Tur like hell!

Ibland har man tur! Vi var påväg att skicka iväg Kim till Karlstad och då fick vi nys om en bil som Joakim har varit intresserad av men inte fått köpa men ibland har man tur, nu ville han sälja den och då drog vi dit och kollade. Gjorde upp affären och drog iväg till banken och tog ut pengarna till den så var de klart och betalt :) Dodgen vi funderade på var ju från men nackdelen var ju hydraler, visst är de fränt men de är skumpigt. Höll på sömna att åka i elektran, den var så skön och gunga en till sömns nästan, Olivia ville inte kliva ut ur den fick locka henne med glass :)

Ojoj vad jag ser fram emot torsdag nu! Ska gå och stryka lite klänningar och penn kjolar så de är klart till vi ska åka :)

Puss


I think crazy!

Satt och funderade på att köpa nå galet tyg och tyll som jag gillar och sy mig en egen klänning av det, håller på söka ett mönster nu på nätet men jag hittar som inget ännu. Hitta massor på tex hemma fru klänningar men de var inte riktigt sånt jag var ute efter så det är bara söka vidare.

Ska pröva sminka mig lite nu och jag vet inte om jag kommer våga de.. Jag har som skräck för att måla ögonbrynen tjocka, jag ser så konstig ut i det så jag gillar de inte men jag ska pröva nu och se.. Usch.. andra passar i det och är så fint men inte jag.. Ska fortsätta söka nu.. 

Sminket fokuserade på läppar och ögon och ögonbrynen hade en tjockare och naturligare form än på fyrtiotalet. Men det fanns två huvudtrender. Om man väljer bombshell-looken som Elizabeth Taylor och Marilyn Monroe var experter på så är det röda läppar och eyeliner på ögonlocken som gäller (börja öva nu!). Och svart mascara. Tänk tydliga konturer! Det här är den stilen som är enklast att återskapa och som folk generellt verkligen förknippar med femtiotalet också.

Men om man inte känner sig som ett bombnedslag så kanske man känner sig som en prinsessa. Grace Kelly är ett utmärkt exempel på den mer ”naturliga” looken


Love, sex and sunshine

Jiiiiiha! Det blir en ny gammal bil imorgon :) Dock kommer den få vänta på oss hos svärfar tills vi ska på PBM så far vi till han och vilar sen åker tidigt på morgon med den :) Cab och hydraler :) Nice!

Fick min klänning idag jag har längtat så efter och den satt bra :) Gav bort min skjortklänning åt Milla så hon har nå fränt att ha på sig på PBM med mig :)

Måst komma ihåg att fara på B-laget så man får köpa sig dricka så man klarar sig på ner resan, dagarna ochh upp vägen så två lådor cider och 3 apor borde väl räcka?

Ska nu ta och hämga upp nå go tvätt.. Puss :)


Fixeli fix

Inte länge kvar till PBM :D och så länge men ändå så långt borta till min andra grej jag längtar efter :)
Tog och tvätta löshåret igår och inpackade det och satte silikon i det och fan så bra det blev, vart ju som nytt! :) Undra vars min beställning tog vägen på de jag beställde? Beställde löshår med clips men de var ju 3månader sen så vars har den försvunnit? Kanske hände samma skit som med de jag beställde från nelly. De kom aldrig! Nåja jag får göra en ny beställning då så att det kommer nån gång.

Gick bra att lämna Olivia, hon fanns sig till ro då de visade Hello kitty dockhuset.. Hon har ett likadant hos sin farmor :)

Puss ska jobba nu :)

Sweet dreams

Olivia vägrar att sova, hon bara skuttar runt i sin säng :/ Hoppas hon somnar snart hon ska ju på sin första dag på de nya dagiset imorgon, då kan de vara lite mer intryck och andra saker än vanligt att ta in..

Jobbeli jobbat kväll och de var skönt, lite jobbigt mot slutet men annars var de ganska lungt och bra, ska ta och ställa i ordning lite till imorgon tex min lunch och kläder åt Olivia, hon är som seg på morgon så man måste gnälla hela tiden på henne att äta sin frukost. Glömde köpa blöjor till dagiset, för jag tror då inte att de har skickat över hennes blöjor från sitt ordinarie dagis till de nya. Får ta några hem ifrån och be Joakim köpa ett paket innan han g hämntar henne..

