Slut tuttat

Har börjat idag med att Olivia ska sluta med tutten på dagarna, hittils har hon varit utan i 1h och hon sitter redan och gnäller om den. Har gömt undan dom så hon inte ska hitta igen någon, hon har egna små gömmor så jag tror jag har hittat alla.

Ska ta och hänga upp lite tvätt ute så de torkar fortare :)

Nå¨nu ska jag ta och fixa här lite..

Puss

Baki kattfittan!

Blev inge Läul idag, var med Adtrid till doktorn så jag och Joakim har suttit ute och väntat i vänt rummet och läst barn tidningar, folk som gått förbi måst ha trott att vi ska på MVC besök så jag kan tro att de går nå rykte om sånt redan nu/nyss :P

Har shoppat idag dock en Jeans jacka och ett par Adidas superstar II skor, jag har sukta om sånna länge nu och äntligen köpte jag mig ett par :) Skulle köpa en hand dammsugare men batteri tiden var typ 15min. Inte för att jag har tänkt stor städa med den men tex trappen våran är så stor och lång så de tar väl ca 10-15min att dammsuga den :/

 Ska fundera på saken, om jag ska ha den så ska jag ha en rosa <3

Nä nu tror jag maten är klar.. Baj baj


Mina skor <3


Ska jag eller ska jag inte?

4-kantiga ögon?

Tog och prövade mitt nya spel och de var skit jävla kul! Donkey kong till wii :) shit va roligt så jag och joakim har suttit och spelat tsm i några timmar. Olivia hon vill titta på, de tycker hon är roligast :) verkar bara bli jag till storstan, alla jag frågat har haft varit sjuka, haft nå annat ärende som skulle fixas eller nå annat. Skulle ha haft behöva någon som kan vara smakråd.. Nå nu ska jag sova :) puss

Hej fru lila!

Naaw en gullig unge på Biltema parkeringen kom och ropa : Hej fru lila! Och vinkade åt mig, ja vad gör man då jag bröt i skratt och vinka glatt tillbaka. Men lila? Ja de kan vi ta och snacka om lille pys, de är ju rosa! :)

Har shoppa i luleå idag men var inte så kul då Joakim var sjuk och inte orkade så jag ska vänta till kanske torsdag med att fara till luleå igen för att kunna shoppa på nytt, men denna gång ska jag hävva me mig en brud som inte är sjuk och orkar springa på stan me mig :)

Ska kratta imorgon om vädret tilllåter det :)

Baj baj

CraZy!

OMG min rygg och armar vad de är möra!

Min dag:

Vaknade och såg tv med Olivia och åt frukost, sen ca 10:00 så vill jag ut och göra nytta så jag klär mig och Olivia så vi är klara att fara ut. Åkte till Ok och köpte handskar så jag kan kratta och gräva i rabatterna. Åkte sen till Mamma och låna en sekatör så man kan klippa bort lite. Åkte sen till ica och köpte mat så vi gjorde en sen lunch ca 14:00 var den klar och vi åt, gick sen ut och skulle kratta men fastnade hos grannen tills familjen kom ut så då kratta vi på¨och jag fick en idé att klippa lite i buskarna så dom blir lite mindre. Klippte och klippte tills Gustav kom och gav mig en el-driven häcksax så jag pröva klippa och då var de kört för de var så kul så jag fick nån kick och klippte ner alla buskar tills de inte gick att klippa de grövsta. Jag och Max tog bort allt och fixa på. Gick sen Över till grannarna och tacka för att de lånade ut sin sax och tackade max för hjälpen och gav han en slant, kom hem och började grilla, Kim kom och hade med sig röjsågen och såga ner allt jäms med marken. Nice blev det, riktigt nice! Och nui sitter jag här mätt och belåten :)

Måste få ihjäl rötterna och sen när dom är döda så måst de fyllas igen och fixa nå gräs dit.. Faan vad duktig man har varit! Nu är jag slut och ska hoppa in i duschen!

Puss

Herregud vad lyx!

Men ja! Jag har fått servot tillbaka och det var skit kul att köra med ett fungerande servo, hade kunnat köra till väldens ände!

