han var borta. Han stank sprit och gick runt med en lila system kasse, jeans jacka, lång flottigt ljust hår, mörka jeans och solglasögon och hade som ett långt ansikte. Men vi hitade ej igen han. Hade hjärnan kopplat bättre istället för att blockeras av chocken så hade jag nog tagit tag i han i förklarat att de där är inte okej!

Nå skitsamma ser jag idioten igen så kommer jag att upplysa det till min karl..

På tal om min karl så har han och Olivia nån överraskning åt mig, jag vet inte vad de har kokat ihop men de får jag nog reda på snart vad de har för hemmlisar om. Olivia ropade överraskning igår åt mig och joakim sa åt henne att de var inte än. Så jag undrar.

Beatällde lite grejjer till hemmet så det blir mysigt, vill ha gjort vårat sovrum så jag har köpt dit taklampa, vägglampor en till mig och en till han :) och massa annat smått och gott. Ska på ikea nästa månad och köpa lite saker till Olivias rum och vårat. Köpa tapeter till vårat och hennes rum. Jag vet nu hur jag ska ha de och de kommer bli najjs :) Turkost, svart och silver i vårat och Olivias blir det rosa :)

Nå nu ska jag ta och kolla upp nå grejjer.. pusss


Whats on your mine?


Skiss my bitch

Åhhh heeej vad trött jag är! Tror det blir en tidig kväll ikväll, ska bara ha en mask fejja sen borsta,fluxa och tråda så är jag  redo för sängen! Tänkte använda tapetborttagaren och ta bort tapetern infrån murstocken som jag har hållt på muttra i sen vi flytta hit. Jag tycker att de är skit snyggt att visa att man har den och att de kommer fram lite teger och så men de blir bara att måla omk den :) Köpt tapetklister idag (färdigblandad) så snart är VR klart då har vi bara vårat sovrum, Olivias och pojkrummet kvar. Lilla badrummet ska få sig klinkers nästa månad och kanske toa möbler om de har kvar paket priset :) Sjuukt billigt och verkar ut bra :)

Nä nu ska jag göra nå nytta och ska försöka sova.. Puss..

Btw jag var med om nå garn mega läskigt så pulsen rusade iväg av aggression och blandad panik men jag tar de här nå snart.. Tyckte iaf att de var sjukt äckligt och jag var som chockad över de som hände så jag hoppa in i bilen järnet och berättade åt joakim vad som hade hänt och han vart galen och skulle slå ihjäl den jäveln så vi for runt parkeringen och sökte efter personen men personen var spårlöst borta.. Ska dra resten av storyn sen.. Puss


Ånga mig

Fick en tapetborttagare av älsk idag <3 och underkläder och ansikts maskar :)

Jag har en gullig karl jag, så nu har jag pröva tapetborttagaren och den funkar gr8!! :D
Så snart får jag äntligen tapetserat i vr :) tapeterna innan som är ett minne blott satt som berget men nu ligger de på golvet och ska plockas i en kasse och kastas :)

Nu ska jag göra mig klart för säng men innan ska jag, städa, ut med hunden natt rundan och sen duscha och sova nån timme innan man ska upp till jobbet :)

Puss

Regnet bara öser ner

Shit de regnade så mycke så torkarna inte hann med att få bort att vatten som for på rutan och de var så mycke vatten på vägen så man kunde bara ligga 30-40!! De där var verkligen regn :) Sånt gillar jag att sitta och titta på under ett tak och bara må gott :) Inte i bilen :/

Ska laga mat nu, sista dagen som vanlig mats ätare imorgon börjar jag dagen med kokta ägg och makrill :)

Var till boden med svärmor och hade det trevligt <3

Puss

LCHF

Nu är jag motiverad och jag ska fan klara de :) jag har sammlat på mig lite recept nu så jag kan baka "bröd" och sånt :) Nice!