Ska ta och plocka nu..

Puss


Summer wine

Pju har hunnit med mkt idag!! Varit och lämnat resten av växthuset på soptippen, tur att vi slapp knacka sönder rutorna då de var fullt med galna gamlingar som ville ha rutorna :) Fikat på caféet, tog en kyckling sallad men jag glömmde bort att jag inte ska äta pasta och bröd! Fan men de är inget att grina över, jag får springa extra mkt på jobbet ikväll :)

Ska ta och fixa lite här hemma innan man börjar jobba.. Puss

Hearing the music is just like seeing the colors of trance and feeling the power of acid

Hitta några go gamla skivor från 2002-2006.. Ojoj vad jag älskar Ozzian - Farbror torkel :) hitta den dock inte på tuben men hade jag det så hade jag lagt upp den här nu nyss :)

Varit till luleå idag och köpt ett stor sata braka tält, en stor sata braka uppblåsbar madrass som är lika stor som våran säng och en pump till den :) Drog sen och åt Kina mat och gud vad gott de var! Vi har hämtat Svärfar på Kallax oxå :)

Snart snart SNART!! Jag längtar! Så nära men ändå så långt borta!!! :D

Nu ska jag spela lite wii :)

Puss


Våldta min rastlöshet

Rastlös och borde egentligen ta och sova då det komma vara en lång dag imorgon med massa tjoho och sånt på jobbet (midsommar firande ni vet)

Så i brist på annat går jag ut och tar in tvätten som borde vara torr ock stänga takluckan på bilen när de har lovat regn.. ids inte översätta.. prutt prutt på er

Urk på burk

Köpe keso med nå nötter, tranbär och blåbär men usch så äckligt de var med de där bären! De skulle bara ha varit nötter så hade man kunnat äta de, så jag kunde inte de så det var bara kasta bort så jag tog mig en banan på jobbet och fick nöja mig med det. Nu börjar det vara dax för middag så det blir en äckel turkisk till middag och sen imorgon blir det kvarg eller vad fan de nu hette eller kestella som de annars kan heta, men btw så köpte jag med jordgubbs smak så jag hoppas den är godare då :)

Joakim har farit med grannen och hämta flotten så jag ska sitta och se lite tv och sen gå och sova, ska upp 06:00 ta en skön morgon dusch innan man går till jobbet :)

Nä nu ska jag äta min middag :) puss


In english

Purchase of cottage cheese with reach nuts, cranberries and blueberries but oh so disgusting they were with those berries! They would have been just nuts, they had been able to eat those, so I could not so I had to throw away so I took a course at work and had to content myself with that. Now it is time for dinner so there is a disgust Turkish for dinner and then tomorrow will be the quark or whatever the hell they are now called, or kestella they otherwise might be listed, but btw, I bought the strawberry flavor, so I hope it is better when :)

Joakim has gone to the neighbor and get the raft so I'll sit and watch a little TV and then go and sleep, to get up 6:00 to take a nice morning shower before going to work:)

Nah now I'll eat my dinner:) kiss


Sweet as candy

Vårat VIP call vart lyckat och snart blir de att köpa flygbiljetter och fixa en grej :)

Nice nice!


Nä om man skulle städa lite nu innan man ska fara på jobbet :)

Puss


But but

De börjar ju närma sig :) jag hinner nog få min nya klänning lagomt till PBM :) Ska fara till veckan och köpa tält och en stor satans uppblåsbar madrass som ska fylla upp hela tälet :) Pimpalan börjar ta sig, måst gå ut och skära bort överflödig fogskumm och klippa bort lite höns nät sen är de bara spackla och slipa sen är de bara att spraya en matt svart färg så ser den "okej" ut men borde komma igenom besiktningen utan nå farliga anmärkningar som att man kan göra sig illa på karossen för de har vi sett till att de ska man inte göra :)

Midsommar imorgon, jag jobbar och missar de på campingen :( sen efter jobbet blir de att åka till byn och fira midsommar där, tror jag håller mig nykter så man slipper ta taxi hem :)

Ska ta och kolla upp ett par saker nu.. och väntar på ett VIP samtal :) Spännande!