Intressant kväll igår, försvann ett tag in i alkoholens dimma men klev snabbt ut ur den för att orka göra nå dagen efter, resultatet blev att jag har kratta halva gården och rensa ur rabbaterna :)

Vart som glad över att man slapp okända människor och andra skummisar som slaggar hos oss av någon konstig annledning så hamnar alla sånna hos oss men de var skönt att vakna upp utan att fundera - Aha, åh vem fan är du? Så man kunde ligga och dra sig i sängen ett tag och bara mojjsa utan att måsta fixa skjuts och taxi åt den där skummisen. Men jag hjälpte Mariana att få sin telefon, sa att hon fick låna min tills hon fått sin så kunde jag hämta min när jag kännde för det :) Men vi satt och ringde runt och runt och runt tills vi fick fixat de. Var som skönt att veta att hon tog sig hem till sina små bäbisar (hundarna) och fick sin telefon till slut. Var ett bra sätt att varva ner innan man slog igen sina blå :)

Ska nu ta och mojjsa och bara må gott

Imorgon ska jag och Olivia kratta mera :) Ska köpa mig handskar och en barn kratta :)

Puss


Else-niva

Men vilken tur att man lärt sig öppna vin och champange flaska :) sitter och dricker på ett ställe någon stans vid en grej. Har åkt glid hojj idag, kul var de :) ska fortsätta öppna nu :)

Grilla :D

Nu skottas de bort snö ifrån terassen så man kan grilla där :) mumms mumms! Köp två fläskfilé och två paket färdig marinerat kött av nå slag och ett paket grill korv, borde väl räcka åt oss tre? Mmm potatis gratäng, de riktigt vattnas i munnen..

Jobbat hela dagen och sen har de handlas och så har jag städa, nu bytts det servo pump i min bil, fan vad glad jag blev att det blev redan nu! Hade inte räknat med att de skulle hända nu i veckan, trode på nästa vecka. Riktigt nice! :)

Nä men nu ska jag ta och fixa nå bål att ha till maten..

Puss


Trött i mössan

Tror det blir en bastu ikväll så man mjuknar upp musklerna lagomt tills man ska upp och arbeta imorgon :) Uhh orkar inte blogga just nu, ska mat koma mig på soffan. Varit och ätit mat i Jock med Svärfar & co <3

Puss

Hemma spa

Mmm skönt att peela ansiktet, sjukt lätt att göra sin egen peeling! 1avokado och salt som river bort de döda hud cellerna, avokadon är för att återfukta mitt ansikte. Jag har så sjukt lätt att bli torr i fejjan så jag använder det men man kan byta ut det till annat. Eget ansikts skölj kan man oxå göra av vatten, lite citron och vinäger. Vart sugen att sätta i mer färg i håret men jag orkar inte ska upp 6 så jag måst börja tänka på att gå i sängs. Har hållt bra färgen borde egentligen inte sätta mer, har haft i 2v nu och de ser ännu ny färgat ut och jag har kvar 3/4 av flaskan och lille bror har samma färg så om det krisar så får jag av han <3

Skulle vara duktig och lägga upp bild på mina kläder som kom men batteriet i systemkameran var slut nu.. Är första gången jag laddar det så jag har använt den sparsamt.

Iaf dagens look : Svart/vit rutig skjorta, jeans med hängslen som hänger och mina zombie stomer flats skor. Och till det då man är ute blev det min kappa.

Nä nu ska jag slå igång diskmaskinen och sen hoppa ner i sängen och sussa kudde


Hos gammel farmor Astrid från helgen




Kul... NOT!

Usch usch Olivia har fått ögoninfektion och jag tyckte hon såg svullen ut kring ögonen och att hon hade konstig gomorr och att det rann från ena ögat som hon har legat ner mot kudden så jag misstänkte att de var ögoninfektion på gång men att hon kan lika vara febrig så jag tempa och de visa 37.6 så jag blanda massa saft och gav henne sen ringde Joakim och sa att de hade svullna mera så klart hade vårdcentralen stängt. Men läst nu att man ska bara tvätta med tvål och vatten och badda med NACL (koksalts lösning) så ska det gå över av sig själv innom en vecka OM inte det gått över får de käka medecin och få droppar. Men jag ska iaf gå till apoteket och höra om dom har nå som lindrar. Jobbigt och jag tycker så synd om henne :( minns själv då jag fick det 99-00 var det och det var första gången och so far den sista hoppas jag men det var sjukt jobbigt att ha de men då så var man som korkad och delade mascara med sina vänner då man just började sminka sig. Usch usch vad tänkte man på då?! Har inte sedan dess låna ut mascara åt någon och det har hjälpt so far :P

