55mm

Ja då vann man auktonen på linserna(filter) till kameran och solskyddet :) Längtar tills de kommer, en lins var till för att ta bort glanset från vatten så man kan tex fota en fisk eller botten på vattnet. Nu har jag fyra stycken effekt linser nu måst jag bara buda på en stjärn lins(filter). Ett stativ skulle oxå vara nå men de är ju som klumpigt att ha med sig.


Polarisationsfilter = Tar bort glans från vatten och glas


Gråfilter = När en längre exponeringstid är önskad, samt om man vill se en rörelse i vattenfall och vågor

Softfilter och den andra kommer jag inte ihåg vad de var för nån, ska gå och se sen.. :)

Ska göra mig iordning för en regn tur med hunden och fixa ihop lite te så man kan mysa ner i soffan när man kommit in :)

Btw jag borde ta och tapetsera nu, börjar bli less dessa 80 borderline 90 tals tapeterna..

Om vädret tillåter ska jag fortsätta ute på gården imorgon med landet, joakim han skötte att klippa gräset. De var snällt!

PöSsSsSSssSSssss

Home.nu

Nu är man tebax, vårat uppdrag blev att vara innomhus och sitta och planera, få information och sånt. De var trevligt, tycker att de är lika jobbigt att presentera sig tex ehh hej ehh jag heter Elin ehhh jag ehh.. Nää inte riktigt så men de känns ut som så när man ska presentera sig..

Ska ta och fixa in lite musik på telefonen, är som jobbigt att ha orginal ring signalen man har, och hur jag klurade i morse att få av alarmet, man skulle föra en grej över skärmen med fingret och hur lätt är de då man är i sömnen?

Nåja, har iaf fått mig griffel kritor så jag har kunnat skriva på griffel tavlan jag målat i köket.. Skrev en rubrik uppe : Dagens citat och skrev sen fånga dagen, ska byta ut de till nå annat imorgon :)

Nå puss puss

Mission

kl 18:00 kommer jag vara ute på mission med ett gäng människor ute någon stans, har inte fått någon mer information för då skulle deras meddelande vara tvungen att själv förstöras.. Ska iaf ta varma kläder och paraply :)

Puss

Die mother fucker!

Håll på fixa till jordgubbs landet, de har ansat sig ut till gräsmattan och ut över allt, så min förmiddag har varit att rensa upp där tills jag stötte på en stor äcklig spindel så då tog jag en rök pause och sen gick och kolla de om den var kvar och de var den, jag tror den vill attackera mig så jag håller mig där ifrån tills senare då Joakim har vaknat så får han göra de lilla som var kvar :/ Har gått och plocka upp lite grenar som har blåst ner från träden, är ju inte så kul att köra på dom då man ska klippa gräset? Ska fara och köpa bränsle till klipparen, den var då snus torr i tanken så de ska jag ta och åtgärda..

Ska försöka ta en lång prommis med hunden och ta med en såndär som man kastar och far i luften, innan de börjar regna. Att man har en bra hund ändå, Svärfars hund går och piper konstant och har sig hela tiden, men de var tydligen efter att den där hunden hade attackerat han så har han börjat pipa konstant. Örat hade blivit bra, var som snyggare ärr då vetrinären hade klippt bort död hud, spola ur kinden,örat och sytt till de. Infektionen i örat är borta men nu har han fått en infektion i kroppen av den andra hunden så nu håll de på göras en odling så de får reda på vad de är för bakterie så han får rätt medecin.

Ska ta nu och fixa lite.. Bajs bajs


Ny duschad :)

Gillig app

Fanns nå för mig, en sluta röka app.. Borde verkligen sluta nu helt seriös, var ju rökfri under hela graviditeten och några månader till sen började jag igen, sugen fanns som kvar hela tiden och man trillade tid och började igen.. Borde verkligen sluta.. Usch usch "ja nu ska det här fattiga fettot gå ut och ta sig en liten rök", älskar solsidan :)


Godis till kameran

Yes, har köpt nu en kameraväska till kameran. Hitta inget motsols skydd men har lagt bud på ett lins kit till kameran, alltså effektlinser och macro linser så vinner jag den så får jag med ett motsolslydd på köpet men får vänta 4v på det för det är från hong kong.. Den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge :) Blir lagomt till power meet de skulle komma då :) Nice nice :)


Kamera väskan jag vann på auktion, kommer om ca 4v..


Pix från stockhomo


Utsikten till globen från Svärfars balkong


Hötorget där man kan hitta "Äkta svenska extra söta jordgubbar" mitt i vintern :)


Fördelen med sthlm är att man slipper använda bil då det finns tunnelbana så kan man dricka på varenda servering (vilket vi nästan gjorde *skratt*)


Wille (Joakims lilla lille bror) och Urban


Någon som var lycklig här?


Joakim ville oxå prova fota så jag fick bli hans motiv :)


Hötorgs hallen, här skulle jag alltid köpa mat om jag bodde i sthlm :)


Utsikten från söder


Utsikten från söder


Urban fotar oxå den underbara vyn över staden


Gullig gata med charmiga hus


Svärfar Ivan, Joakim och Svärfars fru Mia


Joakim <3


Jag


Hos Samuel och Jenny i Solna


Drack lite och spelade Kinect

Detta var tyvärr de lilla jag hann fotografera pga att jag lämnade kameran i dalen lördag för att jag ville inte att nån skulle sno kameran då man måste lämna ifrån sig allt då man ska åka nå så det blev mest mobil bilder från grönan.. Kommer sen... Puss

K-U-L!

Har fått telefonen idag och jag har suttit och pillat på den ett bra tag :) Sjukt sött när man slog på den så dansar Hello kitty :) och bara kitty teman och bilder :) Gulligt <3 Nöjd är jag med den hittils, håll bara på lära mig att få hem appar eller wiggis som dom oxå heter..

Ska ta och koppla i kameran snart och försöka fica över bilder från gamla telefonen..

Pöss :)

Bromma

Hade gått snabbare att stanna i sthlm en dag till och farit till bromma och hämtat min telefon :)

Ska nu iväg och hämta hem Olivia :) saknar henne så..

Puss

Rolling home

Fan vad skönt att vara påväg hem, kör precis ut från sthlm. Åkte massa roliga karuseller men gjorde illa mig i insane, den kastade så snabbt över till upp och ner läge så jag slog höfterna och låren mot selen järnet så jag fick mer smärta än att uppskatta åkturen, kommer nog få några snygga blåmärken. Överkalix borna kom sist men dom tog sig ju långt men synd att de inte fick ett enda poäng! Längtar hem till datorn så jag kan blogga ordentligt och inte håll på med telefonen, och lägga in massa bilder på datorn. Ides inte dra med mig systemkameran igår då man måste lämna väskan hela tiden.. Nu ska jag vara lite social och äta godis remmar :) puss

Gröna lund

Nu e man påväg dit med båten, har hitta lite roligheter idag tex en dubbel ring och ett fett armband. Ätit på en köttresturang, dyrt dyrt dyrt men ack så gott med en go satans köttbit :) ska se ökx bandet spela sen åka de värsta och sen blir de pub anchor :) puss hej

Ed hardy

Sitter hos jenny och samuel och pimplar ed hardy vin :) har varit på stan hela dagen, fynda en tröja, en t-shirt, smycken och saker till wii'et plus massa annat lull lull. Ska vara mer på stan imorgon och sen blir de grönan :) nu ska vi vara lite social här :) puss

Framme!