Puss och kram


In english

The beginning course approach:) I can probably get my new dress to PBM:) Will go to a week and buying a tent and a big fucking inflatable mattress that will fill up the whole speech:) Pimpalan begins to take on, had to go out and cut away redundant fogskumm and cut off some chickens network then they're just putty and sand then they're just spraying a matt black paint so it looks "okay" but this should get through inspection without reaching dangerous remarks that one can do badly on the body for we have seen to it that they should not do:)

Midsummer tomorrow, I work and they miss out on the camping: (late after work, they are going to the village and celebrate midsummer there, I think keeps me sober so you do not take a taxi home:)

To take and check a few things now .. waiting for a VIP call:) Exciting!

Hugs and kisses

Implantat

Oh yeah :) snart snart :)

Puss

Kiss my sexy ass!

Oh yeah vad sexig man känner sig i den här hår inpackningen! Har haft den i en timme snart inlindad i en varm handduk och snart är handduken ljumen så de är nog dax att gå och tvätta ur håret :) Igår hade jag öl inpackning i håret och nu nån dyr satans inpackning jag haft i några månader men inte orka håll på svinas med föns nu. Ska ta och sätta de i löshåret också så det håller sigt fint och glansigt :)

Olivia pratar så roligt, hon höll på säga att hon är rädd för tomten och att han inte får komma hit, jag förklarade att tomten är ju snäll och ger presenter, till svar fick jag : Jasså det tror du?! Haha söt unge :)

3dje dagen rökfri, fick som ångest att man röker som en gnu. ca 2-3 paket i veckan! Alltså fatta vad det blir i månaden? Och vad det gör måt hälsan? Okej att man kan unna sig en fest cigg men nästan kedje röka? Nä jag måste allvarligt sluta! Har varit en riktig subba och varit sur och de är tur man har en stöttande karl. Men jag har ett nöd paket i kylskåpet om jag skulle bli för arg så får han bara ge mig det i nödfall. Hoppas de håller sig denna gång! Var ju fri i 2månader och sen började jag igen.. FUCK!

Nånå nu ska jag ta och skölja ur håret och lägga fram de ny tvättade arbetskläderna så jag hittar dom på morgon, hinner som inte håll på söka efter saker åt mig då man måste säga åt Olivia hela tiden att äta..

Nånå puss på röven!


In english

Oh yeah what you feel sexy in this hair mask! Have had it for an hour wrapped in a warm towel and soon, the towel is warm so they are probably s time to go wash out your hair:) Yesterday I had the beer conditioner in my hair and now some damn expensive conditioner I had for some months but not hurricane hold on pigs with windows now. To take and put in the extensions as well so it is mentally fine and shiny:)

Olivia is talking so much fun, she kept on saying that she is afraid of the plot and that he must not come here, I explained that Santa's kind and giving gifts, the response I got: So you believe that?! Haha cute kid:)

3rd day smoke, got the anxiety that you smoke like a wildebeest. 2-3 packages a week! So take what it gets in a month? And what it make food health? Okay, that one can indulge in a feast cig but almost chain smoking? Nah, I need to seriously stop! Has been a real bitch and was sour and they are lucky to have a supportive man. But I have an emergency packet in the fridge if I would get too angry, so he may just give it to me in an emergency. I hope they stay this time! Was free of 2månader and then I started again .. FUCK!

Nana now I'll take and rinse their hair and make the new washing work clothes so I can find them in the morning, time to not keep on searching for things for me when you have to tell Olivia all the time to eat ..

Nana kiss on the ass!

Coulor me up!

Lite grejjer som ska hit :)



Stod grön i beskrivningen men på bilden ser den gul ut


Skulle vilja ha 40-60' tals plåtbukrar hellst


Jag lyckas alltid grylla ner mig när jag bakar eller lagar mat :)


Alltså dom här är ju bara för söta! När vi var små hade vi en rosa och en lila

Jag ska "bara"

Jag måste nog vara välden bästa bort förklarare i hela världen, var sjukt duktig på att göra de som var på mitt tränings schema och gjorde varenda jävla övning och så men så tappa jag motivationen och glöden när det hade börjat att ¨gå lättare och lättare. Nu står man på ruta ett igen och måste kämpa sig tillbaka och längre. Man är trött efter jobbet och har precis lagt Olivia och vill ta de "bara" lungt just och den där lilla studen bli väldigt lång och man tar sig aldrig för att göra de. Men nu jävlar ska jag gå och köpa mig ett hopprep! Fruktansvärt bra konditions övning, precis de jag vill komma åt. de där med att springa 1minut i en brant backe i full fart gör mig bara illa mående och uttråkad.

