Fundering

Börjar ju vara dax att byta ut sin telefon och funderar på en iphone 4 men jag har som lite små ångest över att de är så satans stora!!! Skulle jag verkligen orka med en sån klumpeduns? Och den andra jag funderar på är SE X10 mini pro men tangentbord men har bara hört negativa saker om de så de skrämmer mig lite från att välja en sån. Man borde få skräddar sy sin egen telefon? Då skulle de vara mycke lättare.

Nånå jag måst fundera ordentligt nu och spekulera

I'm so happy! Wiiie :)

Abstinens

Sitter och nöter HIM, TBFMV och G&R + Rammenstein - stirb nicht vor mir. Annars tar jag de bara lungt, ska lägga mig tidigt så det blir balans på mitt sömn konto

Olivia hon har tjatat om att duscha hela dagen och nu är hon ny duschat, in smord i hud salva, peta ur öronen, rensa näsan, kammat håret X antal gg men naglarna fick jag inte klippa idag men annars är hon hel renoverad :) man måste passa på medans man får annars kan man ha att göra med en orm.

Nu ska jag chilla vidare och lyssna på musik tills öronen blöder..

Se ya



I'm so sick



I will break into your thoughts With what's written on my heart I will break, break

I'm so sick, Infected with where I live Let me live without this Empty bliss, Selfishness I'm so sick I'm so sick

If you want more of this We can push out, sell out, die out So you'll shut up And stay sleeping With my screaming in your itching ears

I'm so sick, Infected with where I live Let me live without this Empty bliss, Selfishness I'm so sick I'm so sick

Hear it, I'm screaming it You're heeding to it now

Hear it! I'm screaming it! You tremble at this sound

You sink into my clothes And this invasion Makes me feel Worthless, hopeless, sick

I'm so sick, Infected with where I live Let me live without this Empty bliss, Selfishness I'm so sick I'm so sick

I'm so sick Infected with where I live Let me live without this Empty bliss, selfishness I'm so I'm so sick I'm so I'm so sick


Glömde berätta

Att hur jävla frän Olivia är!

Det var Simpson på tv och Olivia gillar de så jag ropa åt henne

Jag : OLIVIA
Olivia: Ja mamma?
Jag: Det är de där gula gubbarna på tv
Olivia: ....?
Jag : Men de där gula gubbarna som dricker öl
Olivia : PAPPA!!

Shiit va fränt hon pratar, och rapp i käften är hon. Måst ta och filma så ni får höra hur hon kan låta ibland när hon väl sätter fart, speciellt på lördagar då hon får lördags godis... Socker kick som heter duga får hon och då blir hon sådär i munnen. Hon peta Joakim på armen och när han tittade för att se vad hon ville skrek hon : KISSEMURRA!! Tur att de är bara lördag 1g i veckan!


Catchaooow

Kollar in klarglas till min kärra, fram och sido blinkers behövs hellst nyss men men rom byggdes inte på en dag så det får jag ta eftersom, jag begriper mig inte heller på tyska och japanska så jag får vänta ett tag med att klicka på nån liknade ikon för "buy it now". Ska köra in den i garaget och låta den tina upp så ska jag städa ur den på leksaker, vantar och servetter, dammsuga rengöra insidan av vindrutan från de fula märkerna av GPS'en. Skulle behöva skicka den på rekond då någon dum jävel våga vara så jävla cool att repa sönder lacken på passarserar sidan men inte är lika modig att erkänna att de var den. I keep my eye on you and attack you when you are weak or alone!! MOHAHAHAHA!!!!! jag tycker bara synd om den stackars jäveln som har så dålig självkännsla och har sån avundsjuka så man måste sjunka så lågt och repa lackeringen, jag tycker verkligen verkligen synd om dig speciellt när jag får tag i dig för då kommer jag att ta ett 80 sand papper och dra över ditt ansikte, sen rubba det, efter det vaxa med vax, då kanske du skulle förstå åtminståne vilket arbete det ligger i att fixa de skador du åstakommit och efter det som avslutning skulle jag släpa dig efter bilen i en bogseringlina genom land vårat avlånga och vacka land, sen dumpa dig på ett fartyg till afrika. Detta är inget hot, det är ett löfte.

Ska nu gå på bildelsbasen och söka upp vad de där plast grejerna heter och om de har dom.. Puss


Crazy

Ojojoj vad slut man är i kroppen! Varit på Leos lekland med grannarna och urban med Viktor, Olivia var i början riktigt feg och vågade knappt nå men sen när hon vart varm i kläderna så sprang hon före mig upp för ramperna och skulle åka tiger rutchkarnan själv! Var tvungen att gripa tag i hennes kläder så hon inte skulle åka själv och slå ihjäl sig. Den, boll badet och hopp tältet var nog bland de roligaste och poppuläraste. Joakim har lite små tränings värk av att klättra och ha sig :) var kul att se han åka i tiger banan :) Vi var där ca 3 och ½ timme sen drog vi på Österns pärla och käka nå go sata mat, jag tog och prövade nån kyckling som skulle vara stark men var inte de, Joakim tog fiterad kyckling och Olivia fick en barn pizza, hade man inte blivit så mätt hade vi klämmt i oss efterrätt tex friterade bananer och glass! MUMMS!

En riktigt rolig familjedag! Fi fan tror det blir Ikea nästa helg :)

Ska slå igång bastun sen då Olivia har lagt sig så kommer jag sova riktigt gott inatt, och nån cider måst börja bli snål om dom nu, har haft köpt ett satans lager av X-mas X-cider och nu har jag bara 8st kvar, måst spara till då Ögga kommer och som back up om det inte skulle räcka så har jag ju Morgan som kan backa upp mig :) Mumms, vattnas nästan i munnen av att bara tänka på CM med Cola.

Nu ska jag se travet och lotto om vi vinner nå 105miljoner, skulle sitta fint så lejer jag direkt bort arbetet med badrummet och köpa mig en raggarbil sen leva mitt liv som jag gjort innan..



Var som synd om Olivia då Leo kom ut och hälsade på barnen, han skulle sträcka ut handen till henne och hon fick panik och började garn böla och vart alldeles röd i ansiktet. Hon bara skrek rakt ut och klängde på mig. Var som då hon fick träffa tomten bara att tomten var läskigare, nämde man bara tomte så fick hon panik.

Ojoj de är inte lätt att vara liten

Vilken synd!

Nä nu känner jag mig smutsig! Jag och Olivia fick varsin semla av Joakim och hon skulle äta sin själv. Jag åt min och hon åt sitt lock, lite grädde och mandelmasse grejset sen gav hon resten till mig så jag åt typ 2st semlor! Ja kan lätt skippa lunchen och ersätta med te ist då jag har ätit värsta kaloribomben på morgon. Men de brukar säga att man ska äta en ordentlig frukost så de här kanske räknades som de? Aja skit samma ska ta iaf och hoppa in i duschen på ett tag och sen göra mig klar.