Ska sälja min crosstrainer, jag gillar inte att stå och träna. Jag vill ha en motions cykel istället. Jag gillar att cykla så det blir en tränings cykel som tar lite mindre plats än de jag har nu. Zumba till Wii.et är klickat och klar påväg hem till mig. Får se när de kommer. Höll ju på dö av skratt när jag hade ladddat hem Zumba som var dubbat på nederländska :D fatta vad kul jag hade men fattade inte vad de sa och hur man skulle göra. Plus att jag hade nog laddat hem nån cd2 så de var lite mer avancerade rörelser :/

Måst ta en kall dusch varje morgon, jag ska ut och röra mig sitället för att snooza, sova på soffan medans olivia tittar morgon tv. Jag ska ut!!! Nu imorgon!!! :D YEAHHH

Nå nu ska jag koka mig en kopp te och bara njuta :)

Skulle i bastun men jag ides inte ;)

Puss


Some Pixz

Här kommer bara några bilder, resten kommer sen.. bajs


Fridz & grynet


Sweet tyskan


Triss i damer


Vet inte om det förekommer nå seriösa bilder på mig?  NO! :)

Ring of fire

Hot chipottel vad varmt de var idag, arbetskläderna har klippat fast hela tiden.. Usch!

Efterlyser min familj, de svarar inte på nån an alla telefoner, nå då får de vara.. då ska jag vila :)

Puss

Pizza sallad a la Monica

Mmm mumma! Varit och hämta Oliven från Mamma, jag har jobbat kväll och bara tagit de lungt idag fram till 16:00 då mata jag iväg mig på jobbet och jobba :) Imorgon B tur.. Usch vet inte men dom känns ut så jävla tunga dom turerna! Men fredag en F och sen ledig hela helgen :)

Nice!

Ska koka mig nå ört te och mojjsa i soffan så ak jag sen gå och sova.. Puss

Hilvetti hilvetti

Nå voj voj vad äckel renar de var ute kring vägarna i morse.. Fi fan säger jag bara.. Var med PM och Olivia till utlandet och fixa lite sen köpte vi glass och var in på sko affären och drog sen hem igen och sen åt vi thai mat <3

Nu ska jag fixa så fåglarna inte tar mina bär <3 ska fixa nå som skrämmer dom..

Ska lägga upp bilderna sen, har lagt in dom :) inte långt kvar :)

Puss

Mot utlandet :D

packat och klart, snart drar vi :)

Puss :)

Alltså snälla jag får ju ont i magen :D

Man skrattar ju tills man får ont i magen, är ju så roligt att ni har så dålig fantasi och skickar sånna smak lösa och patetiska sms till min karl. Jag vet att de sticker i ögonen på en del att man ska gifta sig snart och andra saker som är på G ;) så tror ni verkligen att ni kan sabba vårat förhållande pga av ett sms som ni har fantiserat ihop? Lycka till efter X antal år att ha varit med varandra och tsm så känner vi varandra mer än ni tror och litar på varandra upp till 210%. Nä kom nu på nä bättre, kom igen bättre kan ni ju :P ni hade ju kunna skriva nå som var sant att jag pussa en tjej men de var nog inte lika skoj och smak löst som de där

"Kärleken övervinner allt"

Nä nu ska jag ladda in lite pix i dum burken och sen lägga upp dom..

Puss


Rök mig

Mmm vad gott med rökt fisk.. nu ska jag mojjsa ner mig på soffan och bearbeta min bakis het :)

Puss och kram

Haha vad man får skratta :) de är som vanligt med denna komun att de vet mer om en själv än vad man vet om sig :) Ni är bara för härliga som pratar om lilla jag :)

Puss nu ska jag gå och kela med min ko B ;)

Fundera på den ni :)

Party like a rock star

Wohooo faan så jävla fuckning skoj man hade igår!!! Fan vad kul att träffa Frida! Var hos Annika igår och fixa mat och sånt, skit jävla kul och senare drog vi vidare ti stan och söp och hamnade i öl tältet :)
Skit roligt men tiden går så fort när man har roligt, mitt i allt så vart de tomt och då var de bara knata hem :)

Ska ta och göra en tidig kväll ikväll, ska upp tidigt och jobbeli jobba :)

Ikväll vart de ett kvälls pass, gu så skönt!

Puss puss

Pix kommer sen ;)

Some pix from the weekend


Påväg till v-ås, någon som är lycklig över att komma utanför komun gränsen?