Turkis yoghurt, here I come!!

Puss


In english

have to be very best explains away the whole world was crazy good at making those who were on my training schedule and did every fucking exercise and so but then I lose motivation and glow when it had begun to · go lighter and lighter. Now the man at square one again and have to fight back and more. People are tired after work and just added Olivia and want to take the "only" quiet and just that little students become very long and it takes never to make. But now, damn I'll go buy me a rope! Terribly good cardio exercise, like the ones I want to access. those that run for 1 min in a steep hill at full speed just makes me ill and bored.

Turkis yogurt, Here I Come!

Hugs


Make me happy

Hej och hå, vars ska vi gå?

Regn regn och åter regn! Härligt! Jag älskar när det regnar, så mysigt och ro givande. Kan sitta länge på bron och bara njuta av regnet. Skulle behöva åska lite så man får njuta ännu mera. Jag älskar skit väder de är så mysigt! Jag gillar inte direkt sol, jag blir rastlös av solen och speciellt när jag blir varm då kryper de i kroppen på mig och jag söker mig till skuggan. Jag är ingen sommar människa. Jag älskar hösten då det regnar jämt, prasslar under fötterna av löven, det är mörkt och svalt på nätterna och sist men inte minst.. Myggfritt :)

Spelade Lego pirates of the caribbean, sjukt roligt spel! Jag måste köpa det. Jag laddar alltid hem demon på ps3'et och är de kul brukar jag köpa de :) Borde köpa nå till Wii:et typ Mario eller nå annat skoj! Dom har ju gjort Zelda till nintendo64 i 3D nu men endast på nintendo DS/3D så det sög ju :(

Jag har så gullig svämor! Hon ringde igår kväll och skulle bara gratta men vi surrade på i 35min om allt möjligt. Hon är så himla gullig och rar <3

Nu ska jag ta och vänta på att disk slaven har diska färdigt så man kan tömma och sätta i nytt :)

Puss på er


In english

Rain rain and more rain! Lovely! I love when it rains, so cozy and quiet rewarding. Can sit long on the bridge and just enjoy the rain. Would have to thunder a bit so I can enjoy even more. I love the shit weather they are so nice! I do not like direct sun, I grow restless of the sun and especially when I get hot when they creep into my body and I'm looking for me to shadow. I am not a summer person. I love autumn when it rains all the time, rustle of leaves underfoot, it's dark and cool at night and last but not least .. Mosquito Free:)

Games Lego Pirates of the Caribbean, crazy fun game! I have to buy it. I always charge the home demo on ps3'et and they are fun, I usually buy those:) Should purchase access to the Wii message type Mario or achieve other fun things! They've done Zelda to nintendo64 in 3D now, but only on nintendo DS/3D so it sucked of course: (

I was so cute fungi! She called last night and could only congratulate but we buzzed on in 35min on everything. She is so cute and sweet <3

Now I will take and wait for the disk the slave has finished washing dishes so you can drain and put in new:)

Hugs to you


Sötnos tanten <3

Bokeli boka

Boknings stopp igen.. Får vänta igen.. Vill ju så tatta bröstkorgen! Inte texten på bilden men en annan tex och de som känner mig väl vet va jag tycker är den finaste text som finns :)


In english

Booking stops again .. Will have to wait again .. Wanted so thick chest! Not the text in the picture but another example, and those who know me well know what I think is the finest text available:)




Söt kines!

Fick min fotoväska idag och jag tog och öppna det och där låg en söt lapp och en glittrig sak där, läste lappen och grejen man fick med står för ordet "välsignad", de stod att man skulle sätta upp den på en dörr, ovanför en dörr eller på en vägg där entrén är där man bor. Den välsignade en från demoner, onda andar och från otur. Gav en styrka i livet, tur i kärlek och såg till att de är balans i hemmet :) Hur sött var inte det? :)

Har lite besluts ångest över vilken klänning jag ska välja? Håller på att ska klicka hem en till 50'tals klänning och jag måste ju variera. Tänkte mig en cocktail klänning för en gångs skull. Har ju bara sving klänningar (mina favvisar) Men jag vet inte om jag ska ha en randig, en prickig eller nå mönster? TUNGT!!!