Ska ta och läsa lite nyheter nu och kolla vädret hur de blir i helgen, är planerat om det blir varmt som lovat så blir det promenad och sen kanske en skoter tur till andra sidan och grilla korv :) HELT MYSIGT!!!

Nu är det slut mellan oss!

Jag tänker aldrig mer aldrig mer på dig! Och det var sista gången idag! Du håller mig bara vaken och plågar mig på nätterna och på dagarna gör du ingen nytta, nu är jag less jag gör slut med dig koffein! Du kan dra åt helvete! Jag har hittat någon annan och han kallas för pepparmynts te. Pju skönt att få det lättat från hjärtat :) Nä, allvarligt jag måste verkligen hålla mig borta från kaffe, det lilla jag drack idag har påverkat mig så jag sitter här och blinkar med mina stora blå. Kaffe är ju gott men jag MÅSTE sluta med kaffe.

När jag inte kan sova så sitter jag här och gluttar, hitta en sida som hade sånt som jag gillade. MYCKE jag gillade tex en skjort/klänning och en penncil kjol med hängslen och massor massor med snygga tights och bandanas :) Klicka på skoj på sånt jag ville ha tex 5st bandanas, 2st tights, 1 penncil kjol med hängslen och skjort klänningen och summan blev 2100kr så jag står i valet och kvalet om jag ska beställa eller inte. Jag blev tvär snål och började fundera på att det är längesen vi gjort nå tsm så den här månaden borde vi satsa på oss. Tex Leos lekland, bio, after work, bada i boden/piteå. Tror det blir en familje månad denna månad och nästa får jag ta och beställa de där :D

Nä om man skulle ta en låång varm dusch och försöka verkligen att sova?

See ya

Makaronipudding á la Elin

Jupps, jag lagar min goda Makaronipudding men det är något som skiljer sig från den vanliga jag brukar göra, jag testar göra med fullkorns makaroner. Nyttigt värre! Får vi se hur det smakar om det är någon skillnad.

Sjuukt trött orkade inte fara och bada idag med Olivia och hon går runt och säher att hon vill sova så jag tvingar henne att vara vaken fram till middagen.

Hur hon pratar roligt! Astrid ( joakims farmor 88år ) frågade Olivia vad hon hade i håret och Olivia svarade : Huvudet! Hahaha fan va hon var rapp att svara :)

Sitter och ser lyxfällan, många man ser påminner om många man känner. SKRÄMMANDE! Alltså att folk skiter i sina räkningar och lägger pengarna på den där grejer de tycker att de behöver som de kanske använder 3gg och sedan säljer för halva priset för att de är dålig om pengar för att kunna köpa mat, toapapper eller bränsle till bilen. Varför inte spara till det man vill ha? Jag lägger undan hälften av min lön till ett annat konto till om de är nå jag vill ha eller om vi skulle behöva nå. Resten är till räkningar och mat för hela månaden. Funkar hur bra som hellst.

Måst kolla maten så den inte brinner upp :)

se ya


I want summer!

Lite sköna sommar pix :)


Nya Ullevi... Alla vägar bär till göteborg :) -10


P!nk precis ovan för en skalle, det var häftigt! -10


Rocka billy kvällen -10


Grönalund :) -08


Konfirmationen ( i'm the red one ) - 04


Balen -08


Blir glad av den här bilden av att du ser så glad ut men
samtidigt ledsen för att du inte finns med oss vännen.
-08


Power meet. Världens bästa björn "Ögga"   -08


Allstå jag diggar den här vansinnigt långa limon!  -08
 

Kommer fortfarande ihåg hur glad Milla var här och speciellt när vi föll över en järn tråd mitt ute i skogen när vi skulle ta en piss pause, blev istället så vi höll på pissa ner oss av skratt! -07

Har haft massor av bilder på gamla datorn men den har ju kraschat X antal gånger så de är borta och back up skivorna har jag slarvat bort :/



Viljestryrka?

Märks att abenomanget ska gå ut, får massa mail från halebop och räkningarna blir billigare och billigare för varje månad fast jag ringer lika mycke och skickar så blir de billigare. Men jag tror att jag kör på kontantkort för de är billigare men fördelen med abenomang är ju att man har alltid så man kan ringa och skicka utan att oroa sig för att : Oj fan de var slut. Jag hatar folk som ringer och så svarar man ju och då får man skäll för att de var deras sista peng så nu kan de inte sniggi ringa hela tiden. Är väl bara fylla på för 300? Räcker ju hela månaden och lite till. Aja jag ska iaf försöka stå emot alla jävla erbjudande man får.

Ska kolla på en ny telefon :) ( utan abenomang )

De går ju bra! - Det sa man om Titanic oxå!

Trött i mössan? Jajjemännsan, har inte kunnat sova nå inatt, har haft ett barn som vet hur man hostar ordentligt och hon vägrar att ta sin medecin från den vanliga dosetten.  Och sen en karl som kommer hem kring 4 så man kan somna sen när man vet att han har tagit sig hem, jag brukar oroa mig att bilen ska frysa när de är så förbannat kallt.

Men när jag väl lyckades somna en stund så drömde jag att jag var i USA, och de låter ut som att de kommer att bli uppfyllt kanske i april men de är ju vad den gubben sagt ( inte min ) så jag tror det när jag ser det.

Nä nu ska jag sminka mig lite och ta av pyjamasen från Olivia och klä på henne så ska vi hitta på nå idag :)


Kyss min håriga röv

Kom inte på nån äckligare rubrik :)

OOOOH vad jag fick som panik idag, polisen hade alkoholkontroll och vinkade in mig, jag tänkte bara shiiiit och var garn jävla nervös, körde in och försökte få petat ner rutan men pga av att jag var nervös så kom jag inte på vilken av alla jävla knappar det var. Till slut fick jag ner rutan och fick blåsa och de kontrollerade så sen var ahn nöjd och släppte iväg mig. Men då har man blivit stoppad för första gången, någon gång måste väl vara den första, förr lr senare.

Ska ta och städa undan lite leksaker nu, SE ya

57

Måste vara ett av de bästa årtalen ( enligt mig )

Huset vårat byggdes då och det finns tre bilar som är mina tre aboluta favoriter


De soto 57 tillverkades 117 426st ex 1597, läste det i wheels igår ;)


Chrysler 57


Dodge 57

1957 kom den fortsatta tillväxten av större längre svans fenor på nya bilar och fler lampor, större med starkare motorer och en genomsnittlig bil som säljs för $ 2.749 Källa

Var föresten igår och glutta på björn w (bobbi) på hans ford och fan så frän den var med pinstripping :)

Men kors i taket!

Tapeterna hänger kvar :) ska söka upp skruvdragaren och sätta fast gardinstången så man får upp gardinerna innan grannarna tror att vi har bytt religion!!