Ska ta och plocka ihop lite smuts tvätt och tvätta lite sen gå ut med hunden :)

Pöss


Natt rasta

Måste ju oxå natt rasta bloggen :) tog och såg senaste harry potter filmen och den var bra bortsett från att jag inte sett de två andra filmerna före den så jag har missat lite insåg jag. Får ta och ha ett harry potter maraton här nå så man är riktigt insatt :) funderar starkt på att sätta en grind nere i källaren så inte hunden roar sig med att springa i trappen hel nätter. Nåja ska ta och studera insidan av mina ögonlock nu. Kläm och känn plommon pruttar!

Men wow alltså!

Yes vad snygga kläderna var! Och mina jeans satt som handen i handsken och perfekta stuprörs ben och bra längd, har alltid problemed med att byxor är för långa i benen men ikke detta! Shit vad glad i ögat jag blir alltså!

Missa DH :( men jag får se när de är repris så får jag ta igen det.. Gick så jävla bra att jobba idag så de var helt sjukt! Fi fan vad kul de var! Imån blir det mera kväll, kul att jobba kväll sen på torsdag blir det en 7-16:45 samma på fredag och då drar vi till sthlm, OM astrid har blivit bättre annars så är vi hemma och är med henne..

Ska glutta på IKEA vad vi ska köpa då vi far dit i maj :)

Nä nu ska jag ta och se här lite sen göra natt :)

Puss och kram nyp på rumpan

Ja voj voj..

De gick bra igår för dom i kalix, dom hade fått skölja ur kinden för att de hade blivit bitet en ficka som de hade sammlas massa skit i och blivit infekterat, sköljt ur örat och klippt bort död hud från de ställen de har skadat. Fick nån dunder medecin så han är piggare nu och luktar mindre illa, fickan i kinden måste sköljas ur några gg om dagen med NACL och en tratt på det. De hade även kolla skallen om de hade blivit nån spricka i skallen men de verkade inte ut som att de hade blivit det.

Och Astrid har blivit jätte dålig men vårdcentralen kunde inte ha henne för att de inte hade någon plats, så hon fick åka hem igen. Helt jävla sjukt inte undra på att folk knallar och dör för att de skickar hem dom. De missar cancer och hjärntumörer och annat skit - Här ta en alvedon och vila blir du bra.

Morr morr

Ska äta min soppa nu och sen knalla till jobbet..


Röd kabel

Försökte få igång nätet men de var sten dött, efter några svordommar så hitta jag felet. En röd ensam liten kabel låg på golvet så jag koppla in den i ena modemet och bara i nån port och så funka det. Fan på första försöket! De var inte illa pinkat de :)

Varit och kört Olivia på dagis, hon var varit en riktig pain in the ass inatt! skrikit rakt ut varje hel och halv timme och jag har försökt förstå vad som är fel men hon vill bara inte sova har hon sagt och att hon har bajsat och att hon har ont i magen. Så det har varit en riktigt jobbig natt i natt, fi fan så trött och sur jag var sist vändan jag var in till henne kring halv sex, men jag höll mig från att morra till åt henne utan jag sa att nu ska hon sova, såp gick jag. Hon böla i högst 1min sen somna hon om och sen gick jag och väckte henne 8:20 så hon var riktigt sur åt mig då. Iaf så har jag kommit fram till att det var sista gången hon skulle få boj boj innan hon gick och la sig. Boj boj betyder oboy så ni vet.

Ska gå och vila en sväng nu så jag orkar jobba sen..

KrAmIzZzZzzzzZZzz

Ett måste :)

Lite saker jag har klickat hem och saker jag ska köpa :)


Baddräkt (X)


Söt rosa klänning, skulle passa mitt hår!  (  ) ska köpas

De andra bilderna som skulle läggas upp var större än 8MB, ids inte håll på ändra strl på dom nu, ni får se en annan dag..

Puss på stjärten!