Gud vad skönt att vi kom hit direkt, annars brukar gps'en lura oss genom hela stan. Så denna gång lämnade vi den hemma och körde så som vi själva ville och de blev bäst så :) ska ta och sussa nu så man orkar fara och göra stan imorgon :D puss och kram

Gnarp

Ja då passerade man de nyss. Skönt som fan att komma bort från Överkalix ett tag :) ladda om batteriet in för sommaren, så detta och power meet blir våran semester :) nå nu ska jag nyfiknas och se vars vi är nu :) pusssss hej

YIIIIHAAA

Men hell yeah vad skönt att telefonen fanns i lager nu! Så jag klickade hem en till mig :) så den kommer nog tyvärr imorgon då man är borta men den ligger ju på konsum och väntar på en tills man är hemma :)

Skönt! Inte för att de är nå fel på min som jag har nu men jag är som less den så jag vill bara ha en ny och detta blir en slit och släng telefon så köper jag den jag verkligen vill ha till hösten då priset har sjunkit på den.. Iphone 4, lite dyrt ännu så jag väntar ett tag :)

Puss

Hang me up

Blåsigt värre så bäst att passa på så de hinner torka innan man ska fara, borde få tummen ur rumpan och sätta ut mangeln på blocket ev bytes mot torktumlare/skåp. Nu torkar de jätte slow i källaren, var bättre på vintern då de var torr luft..

Packat allt som går att packa, kom på att väskan är lite liten men jag kanske packar för mkt. Jag har som en tendens till det om vi ska vara borta tex 4 dagar så packar jag 5tröjor, 5byxor, 6par strumpor, 6linnen/t-shirtar och 7st trosor. Kankse mycke men jag tycker inte det för man ska ju ha ombyte om man tex far och badar eller när man har duschat.

Ska prompa nu med hunden och städa bilen.. Se ya

Do do do do!

Har hunnit med mycke idag! :) Nöjd är jag över dagen :) Steg upp och fixa sig till jobbet och körde Oliven till dagis, jobba och kom hem och hitta ett fint kuvert på bordet :) Mii like, nå sen gå till grannen och vara social och sen drog vi ut och åt sen for vi till s-byn och frissa Joakim och sen sitter man här :)

Ska packa nu och städa innan man far, jag vill ha de rent och snyggt när jag kommer hem :)

¨Nånå nu ska jag ta och beställa lite grejjer och sen ska jag gå och dona :)

Puss

VÅGA!

Våga bjud på sig själv!


Vääldigt gammal bild, måste vara typ våren 09


Haha se joakims min när han lyfter mig! :D jag håll ännu på garva ihjäl mig när jag ser denna bild :)




Alltså den här bilden hatar jag eftersom jag ser ut som gollum



Har ni prövat ta kort på när man slappnar av med läpparna och blåser? Detta är resultatet :D


Ett kort på mig och väldens sötaste milla (vi var 15år när kortet togs)


Inte just nå svullen! Detta kort togs 6h innan vattnet gick och vi åkte till BB




Jag äslar att busa med min dotter <3


Lilla trädgårds stolen


Glöm inte solskyddet på hotell rummet, det lärde jag mig den hårda vägen!


Restrerande bilder finns på min pixbox :)

Spa kväll..

Målat naglarna så nu ser man ju lite roligare ut på händer och fötter :) Ska ta och peela mig i duschem men innan de ska jag grisa på med vax,är så bra med vax. Jag köper den braselianska vaxet som stelnar som man bara sliter bort då det har stelnat, dom där med papper är så dåliga tycker jag. Men detta är super! Hår massage är nå som är underskattat, de är så skönt så man håll på somna, tog och köpte en sån på lagerhause för bara 19 spänn och den var mjuk och lätt att använda in. En del är hårda och tar tid innan de blir perfekta men denna var underbarn från första början :)
Ska ikväll ha en alg mask som ska rengöra och återfukta. Min hy i ansiktet år jätte kännsligt och ska inte peelas, se där då har jag miss skött mig. Jag skulle tydligen bara köpa en riktigt bra hudcreme för min hud typ som återfuktar riktigt på djupet. Jag brukar bli ibland tex på våren och vintern torr i ansiktet och har därför peelat bort de döda men jag har gjort fel då, jag ska bara smörja och smörja och smörja. Jobbigt jag som vill att de ska ske förändring på en gång! Hon sa oxå att jag inte skulle tvätta ansiktet på morgon under sommaren för att det natuliga ansikts fettet är skyddande mot solen, och hur fan ska jag klara av att inte tvätta ansiktet på morgon? De är ju min uppfriskning och jag vaknar till av det?

Nå nå nu ska jag ta och kolla upp lite grejjer.. Och tvätta förstås :)

Typiskt

Skulle beställa mig en Hello kitty telefon men den var slut i lagret :( Får vänta tills de fylls på igen..



- Mamma jag vill ha sprit!

De sa min dotter ikväll, jag fråga henne vad hon skulle med det? Hon ville bara sprita händerna efter att hon hade varit på pottan. Så jag förklarade att den är slut att den använder man tex då det går magsjuka och sånt för att inte smitta andra och för att de inte ska bli rund gång. Hon svara bara : Jaha. Gulligt att hon är så förstående :)

Städa på här hemma har man gjort idag, tog och gjorde bra lunch åt mig och Joakim. Köpte vårrullar från thai vagnen. Mmmm gott var de och sugen som fan har jag varit på de :) Lätt att jag ska gå på thai resturangen i globen gallerian :)

Ska ladda kameran och sånt så jag jag fota som fan, måste köpa mig en kamera väska att ha den i, kan inte ha den runt halsen. Ska kolla på media markt om de har någon.

Ska ta och betala bort mina räkningar nu så är det gjort :)

Puss

Chek!

Fixa en reseväska och ska fara och handla imorgon blöjor, våtservetter, välling och sånt där.. Jag vill som alltid vara förberädd och ha allt i kontroll innan jag far och lämnar Olivia och skriver en liten lapp tex hur vällingen ska blandas. Men då känner jag mig lung och jag vet ju att de går bra och sånt men man vill som känna att de ska inte behöva fara och köpa blöjor och sånt, det ska finnas så det räcker och blir över.

Ska ta och bränna mig en skriva, pb är lite sjukt idag. Hitta inge halloween :( jag som ville så höra dom just nu!

<3

Överraskning!!

Var mycket mycket roligt att gå till brevlådan och hämta in posten, massa roligheter till mig :) tycker att de är alltid kul att hämta in posten och reklam och nu var de bara massa smått och gott som har legat där och väntat på lilla jag :) Dekalen till bilen har kommit men jag tror jag måste beställa en ny, 22*23 cm är inte så mycke och kommer se helt litet ut, så jag får göra en ny beställning och fundera vad jag ska med den här andra.. Och mina smycken kom oxå, "pluggen" till näsan och ringen kom och ett fin papper att de är tatto mässa i sthlm i augusti så de är redan inbokat och har ett presentkort på 100kr på att pierca sig på valfritt ställe, så kanske man skulle göra en kind då? :)

Ska ta och laga nå go mat nu.. Puss

Prata på tönt!