Jippi Ögga ringde för nån dag sen och sa att han ville komma upp till oss och så, och jag trode inte att de skulle bli så fort som jag hade väntat mig. Då ringde han igår : Hej finns det någon möjlighet att ni skulle kunna komma och hämta mig på torsdag vecka tio på bodens tågstation? MEEEN TYP JAA :D

Har klickat hem en liten "plugg" till min näsa i börjbart plast som är transparent så den inte syns, ska fara och göra hål i näsan nå då vi far till Luleå och man vill ju som ha kvar sin percing tills man lessnat den och INTE då nå sur barnmorskor tvingar en att ta bort den. Och de kunde ha erbjudit en plast kanyl som jag kunde ha haft i nästan tills det var slut fick jag veta.

Väntar på mitt H&M paket :) måste pröva de så jag vet att de passar då man har gått ner lite grann ;) beställde de där före jul typ och de kommer nu de inte trillar av mig

Nä om man skulle ta och spika upp lister och sånt nu :)


                                 ROCK 'N ROLL

AJ SOM SATAN!

Ja då var matsals delen tapetserad och jävlar så fint det blev! Varmt och mysigt blev det, längtar tills vi tar vardagsrummet så de oxå får en varm trevlig kännsla i rummet, nu känns det mer hem trevligt ut. Då det är tapetserat klart ska jag lägga pengar på hög och ta passuten eller vita faran till Ikea och shoppa lite lampor, mattor, ljus, gardiner, tavel ramar och etc etc så är matsalen och vardagsrummet klart! Sov rummet vet jag ännu inte hur jag vill ha det men det lutar mot en turkos/svart fond och resten svart. Den turkos/svarta tapeten fanns även i cerise rosa och de var galet men snyggt eller grönt. Hmm jag får fundera på saken. Olivias rum kan ni ju gissa hur det blir ;)

Nä nu ska jag ta och vila ryggen fick så satans ont i den nu då man stannade upp


Detta är våran fond(er) brun bas med koppar skimmrande slinger
Eco tapeter, fanns i fler färger och former


Ett liknade ex på de andra väggarna. Hittade inte serien :/

Försöka, föröka, försäga

Jag har sjukt dålig fantasi med de här rubrikerna så jag tog och rimma om nå tex försöka, för jag försökte att vara en hår stylist och stula Joakims hår men han har för långt hår för att kunna göra nå kul med så jag gjorde en elvis frilla, mitt beda, sne bena och bara eljest vatten kamma bak. JOAKIM FÅ TUMMEN UR RUMPAN OCH KLIPP DIG!!

Pusss

Wooohoooo

Min hud har nästan blivit återställd, min rodnad är borta och knottrorna är nästan borta! Jippi! Ska lägga bort de där sminket så jag inte råkas komma åt det igen, får fara och shoppa loss på sånt smink jag vet att jag tål :)

Hade svårt att somna igår så jag gick igenom Joakims Wheels hög och jag höll nästan på fastna att läsa ut hela högen, hann bara till 7nummer innan jag insåg att jag kommer att sitta uppe hela natten om jag inte lägger ifrån mig allt nu. Jag har typ 150nummer kvar :)

Ska ta och mojjsa ner på soffan med Olivia som är sjuk :(


Sitter ännu

Och funderar uti min dumma fix idé jag fick för mig och kom fram till att jag ska faan göra de men ska ta och vänta med de ett tag, fast å andra sidan så är det ju bra som det är nu bara att jag får för mig lite saker då och då :P

Kom nån ung liten flicka idag och plinga på om jag ville köpa new body kläder, fick som lite halv dåligt samvete när jag sa att jag hade redan beställt så såg man som blicken : Jaha, nu har jag gått i kyla bara för att höra att du beställt från någon annan, fan ta dig *snyft*! Samma gäller det när de kommer och ska sälja kakor då har man inga lösa pengar så man bara : Eh jag har inga riktiga pengar, bara kort. Men så fort det är Jehovas så tar jag med hunden fram till dörren, sen dess har de inte varit om utan sätter bara sitt jävla papper i brevlådan. MOHAHAHA!

Imorgon får man tapetserat lite, mamma ska komma och tapetsera med mig. Vi kan sammarbeta så de är lungt :) Måst beställa mer fondväggs tapet, har bara en rulle kvar och ska ha till en vägg till så minst 2rullar till måste jag beställa. De andra tror jag kommer att räcka eftersom vi har så mkt fönster och sånt så de kommer nog att räcka på murr håret!

Nä nu ska jag ta och ge Olivia en glass och så ska vi mysa på soffan framför nån film


En liten sommarbild ifrån sommaren, Olivia tvättar blommor :)


MEN SERIÖST!

Har aldrig varit med om att jag har fått en allergisk reaktion av smink! Har använt Ed hardy sminket en dag och nu dagen efter så har jag massor med små knottror som kliar i ansiktet, det är fösra gången jag har reagerat mot smink och fan vad jobbigt. Aja de är väl bara sluta använda de och köra på sånt jag är säker på att jag tål tex ID, loréal och max factor. Ska gå och smörja in ansiktet med aloe vera så det lugnar huden och lindrar klådan. FUCK!!

Film tajmis

Igår kväll så tog vi och såg Trassel, fy fan så jävla bra film! Vi alla satt och garn skrattade ( jag, joakim och kim ) kommer att se om den då den kommit i lite bättre kvalite :) Sen såg vi en gammal goding Torkel i knipa!


Ett måste om den inte har setts

3 i natt

Vi fick en liten dam som ville sova mellan oss i våran säng så då har vi alla legat där och "sovit" har koncentrerat mig på att inte vända mig så jag skulle hamna på Olivia, så jag har sovit jätte dåligt inatt. Nå tur då att Olivia har sovit gott iaf. Hoppas bara hon inte tar det som en vana att sova med oss.

Ska ta och dra ner mig och Olivia i duschen / badet medans Joakim & co ska fotograferas till tidningen

Sleep

Vaknade strax efter halv sju av att Olivia bara skrek ( hon har skrikit flera gånger under natten men inte så som nu ) så jag kastade mig upp och kolla till henne, hon var KOKHET! Slet av henne pyjamasen och kolla tempen 38.6 så jag suppa henne och gav henne massa juice och en liten mer tetra som hon fick dricka och nu hade hon 37.2 och mår hur bra som hellst. En feber på snabbis? Får se inatt hur hon är, om hon får febern tillbaka eller om den håller sig borta. Vi gick och vilade idag strax efter 10 och sov fram till kl 14 så hon har vilat ut ordentligt under dagen och vi har oxå fått vila av oss :) skönt var de! inte ofta man får vila mer än 2h.

Varit om till Liza och gett henne sin födelsedags present, och Olivias BFF var där så dom har stöka på dom :) HEEELT JÄVLAS SÖTA! :)  Nu ska jag äta lite Chunkey monkey :)

Hjärntumör?