Ånge, platsen gud glömde

Måst på sant vara det, alla paket fastnar där. Hoppas det kommer imorgon för då skulle jag bli glad :) Var om till Mamma och hälsa på jag och familjen, Joakim satt och såg i en ny MC så imorgon kanske jag ska köra han till Älvsbyn så kör han hem den och jag kör baki för att se att allt går bra. Om inte det blir nån så har vi då fått en rolig resa :)

Ska ta fram sommar kläderna snart och hänga bort vinter kläderna, skönt! Ska njuta av sommaren i alla mina nya fina prickiga/randiga 50'-60' tals klänningar <3 mi like! Och jag längtar till power meet, måst ringa och boka hotell, borde ha gjort det redan i början av året! Kan ju alltid hoppas på att någon har avbokat eller att de kan ringa om någon avbokar så bokar vi det.

Suttit och tittat på bilar idag och jag vet inte om vi kommit fram till något än, har hittils bara kolla blocket och hittade 59' HVG ford men dock rost i bakskärmarna :/ 64' impala och en 58'  plymouth savoy, ska kolla på USA bil, raggarportalen etc etc.

Gick bra att sova inatt med väckar klockan som tickar, påminde lite om då man sov över hos en som hade en stor satsns klocka på sitt rum som ekade i rummet så man låg och tick tackade med den i några timmar tills man somnade. Hatar ljud då jag ska sova, vill ha det tyst och kol mörkt :)


Älskar min klocka men inte ljudet från den, ljud dämpare?

Borta med vinden

Men uhh så de blåste ute idag då bara för att jag hade planerat att stå och glo vad som var i rabatterna, men men de brukar ju bli så då man tänker lite högt om vad man ska göra :)

Olivia hon sitter och goar mig, Joakim sover, och sthlm:arna har åkt till Kalix med deras hund till vetrenären, han blev på hoppad av nån hund. Nå skit samma hänt har hänt bara han börjar må bättre hunden, han har inte varit sig själv under helgen och bara skakar.

Ska ta och stoga till här hemma sen, har inte energin riktigt just nu, vart som lite små deppig då det blåste så..

Tack och hej lever pastej




Livet har sina goda stunder

Mmmm jag bara njuter av livet, finns inget bättre än detta just nu <3 jag är jävligt nöjd över de saker jag har i mitt liv och jag uppskattar varjedag :) Jag verkligt trivs faktist!

Imorgon om man är ledig ska jag ta och glutta lite i rabatten som har tina fram nu och se vad de är för nå spännande som gömmer sig där och vad som kommer att komma upp, så kanske köpa lite frön eller lökar imorgon och sätta här nå, jag har faktist blivit lite intresserad av blommor sen vi skaffa hus. KUL :D ska i maj fara och köpa blommor att ha innomhus, jag har inte idas fara och köpa i vinter, är så rädd att de ska frysa sönder :/ men nu ska jag ta och köpa lite blommor :) SKÖNT!

Har äntligen kommit fram till vad för mobil jag ska köpa, ska ta och klicka hem den då jag fått lönen och redan nu säga att jag inte vill ha kvar mitt abenomang och göra om det till ett kontantkort så sparar man mellan 200-700kr per månad på det :) Har blivit riktigt ekonomisk och börja spara in på onödigheter för att ha mer pengar till roligare saker än räkningar, man får inte vara dum då blir man politiker! ;P

Yes yes nu har barnen gått och sova, jag själv borde gå och knyta mig så man orkar upp och göra nå nytta på gården och ta och byta servo pumpen imorgon, det var ju inte remmen för den är bytt så nu är det servo pumpen som ska bytas och de kommer nog gå bra.

Se ya soon!


Gnugg gnugg

Ho ho jaja! Har tvätta bilen idag och jag var lite små stressad då Svärfar skulle oxå tvätta sin bil så jag tvätta och fixa sen såg jag att jag hade missat på flers ställen och fick göra om och sen såg jag att jag hade missat på fler ställen, jaja får göra de bättre i veckan man jag tvätta innan för dörrarna och det var fan plus poäng!

Nästa helg blir det att fara till sthlm! Shiit va kul, blir dock att bila ner men va fan man har ju inte dött tidigare av det, bara nästan då man åkt över höga kusten bron :S den är så sjukt läskig! Så jag vet inte om jag kommer att palla köra över den, säger bara OMG!