Mat pause i Ö-vik


Snubben i telefon sa att vi var från övertorneå, syns att de vart lite ond åt han :P


Fredag på campingen, simon och joakim


Marri och hennes polare A


Marri och Jag


Min söta rara mamma <3


Stötte på go gammel gumman min, saknar dig sweet pie <3


Low ride, såhär hade vi kunnat stå om vi hade köpt dodge cabben med hyddisar


Sweet


Go dodgen, ja jag har en för kärlek till mopar :)


Andra delen av campingen där de busiga höll till medans vi var på den sköt samma sidan :)


Joakim leker Bingo




Badat


Fnittrande finnen vann guld korken, hurra hurra hurra


Hehe undra varför Joakim är så glad :)


Jag och milla, Ja jag har en för kärlek till knog järn :)


Efter att jag fått svar på min fråga till Joakim <3

Puss




Next trip

Lycksele car week... check!! Nu är det in bokat :)


Hit me baby one more time

Sku vara ledig imorgon men jag fick en förfrågan om att jobba kväll och jag älskar att jobba kväll så jag tackade ett stort rakt snabbt JA! :)

Olivia verkar villa göra en tidig kväll, hon är så trött..

Ska städa mera så ska jag sen hoppa in i go bastun :)

Puss


Olivia bjuder på godis :)

The bitch is back

Borta bra men hemma bäst, är väl de man brukar säga :) Men hur jag har haft de bra! Förbannat vad roligt jag har haft det och jag vill tacka de som har gjort detta till en oförglömlig helg i mitt liv :)

Torsdag: 05:30 steg upp och diskade och gjorde lite små saker, for och jobbade 07:00, rast 11:00 sprang hem och duschade järnet sen plockade ihop de sista sen 13:07 så for vi, i svartbyn så vände vi pga att bilen var så tungt lastad så det gick inte att köra, hem och ta passaten och så var vi på gång

Fredag: 05:10 kom vi till västerås, nekades tillträde till campingen så vi for, 05:40 slog upp tälten på en äng full med myror och gräshoppor, försökte sova men jag var för pigg hade ju endast varit vaken i 24H streck, 07:20 kom vi in på campingen när ord personal kommit tillbaka och gav oss komp för besväret med den sura elaka oservice inriktade vakten som avvisade oss från att få komma in. Slog upp tälten på nytt och sen bytte jag om och sminkade mig och började dricka. 13:05 hade jag påsar under ögonen stora som ica kassar och kines ögon som hette duga, vilade 1½ så var man som ny igen!! Började dricka mera och gick sedan runt och kollade efter Ökx bor på campingen. 15:00 drog vi till stan 16:20 var vi framme. sminkade oss och duschade hos mamma och pappa på deras rum i stan. Tillbaka till bilen för att åka de andra hade lessnat ocgh tog färjan, hade varit smart att göra de istället. 18:45 var vi på väg till campingen, ca 6.2km bort ligger campingen, 23:15 kom vi fram. Gick och fylle åt och sedan slog jag huvudet i kudden ett tag senare snubblar Joakim över tältet, kryper in och säger: var har du varit? ÅHH vad jag älskar dig ZzzzZZzzz.

Lördag: 03:10 vaknar av att det spö regnar mern somnar om lika fort, 07:50 vaknar i panik och får ingen luft för att de är så varmt och äckligt i tältet, öppnar allt som går att öppna och sedan kunde man somna om. 11:00 vaknar och går och duschar med Mariana, låång dusch kö ca 1½h senare så var vi färdig duschade och så var det ju bara att klä på sig och fixa håret. Äta och dricka sedan ut på flygfältet och se på alla bilar. 18:00 stängde det och vi hann bara vara inne där i 2h och den tiden gick mest åt att surra med allt och alla :) hann inte fota så mkt :( tillbaka till campingen och börja dricka på allvar, badade och sedan dricka mer sen 23:00 åka färja in till stan. drack och såg på bilar och åt go thai mat.
När vi satt och såg på bilarna så hörde jag en radio bakom oss, man kunde ringa/messa in en hälsning till PBM radio kanalen som finns bara när de är PBM i v-ås, jag messade och 10min senare så kom min hälsning fram, såhär lät den : Jag Elin Persson från Överkalix vill hälsa till Joakim Sundström ifrån Överkalix att jag älskar han och om han vill bli min man? Alla i vårat sällskap såg ut som fågerholkar och den blicken Joakim gav mig är nå jag aldrig kommer att glömma och han svarade : Ja!!! Till hälsningen spelades Elivs presley - Burning love, grymt bra passande. Så nästa år ska vi gifta oss på PBM drive in wedding <3 Han höll på nästan börja gråta Joakim, pga av att jag rörde han så förbannat mycke. Vi dansade ett tag och sedan satte vi oss igen och såg på bilar, vi gick sedan tillbaka till campingen 04:25 var vi tillbaka och då slog jag huvudet ner i kudden.