Har nu sagt bort mitt abenomang och de var tydligen 3mån uppsägnings tid så i augusti så har man ett kontantkort, tycker de har bara varit tjorv med detta tex dubbla fakturor har kommit 3gg och de har blåst iväg bort mot 1600kr och förfallo dagarna har bara varit tex 2dagar skillnad. Nä nu ska jag ha kontantkort så man har koll på vad som dras, för så mycke dålda/fasta avgifter kan de väl inte finnas? Nå skit i det, jag bladar ut pengarna och ser glad ut så blir det bra. Man ska se ljuset från den ljusa sidan :) puss och god natt kiddipuffar!

Kosovoalbansk-eldfluga

Tror det kommer bli skönt att slå i kudden, sovit knappt nå och sen städa på som nån idiot och slutat jobba så börja jag gå och plocka och ha mig.. Hur orkar jag? Vet inte men de är väl bara fortsätta medans man har ivern i sig :) Ska ti morsan imorgon och fixa lite med henne, och låna en reseväska. Har som ingen, borde ta och köpa mig en.. Hitta en helt snygg och faktist till bra pris, sån med hjul/handtag och hade många fack och sånt som är bra att ha och fanns i 3färger. Svart, grön och rosa.. Tror det blir en svart som Joakim kan använda oxå annars blir de lite gay varning :)

Ska fortsätta nU :)


2 die 4

OMG vilken söt jävla telefon jävel jag hitta! Kluven igen, det står Nokia N8 vs Samsung Hello kitty... Suck vad de är svårt att bestämma sig!


Ninja knockout!

Catjhow! Otroligt skönt att vakna upp utan skalle bank! Men är frusen fortfarande, var ju så förbannat kallt. Men vilken tur man har som har en karl som värmde upp mig inatt när jag kom hem, han skulle kontrollera hur full jag var och vart förvånad över att jag var i stort sett nykter. Jag svara bara: Mitt mål med att dricka är inte längre att bli svin full, mitt mål med att dricka är för att de är skoj och det har jag haft ikväll :) Men undvik kubb med alkohol i kroppen, det kan bli en hole in one!

Lite seg på morgon men de är bara kliva upp, man ska ju och jobba på 2½ timme och måste duscha bort grill röken från mig, luktar inte så gott och vädra jeans jackan så det försvinner från den. Klätt på Olivia och gett henna oboy med smörgås och skickat iväg henne till sin farmor. Joakim ska lacka 123an idag så de kan inte ha henne och jag kan inte ha henne på jobbet. Olivia brukar säga att hon vill jobba med mig, gulligt!

Ska ta och göra lite sysslor innan man ska och jobba, hunden är på semester så han kan jag inte dampa mig med och springa i skogen.

Pöss


Farmor mona med Olivia på morsdag för 2år sen


Världens bästa svärmor <3 te amor


Ta da!

Okej nu har man gjort bort att duscha både mig och Olivia, nu är de bara hunden kvar om han nu vill det, han brukar vara kärringen mot strömmen med mig men med Joakim är han värsta ängeln. Jävla ögon tjänare!
Nu har jag bara kvar att fara och handla lite på B-laget, springa in på ica och köpa hårnålar och tvättlappar och sen tanka bilen någonstans där emellan :)

Tog och beställde mig en septum plugg, då har men den om man inte får eller kan ha en percing utan att de syns att man har, de hade för alla olika tänkbara ställen. Tunga, ögonbryn etc etc. Så det blev en "plugg" och en ny ring så nu måst jag bara rejsa järnet till tex luleå och göra om hålet ^^

Nu ska jag platta håret och fixa mig lite inför kvällen.. Taggad taggad!!!

Natt uggla?

JA! Jag är en natt människa och vill hells ligga och tryna i sängen fram till 10-11 på förmiddagen om jag skulle få men nu får man inte de när man har barn (ibland får man distans om de själva vill sova länge) men de är ju helt klart bättre nu än vad de var i början då hon skulle upp 03:30-4:00 på morgon och äta, jag sov ju medans jag ammade men sen när de var flaskmatning så fick jag sitta och nypa i mig själv för att inte somna, en flaskmatning kunde ta 40min till 1h och mer eftersom nappen hade ett pytte pytte litet hål så de inte får i sig maten för snabbt och nå mer skit var de ju kring de. Sen sluta hon med natt mål och vaknade istället 6 på morgon och var vaken 1½ h till 2h så ville hon sova igen och då sov vi 2h-3h i stöten. Så man tog igen sig :)

Har tvätta två maskiner och hängt upp och väntar på den tredje, så jag har fixa lite i tvättstugan sortera upp tvätt efter färg och vikt lite tvätt, så nu ska de bara sättas på sin plats och sen mangla lite handdukar och sängkläder. Anyway nu ska jag och vovven gå och natt pinka.. Pöss


Usch mamma vilket ljus!


Lill goo knubbisen <3

Dermal anchors

Shit vad de är snyggt att göra dermal anchors percing! Skulle vara grymt läcker att ha i nacken typ 5st i en rak fin linje :) Nice nice, tror jag ska fan göra de istället för kinderna som jag höll på fundera på.. Taggad taggad! Jag är super taggad inför imorgon på kvällen! Wiiiii!!!


Såhär går det till, man kan byta ut smyckerna efter smak och så, bara skruva loss :)

Lull lull

Tog och klicka hem lite lull lull till min bil :) Kommer bli snyggt! Tog att jag måste solfilma om bakrutan, de hade rispat  lite när killarna har haft nå grejjer där så de måst jag ta och fixa här nå då jag har tid.. Fest på fredag vette fan om jag orkar, vill inte bli bakis men nån cider kan man väl dricka när Joakim ska på crusing. Fick inte nån barnvakt och jag jobbar 12-21:15 hela helgen så jag tar det lilla lugna och är hemma och mojjsar med lilla damen.  Fick två förfrågningar om jag ville sälja bilen, man typ öhh nä. Inte nu när den funkar som en klocka. Men då turbon var tuppjuck så var den inte mycke värd då skulle vi sälja den men som av en händelse så hitta Joakim felet, en kabel som låg mot grenröret och kortslöt så vi tappa turbo trycket. Kul att de var ett så enkelt fel när man bytte allt som hade med turbon att göra :P Samma var de med servot, först byta olja, sen remmen och sist pumpen. Men de gjorde dom fort på 1h var de gjort :) Man har så duktiga karlar som skruvar åt en man behöver inte göra de även fast man vill och ska försöka så sliter de av en verktygen och gör de.

Nå nå ska fortsätta söka efter en skiva, tror jag vet vars de finns :)


Come and get some

Oh yeah vad skönt de var att vila! De var svina skönt så vi sov en timme extra och de var nå vi behövde, skönt att de har släppt från örat nu och lättat i näsan :) nu ska de bara lätta från skallen så man orkar göra nå ansträngande..

Hotels.com suger sata häst röv, enligt de så menade de att de bara fanns ett hotell i hela v-ås, de som vi var på för nå år sen. Och de är ju så klart fullbokat power meet helgen. Så vi hade då som reserv plan att bo i tält men som tur är så finns ju Mariana som hitta en sjukt bra sida med ALLA hotell i hela v-ås, så nu måste jag bara få tummen ur rumpan och boka (om det nu finns rum kvar) men jag vet inte hur många vi blir om jag ska boka samtidigt åt nån mer. Var som tungt att vara 4st på ett dubbelrum sist, alla snarkade. Kim, ögga, jocke och lilla jag på de lilla rummet. Var lite trångt, men jag hade företräde till toan då man var gravid :)

Ska nu ta och städa ihop efter middagen, gjorde korvsoppa iaf och gott var de!