Varit och koppla sterion i 123an med Joakim, två högtalare var sprängde men som tur hade vi ett oöppnad kartong med nya högtalare :) så imorgon blir det att koppla basen i den, i min bil får den inte vara, jag vill ha plats för barnvagn, hund, matkassar och ikea saker. Blir lite smått galen på att bilen min är så låg, det tar i precis överallt! Morr morr

Nä nu ska jag ta och dricka lite kaffe och smörja in min onda axel, fick en salva igår som bränner och sticker där det gör ont så jag kunde sova hela natten tack vare den!

Bajs bajs prutt prutt


Vet du? Du är söt:)

Olivia hon går och säger så :) hur jävla sött som hellst! Är hos astrid och dricker kaffe, sthlm'arna är här, igår var vi och körde hem joakims bror markus och kicki till skeå. Nä nu ska vi chilla lite innan joakim börjar, ska fara och tvätta bilen. Tog och städade ur den i veckan men nu är de dax igen då de dras in så mycke sand och gräs.. Puss

Svabbedi svabb

Jag sveper fram över land och rike med min ytterst coola dammsuagre med crome fälgar och metallic lack, men den suger för jävla dåligt och låter illa som tur har jag sett att de har en dammsugare som skulle passa bra här hemma på sport affären, sladd lös och tyst de gillar vi!

Har moppa källaren och plocka ihop mitt smink på toan så de inte ligger utspritt överallt, varit och slängt retur kartonger. De känndes ut duktigt de att slänga kartonger och papper. Ska då bara slänga nå skit på tippen så är vårstädningen nästan klar. Ska bara rensa ur förrådet och lite lådor så ska det bli garage loppis nån gång i sommar. Jag hatar att ha mycke grejjer.

Har ätit ett äpple till frukost och till lunch blir det sparris soppa.. Mumms!

Ska ställa mig på vågen i slutet av veckan får jag se om det har ändrat nå.. Sist jag ställde mig visade det 50.1 men då var det en tutte under så när jag kollade igen så var det som det skulle vara 55.0, jag höll på nästan svimma då och fundera vad fan som har hänt..

baj baj


Pluffsiga gamla jag                                         sommaren -09


Make my day

Duschat Oliven, hon satt bara och skrattade då jag duschade henne och sen ville hon inte gå och sova tills jag sa att hon ska på dagis imorgon då ville hon gå och sova, jag satt och rabbla alla namn nå alla ungar jag vet av på hennes avdeling och då ville hon absolut gå och sova.. Sött!

Imorgon blir de att städa i gille stugan, dammsuga och skura.. Jag vet inte varför vi inte gjort nå åt de rummet ännu, tänk så mysigt att sitta där och titta på brasan och bara ta de lungt..Tror jag ska fixa hem lite tapet böcker att titta i så får joakim ta och bestämma, jag har gett han de rummet att bestämma och garaget resten är mitt :) Måst få tummen ur rumpan att fixa VR, men men vill man ha de gjort bra så ska man ta de sakta och säker ist för snabbt och slarvigt.. Har inte hittat på taklampor så faller oss in i smaken, har bara i köket en som vi vill ha och i resten av huset så är det sånt som tanten lämnat efter sig som vi inte idas bry oss om eller inte hittat nån lampa som vi gillade.. De är som tungt med att veta hur man vill ha de.. Iaf så ska vi sätta nytt kakel i köket och de kan man väl inte sabba då allt som allt är 1½ m2 avv göra..

Nä nu ska jag ta och tvätta lite och diska :)

Och äta keso.. Visste ni att keso binder ihop fetter i magen och i tarmarna så man inte tar upp de utan gör nr 2 av allt fett.. Förklarade de åt Joakim för han tror att jag äter de bara för att de är "trendigt".. Nejnej jag älskar keso och ännu mer då jag fick veta de där :)

Imorgon blir det tonfisk till frukost och sparris soppa till lunch

Idag blev det ingen frukost pga av mensvärken, till lunch kyckling soppa och middag en liten portion av pasta och baconsås, kvälls fika nu blir keso.. Mumma!