Söndag : 08:15 vaknar i panik igen av att jag får ingen luft och öppnar upp allt igen, somnar om och vaknar igen 10:33 och sitter länge och försöker vakna till liv, går och duschar sedan gick vi och åt, packade ihop allt och städade efter oss sedan satte vi oss i bilen och drog hemmåt. 03:20 kom vi hem. Skönt!

De var snabb storyn från helgen, detaljerna om de andra vet bara de som var med men jag kan säga en sak. De sammlades en hel del människor när man kastade av sig bikinin men försvann lika fort näre kim visa röven åt dom :)


Fredag


Lördag


Lördag


Påväg hem, sjukt söt husvagn med väldens bästa citat

I had an angel

For med Olivia till Svärmor och var där ett bra tag och dilla på om allt möjligt så timmarna for iväg, vid 8 börja jag fara hem och de sista hon sa svärmor var: Körförsiktigt de är mycke björn här och ha så kul gumman!
Jag for och jag stötte på ett par renar sen for jag vidare och mitt i allt hoppar en stor satans älg fram (höll hastihetsbegränsningen 90) jag la mig på bromsen och tänkte : Tackar fan för att jag är själv i bilen!! Fick stopp ca 1meter ifrån den så for den sen in i skogen igen, men jag lovar att jag hade adrenalin i kroppen spm hette duga, är fortfarande skakis efter de men jag sänkte farten och körde 80 efter nemiselvägen..

Nu ska jag packa lite


I miss you

Satt precis och fick en flashback och började le för mig själv och till slut så börja jag garn garva för mig själv, jag kom på hur mycke jag saknade den personen och hur jag skulle vilja surra med den. De var längesen vi sågs sist och de är alltid lika roligt att stöta på den. Jag blir glad och får alltid mig ett gott skratt, den personen fick mig alltid att skratta tills jag grät eller tills jag inte kunde andas. Satt och lyssna på en skiva här för någon dag sen och hur jag började tänka på dig när jag hörde en låt, jag bara log :)

Till dig, du vet vem du är. Jag saknar dig.


You are my drug!

Tjo hej tjo flöjt!

Idag har man städa på som en glning, nu har man bara övervåningen kvar innan man åker :) Håll på ska packa ihop lite av Olivias saker oxå typ kläder etc etc till onsdag då jag ska köra ner henne.
Varit en sväng till Mamma och hjält henne med sin skylift

Och nu är man här..

Tror de blir en tidig kväll, duscha, gå ut med hunden och läsa en bopk sen sova :)

Ska ta och vattna blommörna nu..

Puss


Rulla fram

Mot jobbet :D

Get psyched

Ojoj vad snurrig man blev i skallen att stryka priktigt och randigt, tur att penn kjolen inte var nå mönstrad för annars hade jag spytt av de.. Huu skulle ha tagit en pause :/

Nu ska jag gå och sova, ska upp och jobbeli jobba imorgon, stiger upp 05:50 och tar en lugn morgon utan stress, sitta och äta sin avocado i lugn och ro :)

puuss

Love the way you lie

Seeg dag de var på jobbet idag, tror de var vädret som gjorde mig seg och så. Kan inte vara för att jag har lagt mih halv 2 inatt :) Man borde skaffa sig en nanny, då skulle man kunna jobba natt. Jag är en natt människa :)

Varit till svärmor och hälsat på <3 berättat planerna våra och de tyckte att de var bra. Onsdag far jag efter jobbet ner med Olivia till henne och är ett tag till på kvällen. Åker hem, sover, vaknar, jobbar och direkt man slutar på torsdag så hoppar man in i bilen och sprättar upp en kapten och sugen på den i 100mil :) Vart som inte lika roligt att fara då massa folk håll på bjuda in sig själva att åka med oss utan att fråga. så typ halva norrbotten ska få plats jippi!... NOT! Jag ska fan inte sitta och trängas i 100mil i hetta och inte behöva tänka : Jaha vars ska min packning få plats? Ska styra upp detta, hade varit en annan sak om de var på crusingen då hade de gått bra men färdas så.. Inte kul!

Ska nu iaf ta och äta mer meloner :)

Puss


RSS 2.0