Pöss

På må få

Blev inge palt eller korv soppa, det blev ungspankaka :) Jag har som inget recept över hur mycke man ska ta av vad, jag bara kör mitt eget race och höftar på vad jag tror är ungefär rätt och jag brukar alltid lyckas på ett eller annat sätt :) Tex ungspankaka och makaronipudding är nå jag bara gör, så när Joakim ska laga mat så vill han ha allt på mått och jag står där Öhhh? Pröva tex 5dl makaroner etc etc..

Nu ska jag vispa ihop lite grädde och fixa ihop lite sylt, tror jag gör drottning sylt :)

Idag tar jag ledigt från sopporna, över lunchen iaf :)

Host-host-host-HOST!

Usch ucsh så Oliven har hostat inatt, försökt förklara åt henne varför det är bra att ta host medecinen men då den smakar som sam bucca så förstår jag henne varför hon inte vill ta den.. Jag klarar inte av anis liknande lukter och smaker pga av sam bucca..

Tror de var lite tidigt att slå av elementet i sov rummet, jag har frysit halva morgonen så jag tror jag slår på det på låg effekt så det inte blir att man svettas istället..

Tror jag ska ta och dammsuga trappen, jag hatar verkligen att dammsuga där med stor klumpe duns dammsugaren ska kolla i kungens kurva på en handdamsugare på media markt :) shajse billigt! Första gången vi var dit så stod Joakim och klämde och kände på några gps:ar i en timme sen köpte han en på elgiganten i slutändan.

Tror jag ska ta och tvätta idag oxå, ser ut som en tvätt tag idag ochj att man ska göra palt eller korv soppa :)


Go familjen <3

Bla bla bla



I love you,
you love me.
don´t think of what
we are going to be.
Just think of what we are
becuase love is far.

Na na na na na na naaa

Usch vad dyrt de var att flyga från sthlm upp till Luleå, för de pengarna så tar man sig två svängar till sthlm med passaten. Ska ta och göra den rese klar i början av nästa vecka så är de bara bränna iväg på eftermiddagen :)

Jag är allt bra duktig på att läsa av min karl, lördag så visste jag redan vad som var väntat. Gröna lund :D Yiiiha va kul och krit & co skulle uppträda där oxå så vad jag förstod skulle det bli en utgång efter det..

Fick min klänning idag och fan vad nöjd jag blev, måste få tag i ett stort brett bälte till den så är den perfekt! Och sy till lite i kanten ner till, de var ballong modell på den men de fixar jag lätt med en sax och sy maskin :)

Skulle behöva sy nå gardiner till källaren, ser inte så kul ut med tant gardinerna som är där och få igång Joakim hur han vill ha de där nere. Vill ju få de till ett rum man använder hells nyss, och inte de där tomma rummet som ekar när man går förbi..

Ska ta och göra lite sysslor nu.. Pöss



Lätt att jag ska :D

40-41.. Yeah right!

Har försökt på 5ställen att beställa mig nya skor från Iron fist, mina tre par känner sig väldigt ledsna över att de är ojämt och behöver ett par till :) Men det finns i bara strl 40-41!! OMG de är ju skit stora fötter, jag har vanligtvis 38 men på skor med klack så har jag strl 37 och till och med ibland 36 men nu fanns de ju inte i de storlekarna :( Ska kolla vidare.

Jisses vilka problem man kan ha ibland  :)


:)

Shiiit vad glansigt mitt hår blev! Tror man borde göra detta minst 1gg i månaden :) Härligt! Tror jag missade att färga över en fläck rosa, de löddrar svart plus rosa. Får köpa mer svart och hävva i :)
Skla fara på Ica och ta ut paketet, har skött om hela familjen hela dagen servat med glass, dricka och kalla handdukar..

Ska ta och ge hunden middag och sen gå ut med han..

Puss


Beer

Galet men bra, ska ta och hävva öl i håret och låta de vara 5min och sen tvätta ur de.. Låter lite galet men det är bra för håret :) Kanske slöseri med öl men han märker nog inget om jag tar nå från hans förråd :) Liknar som de i Carlsberg reklamen fast utan massa lampor och sånt lull lull..

Ska ta och städa ihop här lite när Joakim har vaknat, var upp med Olivia kvart i 6 på morgon, hon var lite ledsen ochj då kom han precis hem så vi har suuttit alla tre och sett lite tv och sen gått och lagt oss i stora sängen som Olivia brukar kalla den. Hon låg max 15min i våran säng. Förklarade åt henne att jag kan inte sova om hon sätter sina fötter i ansiktet på mig eller borrar in små tåna i min rygg så hon ville till sin säng och då har hon sovit till 10:20, lyx :) Är inte ofta man får vila ut så man passar på medans hon gör de :)

Ska på Ica och hämta min nya klänning :) Måste köpa mer galjer på Ikea så jag kan hänga upp mina rocka billy klänningar i min gå in garderob :) Ska ta och klicka hem lite tejs så man får tejpat fast håret här nå då de vill komma hem till mig annsr funkar ju det gamla bara att de är så förbannat långt!

Ska ta nu och fundera ut nå lunch åt lilla damen, tror fiskpinnar och mos kommer göra susen :)


Vart mycke bättre av att sola, man ser ju levande ut! Ska ta och sola i helgen på nån rast då jag jobbar :)

Put some sugar on me

Härligt! Har haft en alg och havs salts mask i ansiktet och fy fan vad skönt de känns! Har som fått bättre lyster sen jag började med dessa masker sen 2veckor tillbaka. Shiit vad skönt att känna sig som ny 3gg i veckan. Djuprengörande 1dag, dag två peelande mask som återfuktar och tarbort dödhud och sista dagen en peel off mask riktigt upp friskande! Ska ta och måla naglarna här nå snart och sen gå ut med hunden innan man tar sig en kvälls dusch. Köpte nån kräm som peelar kroppen och den var ruggigt skön plus att jag använder peeling vantar till för bästa resultat och jag är skit nöjd! Har sluta raka benen, nu vaxar jag dem bara. Lite grisigt och så men de blir bättre resultat :)

Woho mitt lock för örat släppte just och sen kom tillbaka men då vet jag ju att de är åt rätt håll så jag får bara ha lite tålamod :)

Ska köpa mig en stegräknare, har funderat hur många steg man tar egentligen tex då man jobbar. Man springer hit och dit och upp och ner så det borde ju bli några steg det?

Ska ta och söka igen nå skivor, hittar bara dvd skivor och de är vanliga jag är ute efter. Säker i en flyttlåda någonstans på ett ställe under en grej.. Typiskt :)


Vet du vad detta är?

Cykel

Hitta en helt snygg retro cykel men den gick loss på nästan 7tusen! Ska hitta mig en gammal cykel och fixa till den så den blir så som jag vill ha den, pastell rosa och sånt :) Nice! Måste fara och köpa maskerings tejp! Har glömt de gång på gång på gång! Jag måste få målat klart panelen hellst nyss så slipper man se de fula trä slaget furu. Ryser nästan när jag tänker på furu, de är så fruktansvärt fult.