Duktiga lilla jag =)

Men yes alltså! Har städa bron och varit runt gården och klockat ihop lite.. Skura bron och torka av den från gammel pollen, skönt! Varit och kasta lite retur papper på årervinnings stationen på tallvik..

Ska fortsätta vara duktig..

ssöp


Gnorrm

På er! Gnorrm är mitt nya ord som jag just kom på för godmorgon :)

Shit vilken skit natt de har varit, vet inte hur jag ska lägga armen då jag sover, bäst är om jag ligger på rygg men jag kan inte sova på rygg så inget funka då jag skulle ligga på sida.. Nå skit samma ska ta en alvedon och se om de hjälper..

Rååkades klicka hem lite kläder igår ;) Nå de var ju tänkt att vi ska fara och shoppa nya kläder åt oss alla i luleå u slutet av månaden så jag hitta ett par jeans jag bara måste ha så jag tog dom och ett par åt Joakim och nån t-shirt åt han. Nice! Arbetskläderna har kommit, de ser jag fram emot att hämta ut, jag vill så pröva min dress :)

Nä nu ska jag ta och palla upp min goa röv ur soffan och ta mig en alvedon..

Pözz

Du eller du?

Gaah! Vilken besluts ångest man har nu då! Ska köpa en ny mobil och det står mellan HTC vs Samsung.. Hmm måst fundera och fundera och fundera.. Jobbigt värre!

Har legat på soffan som en klubbad säl då man har en fruktansvärd mensvärk och skiter i att äta onödiga tabletter som gör så att man svävar på moln så har jag valt att sluta med de även fast de gör att jag slutar spy som en gris pga av smärtan så är de onödigt. Så min mensvärk plus arbete plus att jag har gjort illa en nerv i armen så det strålar i den 24h om dygnet och värst på natten. Nå skit samma jag lever mår bra och har inget att klaga över det finns ju folk som har det betydligt vätte tex nu kanske nån hamnade i en flis tugg eller en kvinna i indien som fått syra i ansiktet pga av en svartsjuk man, så man har inget att gnälla över!

Nä nu ska jag fortsätta se DH :)

Blomkåls soppa!

Hello nyttiga veckan! Ska göra mig en kopp te till frukost och till lunch blir det blomkåls soppa! Middag blir det nog kyckling soppa :) och ikväll en lång prommis med hunden innan joakim ska på jobbet..

Har legat och morrat åt grann hunden på morgon, den har haft nå jävla tupp juck och skällt som ett jävla spyk oavbrutet i säker en 30min tills den fatta att hålla käften, dens skalla var annulunda den här gången som att han har haft hosta upp hönan han haft så de var ett mer irriterande skall och mer intensivt.. MORR!! En antiskall holk ska beställas till sommaren!

Nåja, ska ta och fundera vad man ska göra idag då..


Magenta


Färg: Magneta

Kommentar: Ser lila ut i verkligheten men på foto ser de rosa ut, ska fundera om man kan ha de såhär eller om jag måst få tvättat till de.

baj baj

Men hell yeah!

Okej luggen var inte så dålig som jag trode att den var, pröva platta håret och upptävkte att jag klippt luggen rakt?! De är bara mitt själv fall som gör mitt hår konstigt så jag pröva platta de och de vart bättre! Vet inte varför jag slutade platta håret, nå iaf så ska jag köpa värme skydd till de så ska jag börja platta igen..

Nu ska jag fundera ut nå att göra idag :)

Puss

Kick some ass!

Jag måste nog ha sett rolig ut jag imorse då jag fick någon städ nojja i morgonrocken i köket :) Grann tanten titta då på mig och då fick jag för mig att de kanske är dax att ta på sig vanliga kläder ist för att gå runt i morgonrocken.. Iaf så vart köket rent och fint :)

Tror jag löst mitt problem med håret, sov på saken och kom fram till att jag ska låta de vara som de är förutom att toppa de lite och fixa luggen bättre.. Du vann joakim du vann!

Tror jag ska ringa här nå och boka tid för en tattoo, de kommer bli en pinuppa på armen med lite old school stuffs som de ska få rita till så de smälter ihop :) Och massa färg!! Shajse snykkt kommer de bli <3

Bajs baj prutt prutt


Funderar och funderar

Har som små besluts ångset över hur jag ska klippa mig? Raka ena sidan som jag har haft och har häng på andra sidan eller om man ska bara toppa lite och spara lång? Äh snart kletar jag bara i färgen och ser glad och galen ut!