Alltså de senaste månaderna har jag haft migrän X antal gånger och de senaste dagarna migrän och sprängande huvudvärk, USCH!!! Börjar tro att jag har en hjärntumör när det har blivit nästan varjedag man har de såhär. Joakim tog och skull ta och tapetsera, jag sa att jag har inget med det att göra men på nå konstigt vis så hamnade jag likt förbannat i det! Och jag ville bara slå ihjäl han! URSÄKTA men man ska inte tapetsera tsm om man lever ihop, SPECIELLT då det är mönser passning, är det utan går det bra men så fort de är mönser då blir jag galen! Och easy up tapeter är så jävla tjocka så råkas man väckla ett väck så är det GARN mega svårt att få bort den, då är nästan billiga pappers tapeter bättre ( Om man inte lägger dom för att svälla då löses dom upp ) Alltså tur att Kim finns! Han och Joakim är dom enda jag vet som kan samarbeta som om de har varit gifta i 70år, de bara accepterar varandra.

Nä nu ska jag ta och trycka i mig mer tabletter så det släpper i skallen!!



You lose!

" Som man bäddar får man ligga "

I hope you lose


Dammråttor

Ibland ska man inte använda micro-moppen, har bara använt den på golvet i lagt eftersom de kan svälla och spricka upp om man skurar (brukar synda ibland när de har ätits nå riktigt grylligt) och tänkte aha nu ska jag använda den i sovrummet, har dammsugit och svepte fram med den torr först. Allstå dammsugaren måste ju garn slarva och blåsa runt allt damm för när jag hade dragit genom halva golvet var den en stor grå hög framför! USCH!!!!! nu insåg jag att jag vill ha en dammsugare med massa bra saker som tex på reklamen som var för nå år sen med hunden som nyste pga av osynliga dammpartiklar i luft som far runt istället för att fångas. Men jag känner att jag har det bättre i hals och näsa sen vi flyttade till hus, det måste ha varit jävligt dålig luft i lägenheten, som täppt i näsan konstant (på ett torrt sätt) och rivig i halsen fast man inte hade feber eller var förkyld. Nä nu ska jag ta och dammtorka nu när golvet ät torrt så kan jag sen sova, imorgon blirt de att vädra sängkläderna, jag älskar att hänga ut dom på ballkongen :) är så skönt att få vädrat!


I'm in love with Zombie

Ja, de senaste dagarna har jag "dejtat" en Zombie, eller snarare skymtat han då och då och slängt nå ord emellan och sen har han förstunnit till sin säng eller till sitt jobb. Nä nu ska jag inte vara så! Det tar lite tid att vänja sig och de är bara bita i det sura saftiga äpplet och bara stå ut, de tar ju tid att ställa om sig så det är lite tungt och ensamt nu men de löser sig väl. Det finns ju folk som har det värre så man ska inte klaga när man har det bra.

Tog äntligden och hitta en present åt mig, satt och klicka runt lite och hamnade på ett forum i usa med nån länk och klickade vidare och där hittade jag det jag ville ha. Ed hardy make up! Coolt att de har börjat med sånt så jag tog och kollade upp färgerna mellan boxarna, den ena är rosa och den andra blå, I den rosa var det rosa nyanser som var helt söta men jag passar inte i rosa så jag klickade hem en blå box. Nice :)

Ska ta och söka upp nå plåt till impalan, jag vill ha sommar och sol så man får dra fram sina klänningar och pinstrippa bilen :) hitta en endags kurs innom pinnstripping i sommar men 3000:- för en dag? kommer man lära sig grunder eller går de igenom allt? ska spekulera mer i det..

Nu ska jag äta en passionsfrukt och njuta av lite ört te innan jag börjar youga :)


Jobbigt..

Fick i uppdrag av Joakim att välja precis vad jag ville ha i alla hjärtans dag present, men jag tror jag har suttit här i en timme och inte hittat nå! WHAT? Annars brukar jag hitta garn mycke som jag tar och planerar när jag ska köpa och köper det förr eller senare men när någon säger "du får vad du vill ha, beställ det och jag betalar det" då hittar jag inget jag vill ha eller rättare sagt jag vet inte vad jag vill ha. Eller joo men de är så satans dyrt. En 50talare behöver vi men det får komma senare när allt är gjort åt huset så som vi vill ha det och gården. Då kan man börja tänka på en 50'talare. Impalan som vi just nu har den duger fint till att dunka plåt och supa i bäst man vill, är som ingen lack man behöver vara rädd om. OOOO NEJ den matt svarta lacken fick en repa! Eller var den där tidigare så som alla andra 369782 andra repor? SHIT jag backade in i en stolpe! Äh de är ju som fräänt med en buckla på en pilsner bil :P Hehe. Har man en äldre bil får man som vara rädd om den, det är SVIN SVÅRT att hutta bildelar till en äldre bil. tex kings way'en var det svårt vi hade bara ren tur som hittade!

Oh nä nu ska jag ta och krypa ner i sängen! Blev så fittans trött!!


En riktig kyss

Fan vad allt blir elektriskt då de är kallt! Fick välden kyss av skåpet då jag nudda de i morse när jag skulle byta om, fi fan då vaknade jag till, det liksom kick startade mig men nu börjar jag bli trött, kanske ska gå och peta in tungan i ett el-uttag ;)

Snart får man gå hem :) Mojjsa på soffan och bara må gott..

Se ya.. Puss

Alla hjärtans dag? Va är de?

Igår kväll började Joakim sitt nya jobb kl 22:00, kl 04:04 kom han hem och la sig, kl 12:00 klev han upp, kl 13:00 for jag på jobbet. kl 21:00 slutade jag och kl 21:00 började han, vi har sett varandra drygt 45min idag och då har man inte hunnit med nå alla hjärtans dag pluttinutt de vi hann med att pussas en gång sen så for jag iväg på jobbet. Imorgon så slutar han 06:00 och jag börjar 07:00 så vi kanske syns just på morgon och så jobbar jag till 16:15 så vi hinner pratas vid om dagen och äta, se lite tv sen så börjas det om igen. Kanske under helgen man får pluttenutta sig och ha en försenad alla hjärtans dag.

Ska ta och hänga upp lite tvätt och sen ta mig lite nyponsoppa innan jag ska hopp i säng och sova så jag orkar upp och vågar se på termometern, de har lovat -40! FIII fan vad kallt! Sitter och är ond på mig själv att vi missade sopdagen! Det dröjer 1 månad till nästa gång den dyker upp och otto:n är full så vars fan ska man få fixat bort soporna? sätter man ut en påse på bron med tex returpapper eller förpackningar är skatorna och river ut de direkt, tror de vill jävlas med mig bara för att sopbilen bara kommer 1gång i månaden. FUCK!!!