Vill bli av med min snorighet och de i bihålorna så man kan börja power walk:a på kvällarna igen och sånt. Är så tungt i skallen när man gör nå ansträngande. Uuuuh, vill att de ska släppa.... Hoppas snart att de gör de snart :)

"Se livet från den ljusa sidan"


Feber

Dolivia har fortfarande feber, den verkar vara envis och hålla i sig länge. Lite små jobbig natt har det varit inatt men det har bara varit att hon har trot att de är dax att stiga upp och varit snorig. Har fortfarande lock för ena örat, hoppas de går över snart. Börjar vara jobbigt att vara döv men de ger väl sig så snabbt de har gett sig i näsan. 

Usch, nä om man skulle ta och mysa med henne fram till lunch sen sova efter lunchen :)


Bompa bompa

Synd att "liket" inte var besiktat så man hade kunnat rulla ut med den i helgen så jag tror vi ska ha 123:an och koppla bompa bompa lådan :) Tror de har kommit lång med inredningen i "liket", jävvla så najjs de blir med knalligt på den :) Bara man inte fummar på med en cigg i fyllan på de, då lär de brinna upp.. Blä vette fan varför jag köpte white menthol, har bara en äckel cigg av de paketet så imån efter morgon ciggen så blire att fara och köpa vanliga gold :)

Sugen på mat blev jag så då gör jag mig en te kopp :)

Nu lite pix.. PöZz


Ny go satans lyserna :)


Knappt nå rostig skärm (Liket)


Bågen


Lill <3 mitt



En förändring

De har undrat vad jag har gjort med mig, men jag har utsläppt hår och min lugg har jag inte heller uppsatt. Har alltid annars alltid uppsatt så de tyckte jag skulle fortsätta ha utsläppt och de var ju roligt att höra men jag är som besatt att ha snodd och håll nästan klättra nu kring väggarna för att jag inte har den :) skönt att de regnar! Jag älskar regn, de är så mysigt :) puss

Ny nyans

Var och solade på min rast, var skönt och det blev skillnad! Fan så bättre de blev och massor med små gulli fräknar i hela ansiktet:) är så charmit. Ska nu ta och surra lite och sånt innan man börjar igen :) puss

Lilla tjejjen

Shit vad det gör ont i mig att se min lilla tjej vara så sjuk och dålig, hoppas hon hinner bli frisk till imorgon. Hon har surrat om de där kossorna sen vi fick pappret om deras utflykt till kossorna, hon som såg så fram emot de. Hon klev upp halv 7 och var med Jocke nere sen kom jag och skulle byta så han fick sova men jag väntade med det tills klockan var 9 då gick vi alla och vilade. Jag var tvungen att kliva upp, ska ju å jobba kväll ikväll. Så nu sitter jag här och äter en soppa, har haft slarvat bort min favvo som jag haft någonstans i skafferiet. Jo högst upp där jag aldrig kollar eftersom jag inte sätter dit nå saker för de är inte i min höjd. Så de är Joakim som har plocka upp de ur kassen så jag har haft ett helg lager med soppor men inte vetat vars de har varit så nu börjas det igen med dessa goa soppor :) Mumms!

Var ut på foto mission igår.. Hann se en stor söt groda, en hare, en stor älg och nå man hann se svansen av :)

Vilken tur man inte tvättade bilen då det har regnat, men invändigt så skiner det. Var duktig och höll på i 2h :)

Nä nu ska jag käka vidare :)

Puss

Snart smäller det :D

Yes nästa torsdag så åker man ner till Sthlm, med vita faran så blir vi av med den :) Svärfar köpte den så det blir att bila ner och sen åka upp med flyg på måndag. Fan va kul vi ska ha :) Joakim ville att vi skulle springa på stan hela fredagen tills jag inte kan gå nå mer, fatta va skoj att man har en karl som gillar att shoppa :) Lördag så vet jag inte vad som var planerat men jag tror jag vet vad det kommer att bli, säga bara Gröna Lund. Söndag så blir det att slappa och ta en prommis genom hela sthlm och min favvoplats gamla stan <3 Skulle vara kul att gå på The Anchor oxå :) Kungens kurva var oxå nämnt men de var inte jag som sa nå om det utan de var Joakim som ville dit! Var oväntat för att vara han att vilja fara dit på Ikea och de andra köpcentrerna där.. Var ju tänkt att fara och åka färja men de som varit dit säger att de är sommar städer och att de är bäst i juli och början av augusti, då var det som finast och bäst väder då. Så vi avbokade och väntar till augusti istället.. Fun!

Ska ta och sätta igång diskmaskinen och hänga lite tvätt nu :) sen blir det att ligga på soffan med en ansiks mask och sen hoppa i säng :)


Me love you long tajm

Jag älskar er <3

Jag älskar Anonyma kommenterare, de är så söta som inte vågar stå för vad det skriver. Jag tar inte illa upp om nu skulle skriva erat riktiga namn, det skulle istället gjädna mig att ni vågar stå för vad ni tycker iställer för att vara den där fega bakom det anonyma. Men det verkar ut som att dom verkar glömma att de lämnas ett Ip-nr H-o-s-t H-o-s-t efter era söta kommentarer så man kan ju lätt lista ut vem det är och så, så jag tycker att de borde ju som vara pinsamt för er då jag ändå vet vem ni är :) Men jag älskar er ändå puss puss, ni kan ju komma förbi när ni ändå är förbi här ;) Uppenbarligen så svider det i er att jag vågar skriva vad jag känner och tycker men inte ni för ni vågar inte stå för vem ni är ;) Hihi men jag vet :)


Tralalalala

Men vilken skillnad! Har en ur gullig karl som har skruvat på mina nya lysen och de vart typ en annan bil! Har varit och köpt vax så jag ska ta och vaxa bilen. Fälg tvätt har jag redan så de ska jag fixa oxå :) olivia är som sötigast i hela världen, bara kramar och säger snälla saker hela tiden till en. Tex när jag duschade igår och när jag var klar sa hon: mamma färgat hår, du är fin! Då blir man så glad i mamma hjärtat :)

Brrrrrrrrr

Sitter och klura och funderar på vars fan jag ska ha min pinuuppa? På armen eller låret? Svårt???


Medans jag klurar på de så ska jag boka in iaf att göra bröst korgen <3 Love it!
Fågel frön fågel frön... Pull pull pull komsi komsi :)




I Love old school och de kommer att pryda min kropp <3

Kämpa kämpa på

Hade varit 3vligt med en kvälls bastu ikväll oxå men jag tror jag kör på en rejäl ångdusch som ska öppna upp näsan och halsen, har tagit min första tablett och känner ännu inget speciellt av de så jag hoppas de börjar göra skillnad snart :) Skulle oxå vara härligt att få upp locket i mitt öra så jag kan höra nå igen, men man kan inte få allt här i välden ;)