Håll på göra kyckling i ugn och till de blir de strippisar :) mumms!

Ska köra en kur på måndag så jag ska bara äta gott i helgen, tex stuvade makaroner och sånt mummsigt sen blir de en kur några dagar och de sista blir att "rena" kroppen tex dricka grönt te och rött.. Hur jag nu ska klara de, jag är bara ett svart te fan och har aldrig gillat grönt eller rött för att man inte kan ha mjölk och socker i..

Fick upp mitt renoverings sug och tror jag ska ta och fixa lite i tvättstugan tex fixa hyllor dit och sånt så man kan ha de som en enda stor garderob och ta bort den som är i sovrummet och riva sido väggen, men de tror jag man tar och gör till hösten, alltså de men sovrummet annars blir jag bara less tex då man måste isolera och få fixat om elen i väggen och till spottarna i taket..

Ska nu ta och fundera vidare.. Bajs bajs


Raka?


Eller spara lång?


Bruuum bruum bruuuuuuum

Varit ut och rantat hela förmiddagen med familjen, kommit hem för ett tag sen och hängde upp mera gardiner och sen pynta väggen i köket, ska sen renovera ugnen sen jag brännde nå i den och städa upp i källaren så alla hund saker inte är utspritt utan samlat på ett ställe, vi får besök nästa helg och kommer nog vara under helgen och under véckan :)

Funderar på att gå ut och städa lite på gården, samla ihop Olivias, pulka, hennes spade och andra saker till ett och samma ställe tex i förrådet :)

Baj baj

Jordgubbar<3

Har nu ett dille på jordgubbar och ätit de hela veckan då de har på ica :) Mumms! Och avocado har jag oxå nå dille på nu och ska äta med keso..

Varit på en promenad till bränna och tillbaka, hyrt film och bara gått och myst :) Folk bara : har inte du körkort? ja men jag har ju två ben och man blir inte handikappad bara för de och slutar använda dom? Är så skönt att gå ibland men nog skulle de ha haft sugit upp allt blött och sopa bort gruset så hade de varit ännu roligare att promenera, då hade jag kunna gå till väldens ände för att de var så skönt :)

Joakim är ut och rastar R1an, han håll på försöka hävva mig att pröva köra den men den dagen kommer att dröja några år för jag har sån jävla respekt för den där döds maskinen så jag sitter hellre på bön pallen och håller hårt om han, kan tänka mig pröva Kims den är som liten och går max 150 och låter ut som en sy maskin ;)

Ska gå och se Barbie med Olivia nu, hon älskar barbie filmerna :)


Kanske en tripp?

Är sugen på att göra nå så jag funderar stark på att dra iväg och shoppa lite :)
Har återhämta mig nu från helgen som var, lördag var garn jobbig men söndag fick vi till de :)

Har sett vad resultatet av vårat experiment blev ( då vi har slagit av all onödig el och tvätta/diska på natten) Vi har sparat hela 1000:- på att göra så! Fatta vad effektivt de var! Nu kommer jag alltid att göra så. Mer pengar till roligheter :D

Väntar på min färg som ska komma, ska färga håret nå riktigt sjukt! Och jag ska boka klipp tid så de passar till färgen :)

Nä nu ska jag gå och göra nå nytta :)

Ursäkta tråkiga lilla jag!

Har inte orka blogga, prioriterar att få god sömn före blogga :) Har jobbat hela helgen och ärligt talat så har jag inte ens funderat på att blogga för att kunna orka upp, måste få mina 8h så man är pigg och glad :) plus att de är bra att vara någo lunda skärpt i skallen :P

Ska ta och vila ett tag och fara över ti bränna så man får sig lite försenad lördags godis :)

puss

Typ ovanligt lixom ba!

Att jag är såhär pigg fast jag stigit upp före fan och att olivia varit så pigg och samarbetat med mig :) skönt! Ligger på soffan på jobbet och vilar benen innan man ska gå ut med nya friska tag :) har varit som en duracell kanin, måst ha varit kaffet.. Back to work! :)

RSS 2.0