Nä nu ska jag ta och plocka undan lite leksaker och sånt.. SE ya


Hej ketchup!

nö nä nö.. nö..nö....nö.. Hmm tror inte vita faran var så sugen på att bli startad, men som tur är har vi ett multitool som hade en start hjälp på fickan, så den startade och behöver ett nytt batteri så jag ska ta och köpa ett nytt i slutet av månaden då det blir refill på kontot, och passaten mår inge bra, tror den är frusen så den får åka in i garaget och tina upp

Joakim ska snart fara och jobba så det blir lite små trist och tomt här då men jag har ju massa böcker som jag börjat med som måste läsas ut tex Känn pulsen slå (berny phålsson), 14år och tillsalu, Slash, ac/dc och the dirt.. Har typ läst klart the dirt och känn pulsen slå de andra har jag bara som börjat med då jag har lessnat att läsa om samma sak i flera dagars tid, jag gillar variation ibland :)

Nä om man skulle ta och kolla upp vars den håller hus.. se ya

Något att tänka på

"Man gör sina egna prioriteringar och värderingar här i livet"

Cold

Ja, inatt kommer jag att få lära mig sova själv i sängen. Kommer att kännas tomt och kallt. Ingen att värma sina små kalla fötter mot så jag får ta och sova med sockor på så är den biten löst.

Igår vart bilen lagad så nu funkar värmen som den ska så nu äre bara ställa på bubb-bilen så kan jag tuta och köra :)

Sitter och ser Bolibompa med Olivia, fan vad dåligt de är idag jämfört mot vad de var förut, de rockade ju som fan förr! Yeah!!!



Okej det var ganska dåligt nu när jag såg klippet, hade en annan bild i skallen



Men björnes magasin är ännu så som jag minns det! YEAH!! :D



Ord är överflödiga ;)



Tycker jag är fortfarande bra :)

Nää nu ska jag ta och koka mig en stor kopp te till min onda hals.. SE YAA

Fånga dagen

Alltså jag måste nog vara den tråkigaste jävla bloggaren i hela världen, jag bara skriver ibland och när jag väl skriver så ids jag inte lägga in nå bilder pga av att jag ids inte håll på sitta och klicka och klicka och klicka, tänd dom som lever för sin blogg och far enkom köper nå bara för att skriva om de och fotar det direkt och lägger upp de. WOW vars får dom energin ifrån? Jag orkar då inte och jag bryr mig inte. Jag vill bara skriva av mig lite, ibland har man för mkt tankar i skallen och behöver göra sig av med dom. Iaf ska jag pigga upp min blogg med bilder som kommer från min pixbox.


Den här bilden diggar jag så in i helvete, alltså hur putt man kan se ut, de är bara för sött!!


Ozzy då han var valp, redan då såg man att han var S-P-E-C-I-E-L-L!!


Känns ut som att de var nyss jag tog detta kort. FAN vad vi saknar dig!


Man kan inte klaga på att de hade de kallt på Draupners


En bild på mig från sommaren 07

Tagit en bild från varje album men vissa var större än 8mb så de kunde inte komma med.

Fånga dagen, finns det något mer ångest framkallande ord än de? Jag får garn mega ångest över just dom orden.

Se ya

Me like you long tajm

Pju vad jag är lat, jag måste ta och bli bättre på att kollpa i kameran och idas dra fram den oxå¨, har massa bilder på den men ids inte dra fram den och söka sladden och sen mata in alla bilder..

Tog iaf en bild på min(a) tatueringar och det blev med webcam eftersom jag är så förbannat lat med kameran så tog jag datorns värdelösa cam som suger häströv men kanske duger till att visa vad jag gjort.


Old school tattoo knuckle-duster

Ursäktar den dåliga kvaliten på bilden, får ta fram klumpeduns system kameran och fota den här nå..

Nu ska jag ta och slappa just på soffan, har varit till finland och rantat idag. Fan vilka fina vägar de har! Vägen från övertorneå var SKIT och garn jävla mega spårig!!

Se ya

Luft!!!

har nyss stigit upp, var skönt mec en liten sovmorgon och ska snart hoppa in i duschen då den blir ledig, har börjat vänja mig med att sova med fötterna lindade. Just nu luftar jag dom :)

Ska ta och skriva mer sen, jag måste göra mina morgon rutiner annars blir jag galen. Har hunnit vänja mig med dom.


Love the way you lie

Wii snart snart får jag plocka bort plasten och lufta fötterna från plast och bandage! HÄRLIGT!!!

och snart får man gå hem.. Oh yeah! :)

Fack!

Hmm hände nå helt oplanerat när jag bröt lös listerna runt dörren, de lossnade ett tjockt lager med stenhård tapet som har varit först under hela skiten och den där gamla tapeten var så tjock och hård, har spruta massor med vatten och snart är de borta sen ska jag spackla så det blir en jämn övergång så det inte kommer sunas nå! Nice! Men fan vad torr om händerna jag blev av att håll på dära! Måste smörja in mig i nån fet kräm.

Ska ta och försöka ordna så Olivia slipper bli med konkad till boden imorgon, så behöver inte Joakim hålla reda på henne de timmar vi blir där

Olivia hon har lite Måns abstinens, hon surrar om honom hela tiden och jag har förklarat för henne att Måns är sjuk och måste ligga hemma och vila i sin säng så han blir frisk, då går hon och säger att måns ligger i sin säng och hostar. Ja det gör han säker säger jag åt henne och hon ringer till han med sin telefon. Gulligt.

Ja, nu måste jag klippa naglarna, har aldrig haft så här långa riktiga naglar och dom är ju riktigt snygga men jag har rivit mig flera gånger på dom och rivit Olivia på benet så nu är de dax att klippa dom.

Ska ta och beställa mig lite Mivitotal så man får i sig alla vitaminer man behöver, jag tror att man inte får i sig alla och därför jag är så trött, ont i huvudet ofta och har som knappt någon ork med nå..

Ajja se ya

Livet har sina ljusa stunder

Ja, ibland kan jag komma ihåg att göra nå som jag har glömt bort gång på gång, så nu har jag lyckats att komma ihåg just det jag skulle göra men alltid glömt bort att göra. Onsdag mellan kl 8-9 har de telefon tid på MVC och jag har alltid glömt bort att ringa. Men just idag kom jag på de 3minuter i 9 så jag hade tur som kom på de. Kom fram sa mitt ärende och imorgon ska jag plocka ut en sil och dagen efter ska jag stickas. Men måste ringa till distriktet så nån får lagt silen åt mig. Jag hatar p-piller jag glömmer bort att äta dom och blandar ihop dagar och sånt, så jag har nu övervägt till spruta. SKÖNT!