Läbbigt snyggt det blir med ny klädseln i "Liket", det som passa den och jag älskar sånt som sticker ut och är nå som verkligen små retas med folk och jag tror att detta kommer vara nå folk kommer att hata men ändå stirra på. Vi hitta en bil vi ville ha men när jag såg vars bilen var så var jag inte lika noga. Strängnäs. Det kanske inte låter så farligt ut men tro mig/oss!! ( för er som är bil intresserad lägg detta på minnet )
Pappa ringde på en en Ford thunderbird -66 och frågade om det fanns rost på den, säljaren säger : Ja visst stor som en 5krona! Pappa: Men vad bra då kommer jag på Lördag och köper den, jag kommer från Överkalix 10mil utanför Luleå. Säljaren: Aaa vad långt men jag håller den till dig. Vi åkte torsdag ner till STHLM, frdag så tog vi det lilla lugna och bara hade det mysigt. Lördag åkte vi ut dit där han bodde, han importerade massor av bilar och han var besatt av Woddis och hade några stycken. Vi tog och kolla på bilen men den håll ju på att rosta upp tänkte jag när jag såg den och vi alla tänkte nog samma. Säljaren tyckte vi skulle ta en åktur så jag, pappa och joakim åkte ut just. Jag var nästan liv rädd att åka, hade jag satt ner fötterna på golvet hade jag tagit i marken, man såg marken under en och det var bara inredningen som var nå att ha! En riktigt bil skojjare är det där och tydligen sålde dom hästar kors och tvärs oxå. Nej för fan att jag inte köper nå av den juden! Firman finns kvar R****g R***h och hette nå annat nu minns fan inte vad det var. Men en sak man har lärt sig när man är i dessa tankar om en raggarbil, det flästa importerade bilar sätts det ny inredning på för att de är billigast i USA och inget görs åt karossen för att inredningen lockar eftersom att den är svin dyr! Jag vill hellere ha en fin kaross och inredningen kan jag lika gärna sy själv.

Nä nu ska jag ång duscha :)


En sånhär fast matt svart och 4d ht var det´:) DREGGEL!!!!!

Uppåt tjack

Så fort jag slutar ska jag fara och ta ut mina piller på apoteket. Sköterskorna fråga hur de var med mig, om jag hade fått nå mot mina besvär och jag sa att jag har fått kortison tabletter. Och dom tyckte att de var super bra för de kommer lindra direkt och de är bra mot allt, men de sa att jag kanske blir väldigt matglad och att jag blir jätte pigg och uppåt. Jag bara : wow lät ut nå för mig som alltid är så trött och slut. Ser fram emot att pröva dom, har bara haft salva mot klåda. Nä nu ska jag sitta på rapporten :)

Men skönt då!

Var ute och solade på rasten och nu kliar det på armarna, Skit oxå men de är sånt som händer :)

Var till doktorn pga av mina besvär med pollen och jag gick dit kvart i 3 och fick sen sitta och vänta 10min sen fick jag gå in till ett rum och sitta på en brits och jag satt på den där britsen ett tag som ett tag blev 40min, jag började koka och tänka på stackarna på avdelning som får slita som djur under middagen så jag var stressad och till sist kom hon då och satt där och hummade och skrev på sin lapp, hon föreslog ett recept fritt alternativ men jag sa att jag kom inte dit och betalade 170spänn för att få ett råd om ett recept fritt alrernativ och jag är där för att jag har prövat diverse recept fria preparat men utan succé och att jag har inte sovit ordentligt på 3dygn och att inatt så fick jag så ont i ena örat så jag började grina + spy av smärta och tog en Tram + 3 Panodil för att kunna sova. Då var hon snabb på att kolla öronen men de såg Ok ut och jag sa tidigare åt henne att sköterskorna på avdelningen har kollat mig i öronen och sa att de var fina. Men efter många bestämda svar att jag vill ha starkare grejjer så föreslog hon Lorantandin mot KLÅDA? Nämde ingenstans om att jag hade klåda och att jag vill inte vara som en Zombie av Lorantandin (gör en mega trött) Till sist så kom vi överens om kortison kur i 14dagar, sprutan var försent att ta då den ska tas 1mån före pollen brytit ut för att det tog X antal veckor innan den började verka. Man kunde tydligen göra en 3årig behandling som gjorde att man slapp detta besvär restan av sitt liv men som sagt tog den ju 3år. Får börja planera :)

Nä nu ska jag ta och fara med retur plast och papp :)


Jag älskar läppstift!

Jag har det nästan varjedag och jag älskar de! Har i många röda färger och en ljus rosa som jag använt flitigt sista tiden. Ska fara och köpa ett knall rosa och en ljus bege nå då jag hittar den färgen jag vill ha :) är rätt så kräsen när de gäller bege en del är så mörka, andra har glitter och går över mot guld. Usch! Ska köpa ett kyssäkta oxå som man kan ha då man festar så ser man inte så ful ut kring munnen när man dricker ur flaska och röker :) nä nu ska jag sova så jag orkar upp och jobba. Puss

Sandsjärv

Sitter hos min mormor och morfar innan man ska och jobba :)

- Ska du ha dig en stänkare?

Har haft nack kragen halva dagen och skönt var de att den hjälper! Så jag känner mig bättre i nacken men jag ska gå över till stugan och försöka få mig en sil i rövan, mot denna allergi. Har inte kunnat sova inatt har legat vaken fram till halv 3 sen gick jag upp och såg P.S I love you på soffan tills Joakim kom hem och fråga vad de var med mig varför jag var uppe nu och såg snyft film? Förklarade och han förstod så jag tog mi´g 2 panodil och la mig och sov till 8 sen ville Olivia upp på dagis så de var bara göra henne klar och fara med henne sen kom man tillbaka och la mig och sov till kvart i 14 och bad Joakim hämta Olivia så han for och hämta henne och sen vid halv 5 började jag fundera vars dom höll hus så jag titta ut och dom var hos grannana och lekte för att ge mig lung och ro <3 De var gulligt!

Kul att anvisningarna till att sätta i lyserna var på tyska, får be Annika komma och översätta åt mig :)

Ska hoppa in i duschen innan DH börjar och när de slutar så ska jag ut och pinka hunden..

Puss

Wooooohooo

Yes, nu har man lagt den mycket över trötta lilla damen i sängs och de vart lite tyst här då hon la sig, man märker när hon blir trött och är väldigt trött för då ska hon trippa en på nerverna hela tiden tex om man sitter och spelar så slår hon av spelet, läser man någonting så ska hon sitta i famnen hela tiden och hoppa en på magen och så svär hon så gud förbannat mycke oxå! Hon sitter i soffan och säger : Satan satan satan satan! Och tittar på en och undrar få se om dom bryr sig nu då? Och då brukar jag säga Fyfy man blir ful i munnen gå och borsta och till sist kan man hota med att hon får gå och lägga sig genast. Det brukar hjälpa med att säga fyfy men idag så testade hon precis alla gränser så jag gick och la hon och hon protesterade inte. Puh! Vilken tur att mnan har bara ett barn, so far. Att bråka med. Två års trotsen.. Huj huj säger jag bara!

Ska nu ta och slappa lite och sen ta och måla.. Bajs bajs

Tävling!

Ja men nu ska vi ju dra igång en tävling! Visst var det väl på tiden?

Se klippet och berätta vad idioten på klipp 29 gör och kommentera in svaret



Var med och tävla om ett par gammalt sock par ;)

Grönt är skönt

Joakim har köpt grön hårig klädsel till "Liket" så jag ska ta och klä om det sen, ska fara och köpa mer maskerings tejsp så jag kan måla lite ikväll :) Riktigt nice!

Varit och köpt näs spray till min kran som bara rinner och rinner så jag hoippas att de hjälper snart, de stod att de kunde ta några timmar/dagar innan det gav god effekt på problemet :/ Hoppas de hjälper snart då :)

Ska fara och köpa ett café set till framsidan så man har nå att sitta på där :) Föreslog att jag skulle fara och köpa ett stort då jag får lön men han har tydligen planerat att vi ska fara till STHLM och sen åka färja till Riga eller Tallink, måste fixa pass åt Oliven då här nå i Kalix.