IT'S ALIVE! MOHAHAHA!!! alltså bilen är i liv igen, min bil alltså. ska ta och avfetta den idag och tvätta. Byta vatten. Nice! Och ikväll blir det att tapetsera fontväggen, måste bara slipa bort överflödigt spackel så blir det riktigt bra! Sen ska jag fixa så man kan tapetsera i vardagsrummet. KUL! jag har hittat energin igen att fixa, de vart som lite stressigt att fixa hall/hallen uppe och köket på två veckor, de var inte så "bara" lägga golv, inte då det var mönster passning och rummen hade rör och inte var helt raktengulärt. Och det var inte så "bara" att måla köksluckorna, de ska slipas, målar tvättas, grundas och sedan målas två varv minst för att de ska täckas i ådrorna. Och de var inte så "bara" att tapetseras, det ska underarbetas, och det var vinyltapeter så först drog man bort ett plast lager sen är det ju ett papperslager på som skulle bort och efter det kunde man spackla, måla och sen tapetsera. OCH uppe i trappen var de krångligast att tapetsera speciellt då man har mönster passning. Så direkt man slutade att jobba så gick man hit och pyssla på fram till 1 på natten och sen på jobbet och så var det om och om igen men vi fick till det. Nu är det "bara" listerna kvar att sätta sen så är neder våningen nästan klar!


En...

Svinpäls kan man tvätta men aldrig få bort den äckliga doften



Tänk på det


Fiffigt elin

Men på Elon kan du få en diskmaskin från electrolux för bara... Nää nu jurar jag, jag skulle ta och spackla i matsalds delen som är brevid vardags rummet men såg att det bara bubbla upp stora luft bubblor under tapetern, så jag insåg att jag kommit på hur jag får bort tapeten utat att slipa som en idiot. Jag tog hett vatten i en spray flaska och spraya hela väggen. Man hörde hur tapeten svällde och släppte så då tog jag och rev bort allt, så nu är allt borta! nu ska jag bara spackla i sprickor och spikhål sen är det färdigt för tapetsering. KUL!! sen är det bara vardagsrummet kvar :) och nu när jag kommit på knepet kommer de gå fort, det är ju under arbetet som tar längst tid!

Ska ta och gå upp med lite leksaker jag inte idas gå med sen jul, bla ett kök och barnvagn och nå tält..

Nu ska jag ta mig en te pause och sen ta och spackla :)


Längesedan

Man tog och unna sig lite glass, tog en liten kaffe kopp med lite B&J new york och en till kaffekopp till Olivia så hon fick äta lite glass, hon gillade choklad glass och hon är verkligen söt kring munnen nu :) Jag ville egentligen ha Chunkey monkey men den hittar jag aldrig :( så det blev lite fisk mat och new york. Fisk maten åt Olivia och den andra åt mig. Det var gott men man blir less choklad glass efter typ 3skedar.

Fick påminna Joakim om att ta ledigt 10de för att komma me till Boden, jag sa att jag annars kan ta bussen men det ville han inte att jag skulle behöva göra, ska höra me Mami om hon kan vara me Oliven medans jag är och gaddar mig och Joakim får väl springa på stan lr nå.

Det händer mycke denna månad, 10de, 14de, 16de, 17de, 23de, 25 och 27de!
De som är i fet stil är jätte viktiga dagar!! Tex den 14de så är det alla hjärtans dag och jag får börja vänja mig med att sova ensam. de andra är lite mer hemliga så de ska jag inte berätta åt er om ;)

Måste ta och söka igen mitt strykjärn, jag har inte strykt gardinerna sen vi flyttat hit som de är jätte skrynkliga, hatar nya gardiner som är skrynkliga, det är bara dom i vårat sovrum som inte är de men de tror väl fan då de kostade 595:- hade aldrig köpt dom om de inte varit så snygga som de är!

Hatar radio som spelar Mikrofon kåt, Olivia går och säger kåt och vad ska man göra? Suck! Bara hon inte säger det bland folk eller säger det på dagis, jag skulle skämmas ihjäl om de börja ifråga sätta var hon lär sig sånt ifrån tex att de syftar på att vi är jätte grova i munnen.

Beställt mig på jobbet en sport bh och hipster trosor, garn skönt med en bh som håller de på plats så de inte guppar runt och gör ont, speciellt då man springer och tränar på crossen, har en pall som jag använder som step up :) garn bra!

Dax att plocka ur diskmaskinen, jag älskar den! Skulle aldrig kunna tänka mig att stå och hand diska nå mer, fy fan vad skönt de är att bara plocka in och sätta i en tablett och sen vrida och slå igen luckan så sköter det sig själv :)


Labb assistent sökes?

Ja, jag behöver en labb assistens som kan hjälpa mig med mitt misson

Ge mig en kommentar om du är intresserad!


TPB

Har fixa hem sesång 1 av Timmy time ( timmy lamm ) det var något som uppskattades, men dock fick jag inte tag på svenska till varken Timmy time och in the night garden ( i drömmarnas trädgård ) Så just nu ser hon på Bee movie som oxå gick hem.

Sovit gott men drömt skruvat och har jag inte drömt konstigt så har jag hostat och fått panik av att jag inte kan andas av att jag har sån jävla slemm hosta som täpper igen min hals, ska ta och vädra lite idag när det behagar att sluta snöa.

Ska ta och tvätta lite mera, jag tvättar och tvättar men de har blivit så på sista tiden då det skruvas, skulle jag inte göra de skulle det stinka olja och diesel i källaren som sen sprids i hela huset, URK! Men ikväll kanske min bil blir färdig, då ska de bara köpas avfettning och massa tvätt svampar så man får bort olje fläckar och tvättat under huven :) Och för hoppnings vis så går den in i OK hallen till skillnad från passaten som de hängde upp och i göteborg då det sputa spårvagnar över allt och vi hamnade mellan två så då körde vi över en hög trottoar kant som höll på hänga fast oss om vi inte tog sats. FI FAN man ska INTE köra BIL i GÖTEBORG!

Men i sommar så gör vi det enkelt kör till hotellet som är lite utan för stans centrum och tar 5ans spårvagn till stan och går till Ullevi, så slipper vi göra samma tabbe som förra året :P jag längtar så till IRON MAIDEN, och de spelar bara sina gamla låtar :)

Nä nu ska man mysa ner med dottern <3


En gammal bild på mig och trötta köttbullen <3


Klick... Ooops ;)

Oj, de är bara så lätt att komma åt knappen "KÖP NU".. (host host!!)
Har lite tix i pekfingret, det blir tydligare när jag sitter framfördatorn och har musen i handen, det som utlöser de :)

Nä men snart är min bil färdig, de skruvas och skruvas och jag shoppar lite stuff till den :) Och snart ska de lackeras oxå, alltså sido plasten ska lackas vit så de kommer bli jävvla nice :)


En bild på gammel bilen då den just hade varit på lackering och den nya huven var på lackering

Men nu är ju min vit så den ser ju som tråkig ut med grå sido plast och sånt, som den vita vi hade som vi aldrig fick tummen ur rumpan att skicka på lack



Jag är jävligt dålig på att idas dra fram kameran och sen koppla den i datorn för att föra över bilder, måste jobba på de :/

Nä nu ska jag gå och kolla hur det går och höra om de vill ha kaffe..