På tal om Polisen så är de skumma och står på konstiga ställen och bara glor, tex baki OK och vid säljmedia stod de här en kväll då jag skulle på Ok och köpa en tidning, vette tusan vad de har för sig nu men tids nog så lär man nog få höra att de.

Olivia klippte sig idag och det gick jätte bra, hon satt stilla och bara titta runt lite sen satt hon still igen, sen fråga Liza om hon ville ha lite färg i håret ( alltså spray färg ) så hon fick nå rosa slingor och var hur söt och gullig som hellst :) De har som hunnit fara ut all färg så jag hann inte fota henne med de :( Nu är de på kinderna och kläderna men som tur är så kan man ju tvätta bort de :)

Vet inte hur fan jag ska? Ska jag köpa hårtrens eller hår färdigt på clips? Är ju som behagligt att ta bort det när man vill och ha på sig det när man vill.. Besluts ångest..

Mina devil eyes har kommit och faan så snygga de var, ska kolla i passat boken hur man byter. De är som krångligt med nya bilat att man måst ha en bok till allt. Tex en 240 så är det bara skruva på och så utan en bok. Ajja ska nu ta och bränna mig en sommar skiva med massa go rock :)



Mmm snygg satans go Eric :)


Men tusan oxå..

Glömt att berätta om de roliga samtalet jag fick här för någon dag sen, jag är så glömsk!!!
Vart nominerad att få komma och fota mig i Umeå och ta med mig tre vänner som får bli fotade och stylade i fejjan och i håret. Men grejjen var ju så att jag har ju redan gjort de där och är nöjd så jag tackade nej till att fara dit, men de började att jag har ånger tid men jag tackade vänligt men bestämt nej att jag har redan gjort de där och är nöjd med jobbet de utförde. Varje bild kostade ju 375:- /st och köpte man 10st bilder fick man med en gratis och betalade 1680:- /10st. Var dyrt men värt det :)

Nä nu ska jag sussa kudde och sen imorgon fara med Oliven till frissan :)

Puss


Bilder från The Studio






PUH vilken tur att man var klar med dieten när man tog bilderna annars hade man sett ut som barba pappa, men nog skulle man ha gått ner minst 5kg till nu när man ser på bilderna!!! Ska köpa hem ett lager med Varma koppen Ost & broccoli soppa ( den var godas och innehöll bara 85kcal per portion 3x85 = 255/dag) nice :)


Hem inredning..

Men oooops! Jag bara råkades fara dit med penseln! Jag måla först en svart ruta i köket för att skriva kom igåg saker på men sen gick det över till att måla pannelen i källaren :) Oooops! Var inte hrm hrm med meningen ;) Snyggt blev det bara ett varv på det, ska se hur det ser ut i dags ljus, blir som lite lantligt att ha det ett varv målat så jag måste först se hur det ser ut i dax ljus :)

Montro om Joakim kommer att märka vad jag gjort? Kommer inte att säga nå föns han har upptäckt de :) han märker inte att jag byter gardiner och sånt han kan som säga att de känns annurunda :)

puss ska fortsätta :)

Läckert :)

Som sagt varit på Vårmössa i Luleå och skoj som fan var de, titta på badtunnor och hitta en som vi vart kär i och som skulle passa till altanen, alltså att man har den ner sänkt i altanen :) Är ju skit bra då det följer med lock som kan kan sätta på när man inte använder den så slipper man någon hemsk drunknings olycka :( hujja är så hemskt och att det händer så snabbt, bara 1sekund att titta bort kan avgöra liv och död. USCH!! Nå iaf så hitta jag nya ute lampor till bron och duktig karl som man har skruvade han fast dom, utan att jag ens hade sagt nå. Tror han var mer ivrig än mig :) Shoppa oxå lite t-shirtar åt Olivia oxå på mässan och annat smått och gott..

Ska ta och fota lite och lägga upp, måste bättra mig på de här att överföra. Det jobbiga är just att håll på kollpa i sladd som tar helt lång tid.. Jaja nu ska jag ta och diska, dammsuga, vaska och tvätta.. Kanskae måla lite oxå :)


Luleå igen..

Är påväg på vårmässa och se på saker till hemmet tex bastutunna, blommor och saker till trädgården :) ska beställa hem nå flamingos till gården så det blir en färg klick och alltid retar de nån för att de för ful snygga ;) är super nöjd över lyktorna, måste pröva dom här nå :) puss

Aaatjooo!!

Ho var inge kul att vara ute idag fast än man har dunka i sig två allergi tabletter så hjälps de inte, nåja jag får ta och knalla över till stugan och få mig ett stick i baken mot denna allergi..

Har lagat mat och gjort efterrätt som vi ska trycka i oss snart :) Jordgubbar och grädde :)

Igår prövade jag världens godaste kex choklad.. Med banan smak! Mmmm vad god den var, fick bara smaka lite av den så åt Olivia upp den för mig, jag misstänker att hon gillade den oxå :) Ska be dom på Ok beställe hem den :)

Var till Luleå igår och handlade lite saker till hemmet och lite grejjer till Impalan, skulle köpa en ny fritös men dom hade ingen i röstfritt som man kan ta ut baljan på, dom hade bara sånna som vi haft som man inte kan rengöra så jag vände på klacken och kick sen kom jag på att jag glömde köpa ett nytt spel till Wii:et, skulle köpa Mario kart men glömde :( får ta och klicka på beställ och köpa en till dosa till spelet så man kan vara två :)

Nä nu ska jag ut på gården och mojjsa i solen och nysa.. Puss


Överdos

Har legat på soffan som en klubbas säl och inte kunnat röra mig, fi fan vad den där shopping turen tog på mig och snart ska vi på biltema och shoppa lite grejs till våra bilar antar jag eftersom det var så angeläget att fara dit.. Håll på vänta på mina klarisar men de var saegt måste jag säga, håll dom på tillverka dom eller? Fråga joakim hur mycke de tar för att rekonda en bil och han gjorde så att de lät ut att kosta mycke mer än vad jag trode så han tycker att jag ska göra det själv, nä nog får någon annan göra de och jag ser glad ut sen bladar jag upp pengarna till dom och åker :)

Nå jag ska gå och sätta värmeskydd och föna håret så det torkar nån gång :)

Mmmm det luktar vanilj överallt när jag har spridit ut doft ljus överallt :)

Brööööööm!!!

Jaha då var den igång då, alltså Impalan eller begravningsbilen som jag brukar kalla den :) Så till Ökx crusing ska den vara rullande och reta gall feber på folk :) Nice!

Sitter och gluttar runt och funderar på en grej, måste bara på min idé på papper och sen fixat så sen blir de super nice ska ni få se :)

Var grymt sugen på att ringa och boka in mig på nån ansikts behandling, få bort den torra jobbiga vinter huden som man inte får bort själv. Ska höra med grannen hur hennes behandling vart och hur resultatet blev innan jag ska boka in mig.