SE ya

Oh my god

Mmm tungt i skallen, misstänker migrän är på gång så en Eeze åkte ner i mig, hoppas den hjälper är grymt irriterande ljus för ögonen jsut nu då de ska till och skymma, sen blir det bra.

Har vilat ca 40min, sulle ha suttit fint med 40min till men vill unga damen upp så måste hon få komma upp, hon är så gullig idag, riktig mys unge. Hon har kramat mig jätte mycke sen jag kom hem från jobbet och pussat mig, sen har hon velat att jag och Joakim ska pussas. Gulligt!

Har sluta göra ont när jag gör sit ups, kanske har härda ut kroppen? Måst få mig en vikt så att det blir lite tyngre så man verkligen får motstånd :)

Jag älskar min dag och natt creme, det har gett resultat redan! Inte lika röd och torr i fejjan som jag varit, tror jag har haft för frusit partierna kring näsan och kinderna så därför har det blivit såhär.

Nä nu ska jag dricka en kopp ört te :) Mumms!

Du ser ut som en fågelhålk!

Shiiiiiit vad trött jag är, och vars fan flög min rast vägen??? 4h gick jävligt fort, och hann inte göra så mkt. Men imorgon får jag kanske gjort mer med de la familia :) nä om man skulle ta och göra nå nytta :) se ya

Nu tycker jag att du är lite vrång

Har inte sovit nå inatt heller, halsen har krånglat, olivia har vaknat, hunden har skickat sin bolla och rivit i sin bädd och en karl som informerat mig vad klockan är. Kul! Nä nu ska jag sluta vara bitter, kanske får sova nå inatt :) se ya

I know

Lasagne blire till middag med Oliver och Mozarella, mummsfillibabba vad gott de kommer att bli, kul att man vågar pröva udda saker nu för tiden. Det enda jag inte tyckte om som jag har prövat är soltorkade tomater, de var grymt äckligt! Kommer nog inte lära mig att äta de. 

Haha Olivia sitter på sin lilla stol med sin mjuklift till sin docka och gungar den fram och tillbaka och säger - Lilla bäbis, lilla bäbis. Åh hur sött är inte de då? Hon är helt förtjust i bäbisar och andra barn.

Imorgon är det lördag, och vet ni vad? Jag är inte det minsta godis sugen. Det några bananer att göra Närings-protein-smootie av, har kännt mig lite små trött och lat på sistone, kan vara då man har haft värsta förkylningen som slagit ut en eller att man behöver nå näring tex järn. Så jag ska göra mig en super smootie. Hoppas de hjälper! Jag kännde för två veckor sen hur sugen jag vart på tomteklubbor men som tur hade de inga sånna på Fenix den lördagen.

Har köpt mig en dag creme och en natt creme för min vinter torra hud som behöver näring och smörjas upp, spännande att pröva natt krämem. Jag boostar mina läppar med Idomin på vintern, det tar bort torr flagor och mjukar upp. Jävligt bra, skulle aldrig kunna klara mig utan Idomin på vintern. Ska imorgon då jag slutar min delade tur ta och basta och sen ha lite små spa med mig själv tex ansikts maskar, ansikts vatten, fila händer, fötter, peela ansiktet och hela kroppen. Fan jag kommer ju vara som ny på söndag så då passar de bra med att sola! :D

Ska gå och kolla maten.. Se ya



Men fan vad kännslig du är!

Ja, jag är "lite" koffein kännslig jag, jafg drack en kopp på efter middagen efter klockan 17 och jag har legat och garn blinkat och vänt mig hela natten. Jag lär mig aldrig!  Just nu är jag på lunch hemma, har varit ut med hunden och ska kolla posten sen när den kommer. Sitter och dricker en naturdiet shake, jag tog aldrig den igår så jag tar den idag då jag lunchar ensam. Väldigt god var den, smakar som Oboy fast godare och innehöll bara 180kcal är ju lyx för fan, när jag banta levde jag på 85kcal per måltid och nå hårdbröd utan smör på 2veckor så ca 200-300 kcal per dag fick jag i mig.  Men gav resultat! 6,5kg på 2veckor. Har fixat mig skidor så på söndag ska jag ge mig ut på spåret :) man får ju snygga lår, vader, rumpa och armar av att skidra så jag ska skodra som en galning. Haha. Ska nu ta och njuta av min goda lunch och sen kolla posten, after that? BACK TO WORK :D


Men slå mig!

Jag fick någon korkad fix ide nu att jag ska blondera håret och bli platina blond! Eh tror inte jag passar i det!




GAHHH hatar när jag får idér!

Jag älskar!!

Iron fist, jag har börjat sammla på skorna och jag bara älskar dom! Kläderna är oxå grymt snygga och udda, som jag! Haha.


Zombie stomper är min absoluta favorit, och det har kommit en limited edition av dom, som är så snygga, då är dom svart/gråa och är glow in the dark <3 och den har kommit en lila variant av dom som inte heller är så dumma. Mina flat stompers är jätte sköna och jag kommer nog nöta sönder dom innnan sommaren är här!


och one hand in the grave


I love it <3


En kul grej har hänt nu, men jag ska ta de sen med er, SÅ JÄVLA BRA! Grattis!!

Hell yeah!

Jag har kommit på en sak man behöver, en dand dammsugare! Då slipper jag konka den med sladd upp ich ner och byta el-uttag hela jävla tiden och kan dammsuga trapporna utan att de ska krångla och man är på fall risk. Och smular Olivia med en kaka i soffan tar man bara den lilla delen och schviss så är de borta ur världen. Ska lägga fram de på förslag och göra så de låter ut rikigt fint så blir det accepterat :)

Min träning har börjat ge resultat efter bara tre dagar, jag utökar varje kväll mina situps med 10extra och jag skulle behöva en tyngd på bröst korgen för att göra det lite svårare, har ju sett ut sjukt då jag har bantat!!! Magen är ju som borta men eftersom jag har gått ner så snabbt har inte allt annat hunnit med att sjunka in tex revbenen, så jag har ju sett ut som ett anorexiaoffer då, men nu när jag tränar situps, plankan, armhävningar och en annan vad den nu hette, ja men iallafall så har revbenen dragits in så nu ser det inte sjukt ut längre men jag kan säga att jag har så förbannat ont i dom. Det som inte dödar, det härdar! Ska pröva en måltidsersättning idag, jag har inte prövat sånt eftersom det kan dra på sig mer vädska om man går på sånt, men nu ska jag pröva en måltid för skoj skull inge annat. Lunch är jag ändå inte så pigg på att äta så den ska jag ersätta. Kollade upp de där 30 days, principen med de var att man skulle bajsa bort allt, alltså rena kroppen från slaggprodukter och fett stod det så fint men det måste ju komma ut någon stans? Alltså skita uta helvete är tanken bakom den metoden! Är inte så sugen att pröva den :S

Ska ta och klä på Olivia, hon vill ha kläder på sig nu och inte mysa längre, aj aj kapten! Se ya


Men helt söt!

Haha jag har aldrig sett musik videon till denna låt och jag höll på dö för att de var så söta!!! :D


Jag längtar <3

På min "pedikyr", kommer att bli förjävla najs! Jag riktigt längtar och det är ju snart!!! 8dagar kvar tills jag ska. Ja, jag vet att jag skriver lite i gåtor men jag kan väl skriva rakt ut då att jag ska fara till Boden och tatuera mig hos Poppen, har tänkt göra två knogjärn på fötterna och hade tänkt en text till men jag tror jag väljer texten till en annan jag tänkt göra sen nu när jag fått tummen ur rumpan att göra de. Och rygg tavlan ska jag göra senare när man vet om man ska ha mer barn lr inte.

Ska ta mig en kopp kaffe och hänga mera tvätt.. Se ya


Vill ha en raggar bil!

Hittade en jätte fin Impala 59 men de ville då ha 650000:- så den får stå och se fin och ny renoverad ut bäst den vill för mig, tar jag hellre en desoto fireswep 58 som ser typ ut som en dodge eller chrysler <3

Hade man haft 255000kr på fickan hade jag inte tvekat!


110000:- men det räcker väl med att pappa har en gul?


Miss you      Dodge Kingsway 57

Fan att idioterna som hade den före oss förstörde den, så jävla mycke att göra för att några ville inte göra det ordentligt när man kan slarva så går det fort. Tex instrumentpannelen var penselmålad hög blank lack så man såg varenda penseldrag fast de var mörkt och för att inte tala om den fina ratten de gjort! - Vi målar den vit rakt upp och ner sen super vi! Usch så den flagnade och flagnade. Men hade vi haft kvar den hade den stått i garaget och blivit fixad men inte ser man in i framtiden att Wow vi ska få hus älskling! We keep it!

Nu vska jag göra nå nytta som dricka mitt te :)

"Vilat klart"

Eh nä jag tror inte att du har valat klart halv 6 på morgonen, vet inte vad hon har fått för sig den senaste tiden att vilja stiga upp före fan. Har aldrig varit så tidigare, får ta och stimulera henne mera på dagarna så får man sova ordentligt på natten och före fan då man ska sova.

Måst berätta nå otroligt klantigt jag gjorde i lördags då vi var och shoppade jag och Joakim, gick in på Shopping och ner till H&M som vanligt, gick och kollade på nå linne men hittade inget som jag ville ha så jag gick då till underkläderna, hittade en jätte söt rosa/vit rutig bh och trosa, tog de och gick över till Herr och kollade Joakim hittade en tröja han ville ha men fanns inte i hans storlek så han ville gå, så jag gick ut och upp för trappen med han och när jag nästan var påväg in på Gina så såg jag att jag hade underkläderna i handen! Larmet hade inte utlöst och jag hade glömt bort att jag hade tagit de där, fick garn panik och gick direkt tillbaka, de larmade inte heller då jag gick in igen men jag gick till kassan och betalade. Pju vilken lättnad de vart i kroppen, hade man inte varit som man är hade jag nog stoppat ner de i lindex kassen jag hade och sparat 210kr men nu är jag som jag är och vill göra rätt för mig :)

Hippas på värme idag så man får ta och promenera lite, mina sit ups känns mer och mer för varje dag, om jag så petar i revbenet så håll man på dö av smärta, skönt att man vet att de tar då.

Ska ta och fixa lite te och sen ta och tvätta mera, har haft glömt att köpa sköljmedel men då vi var till Luleå så köpte jag en super mega stor flaska som ska räcka ett bra tag fram över så slipper jag fundera på de


Mannen som talar med hästar

Vi var påväg hem från Svartbyn tills vi såg en bil som hade varningsblinkers på och jag var tvungen att titta 3gånger innan jag fattade att de var två hästar på vägen, bilen som hade på lamporna körde bakom dem och sen fatta att köra om och stoppa dem. Joakim hoppa ut ur bilen för att hjälpa, gubben var i självaverket jätte rädd för hästarna och ville att han skulle hålla i bägge. Till slut så fick de tag i ägarna till hästarna och det slutade bra, de hade bara rymt en liten sväng :P Spännande kväll!

Varit till Luleå en snabbis och har nyss tränat, gjorde mina 65 sit ups och 15st armhävningar. Bättre att träna 20min om dagen istället för att slita i flera timmar om dagen, det håller en inte så motiverad. På crosstrainer kan jag hålla på 1h de förbränner ca 400 kalorier beroende på tempot jag använder och framför tv:n är de inte lika tråkigt. Joakim vill skaffa ett löparband, tja de skulle vara kul och han är för lång för crossen.

Nä nu ska jag spola av mig och hoppa  i säng snart SE YA

Word

"Ingen sa till mig att jag var söt när jag var en liten flicka. Alla små flickor ska få höra att de är söta, även om de inte är det." - Marilyn Monroe (1926-1962)



Men herrigud!!!

Igår va de varmt 2- då man klev upp och nu var de 14-, alltså snacka om skruvad vinter, börjar bli less den här vintern. Har de inte snöat så har de varit förjavligt kallt! Nu vet jag att jag små gnäller här men de är inte ofta jag brukar göra de så nu passar jag på lite ;) Och jag hatar efterbehandlingarna man får med till hårfärg, visst de luktar gott och de reparerar men jag tog och stoppade viva efterbehandling och skölde ur noga och stod helt länge i duschen och bara njöt av att de var så skönt innan man ska gå och sova. Gick upp till övervåningen och torkade håret lite försiktigt i handduken ( man ska inte garn ruffsa håret i en froté handduk, det sliter på håret ) sen kamma igenom det och gick och la mig. Vaknade och kännde igenom håret och jag var alldeles flottig i håret! Fan så irriterande, ska ta och slänga bort de andra tuberna man har samlat på sig.

Får se om det blir någon promenad idag eller inte, var ju synd att de skulle vara kallt, men solen skiner ju :) tror jag ska grabba tag i sytem kameran och gå ut och fota lite, jag har typ använt den 6gånger. SKÄMS! Och Nintendo Wii:et har jag använt ca 4gg, stor idé jag köper grejer när jag ändå inte använder dem.

Blir Luleå idag och hämta blockpackning till 124:an så Joakim får skruva klart i bilen, de fastnade igår eftersom att de behövde den delen nu. Vilken tur att jag köpte en 124 reparations bok så man kan laga sakerna i bilen sin :) Jag är jätte duktig på att skruva isär saker men dess värre på att sätta ihop allt är jag ingen baddare på. Haha, skrotat för mkt bilar kanske :P

Nä nu ska jag planera Lunchen åt Karln och Olivia ska få gröt, de gillar hon :)


Bästa boken man kan köpa 259:- men absolut värt de!
Köpte en om Passat och den har hjälpt oss mycke!!

RSS 2.0