Pöss

Blommor och bin

Pju, har varit på Ikea idag med Jessica och hennes mamma, vart lite stressigt men för att ha shoppat fort så brände man 2435kr skulle ha blivit 2700 någonting men tur man har Ikea kortet så man får rabatt :)
Så när man kom hem så har jag byggt möbler och klippt bort deras små lappar från allt. Har monterat 4st stolar och fan vad ont i fingrarna man får av deras "super" verktyg som medföljer! Men nästa månad blir det nog att fara och köpa ett bord och lite annat man kom på man behövde. Fan vad duktiga vi var på att lasta, det var på murr håret att vi fick in allt.

Ska tapetsera  vardagsrummet då mamma kommer hem :) då är neder våningen klar :) Då kan man börja med Olivias rum och sen vårat sovrum och sist gille stugan som blir mys rum..

Nä nu ska jag vila på soffan, vart så slut av att shoppa och dona :)


You so sweet

Älskar dig!






Stackaren var rädd för tomten

Puss

Knorr morr gnorr

Uhhh vad hungrid jag blev, men tur man har en sån snäll sambo som gör mat åt mig när jag kommer hem från jobbet, nu skulle det passa med fot massage och att han sitter och pillar mig i håret med hår massage grejjen :)

Såg att de stod uppe en ruta på datorn då jag kom hem så då har de ringt på en 50 tals limo :) nice! Ska höra hur de var om den om det är nå att hänga i julgranen?

Nä nu ska jag byta kläder :)

Puss


Funny fun

Pigg och glad varje dag! :D

När jag kommer hem ska jag göra lite nytta som hänga upp tvätt och ta in tvätt, städa och sånt.. Känns ut skönt!
Vann en auktion idag, ska betala den så fort jag kommer hem, en skjort klänning :) Super nice till sommaren, ska gå och lägga nå bud på nå klänningar i olika färger och forme :)
Fick ett roligt samtal att jag har fått en copycat, men jag ser inget negativt med det, ser det bara roligt att folk gillar det man gör och gör samma :)

Ne nu ska jag ta och skriva timmarna.. Ajjöss!


Livet och kosmos

Vart lite Di leva över det där men han är en rackarns cool snubbe som vågar vara som han är :)

Satt och funderade om livet och sånt, kom på att jag vill utbilda mig, få ett jobb inom det jag utbildar mig till och hoppas att jag kommer att trivas. Har lätt att anpassa mig och lätt att trivas så de ät inga större problem, mitt problem jag har är ju att utbildningen finns på annan ort ca 160 mil bort. Tror det får vänta ett tag det där tills man känner sig redo.

Joakim tycker att jag ska pröva motorcykeln, men den är så STOR och TUNG! Vette fan vars den ska med mig?


Hitta nya kåpset till sport motorcyklar hitta två jag vart kär i, den ena var hello kitty med massa fjärilar och rosa <3 den andra var rosa som övergår mot vitt och var rök som var i rosa flake och med fjärilar <3 Helt gulligt :)

Nä nu ska jag hoppa in i duschen och sen nanna kudde, ska upp tidigt..

Pöss på rumpan

Sov stund..

Yes har slutat nu för ett tag iaf, jag var så inne på att jag hade en B tur idag så jag for till jobbet 7 och sitter där i soffan och dricker morgon kaffet, då ringer telefonen. Va? Vad är det nu? Svarade och då skulle jag tydligen gå en E tur men glömt bort de så jag hade kunnat ha sovmorgon och så, men eftersom jag redan var ombytt och sånt så kunde jag jobba en F och sen jobba en E tur då det blir som en D tur då :) Nice!

Nå ska ta och vila just, ska hämta Oliven på dagis 14 för då ska hon nog ha vilat klart :) Pöss pöss

Inköpslista

Gjorde en inköpslista på ikea på saker som behövs tex nya köks stolar :) den landade på 1955kr billigt! Vart 45st artiklar och vart så billigt.. Ska ta och planera in resan med joakim, han gillar att gå på ikea. De var mer han som ville än mig, de är ovanligt. Ska fortsätta jobba nu :) sen börja igen kl 16..

Hmmm

Jobbigt läge när man tänke klicka hem en klänning som skulle passa håret, och så fanns den inte kvar.. Har mailat in iaf och frågat när de kommer in fler :)


Hoppas hoppas den kommer snart!

Men snart är mina devil eyes till bilen här :)




Nä nu ska jag ut på kvällis prommpis med vovvelivovven


Ändtarmsbesvär?

Det finns måna som lider av ändtarmsbesvär, använd ac3 comfort för en snabb verkan så slipper du besvären!

Reklam skadad? Yes, jag har super lätt att få reklamer på skallen och att få bort dom går inte, sitter ännu och sjunger tutti frutti, alltså Mc Donalds reklam då han sitter i en jukebox för att få pengar till sin svini 10kr burgare :)

Åh vad ledsen Olivia blev då jag klanta till mig idag, jag trode de var idag hon skulle klippas och hon har gått och surrat om det men då var det nästa måndag och när hon fick veta att de inte vart idag så har hon grinat i kanske 20min tills jag gav henne en annanas splitt som plåster på såren. Hon stod i hallen och ropa: KRISTINA KLIPPA MIG!!! Stackaren. Körde ut från Ica parkeringen idag och flickan säger så här : Mamma kör fort! Kör fortare! Fort!! Försökte förklara att man kan få smisk av farbror blå då.

Nä nu ska jag göra nå nytta..


Puss


Bitterfittan

Oh nu tittar bitterfittan fram ur mig, jag verkligen hatar och jag menar det HATAR folk som orkar sitta och beklaga över hur skit dom mår/har det/etc etc listan kan göras lång men att hur man ids sitta och orka sitta och tycka synd om sig och tror att folk ska tycka synd om dom, nä jag tycker att det är nästan pinsamt! Men de är ju vad jag tycker så bring it on och kom med era kommentarer om hur elak och dum man är men då vet ju jag hur det pricka i skrevet. Orkar inte vara på FB då det fösrta man läser är Åh tyck synd om mig det är så bla bla bla bla bla. Men skyll dig jävla själv att du sitter i den jävla sitsen, ta dig i kragen och kom upp ur skiten. Morr morr

Så nu har jag fått vara bitter i 3min nu :) Men nu är jag glad igen och ska ta och nanna kudde :)
Ska upp och göra ärenden och fara med Oliven till frissan :)

Imorgon kommer svärfar upp, tyvärr så ligger Astrid på akuten och kommer vara där till imorgon. Vet inte om han kommer sova hos oss eller. Tja man ser ju. Ta en dag i sänder.

Nå sjab sjab


Uhhh

Hmm inte smart att ha öppet takluckan i bilen, resultatet blir att man får för jävla ont i nacken..

Oh så jag älskar min jeans jacka <3 så skön men dock ännu kallt för att bara ha den :(

Hade fest i fredags och shiiiit va kul vi hade de och vad roligt att de kom sånt roligt folk oxå! Har fotat lite men de är just de där att överföra, de är så förbannat jobbigt.. Men vad som var ännu jobbigare var att nån spillde öl i soffan så jag fick tvätta klädseln i soffan, nu luktar den gott och är ren :)

Igår såg vi på majbrasan, Olivia ville se hästarna men när den titta på henne så ville hon inte längre vara nära den, men idag har hon tjatat om att få fara och se på hästar så här riktigt SNÄLLA MAMMA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA GULLIG MAMMA.. sött :)

Nå nu ska vi fara och köpa mat så vi kan grilla, vi har grillat sen 2v tebax och hela sommaren kommer det bara bli grillat..

RSS 2.0