Ska köpa nå tyg och massa tyll och sy mig en egen sving klänning.. Hur nu det ska gå? Jag kan ju inte sy :(

Nä nu ska jag glutta film och sen städa bort lite disk.. Man har som blivit slö när man har disk maskin.. Tycker de är jobbigt att fylla den men om man jämför mot förut så är de ju enkelt mot att hand diska..

Puss på er!


In english

Got my photo bag today and I took and then open it and there was a sweet note and a sparkly thing there, read the patch and the thing you had to stand for the word "blessed", they stood, they set it up on a door, above a door or on a wall where the entrance is where you live. The blessed one from demons, evil spirits and bad luck from. Gave a strength of life, lucky in love and made ​​sure they are balanced at home:) How sweet was not it? :)

Has little to do with worrying about what dress I choose? Is about to be clicking back to a 50'tals dress and I have to differ. Thought me a cocktail dress for once. Have just swing dresses (my favvisar) But I do not know if I should have a striped, spotted or reach a pattern? HEAVY!

Going to buy fabric and reach mass tulle and sew my own swing dress .. How now it is going? I can not sew: (

Nah now I see a movie and then clean up some disk .. It's become dull when you are washing machine .. Think they are hard to fill it but when compared to before, is the course easy to be hand-washed ..

Hugs to you!


Ska köpa mera rullar så jag kan göra mig en sådan frisyr :)



Tårta..

Har bakat nu en maräng och daim tårta :) Mumms!

Ska gå och ta en bastu på ett tag :)

Puss

In english

Have now baked a meringue and daim cake:) Mumm!

Must go and take a sauna for a while:)

Hugs



Skoschligt

Skor helt i min smak, utstickande och annorulunda.. Just the way I'am :)




Mitt hand rör sig mot "buy it now" rutan :)

Hej bajskorv!

Tjene tjena! Ursäkta mitt uppehåll men jag har haft fullt upp att njuta av mitt underbara liv som är så fucking jävla awesome! Och då är jag ärligt upp till 110% :) Har inget att klaga över, tja förutom att nån elak mygga ska bita min söra dotter så här då och då men annars är de tip top! :)

Ska fortsätta jobba nu och sen ska jag hem och fortsätta njuta av livet <3

Whiskey in the jar

Luktar gott, bakade rabarber paj igår och sjukt god blev den, har nog aldrig gjort så god rabarber paj någonsin :)Längtar tills de kommer jordgubbar då ska jag också göra en paj och försöka frysa in lite så man har under vintern, är ju som svårt då jag är galen i jordgubbar :)

Hade tråkigt igår och var lite små irriterad så jag av irriterade mig på väggarna istället, så jag slet ner tapeterna i vardagsrummet och har nu bara en vägg kvar att göra de på sen kan jag spackla och kleta upp tapeterna :) Ibland är det bra att man är irriterad :)

Ska ta och fundera ut nå lunch åt mig och Olivia.. Tror de blir päron kräm och smörgås :) de funkar nog idag..

Puss

In english

Smells good, baked rhubarb pie yesterday and sick good was it, has probably never been so good rhubarb pie ever:) wait till they come strawberries then I also make a pie and try to freeze a little so you have during the winter, is like difficult when I am crazy about strawberries:)

Was bored yesterday and was a bit small irritated so I of irritated me on the walls instead, so I tore down the wallpaper in the living room and now have only one wall left to do they then can I putty, adhesive up wallpaper:) Sometimes it's good to one is irritated:)

To take and figure out reach lunch for me and Olivia .. Do they become pear cream and sandwiches:) they work enough today ..

Hugs





Flamingo

Söker efter en trädgårds flamingo, vill så gärna ha en :)

Nå tips?

In english

Looking after a garden flamingos, would really like to have one:)

Well tips?




R.I.P

Glömde att berätta att vi har rivit växthuset, de vart mycke bättre utan den! Helt ärligt så vart de mycke finare utan den. Imorgon blir de att fara med allt till soptippen och Joakim funderar på att i samma veva fara och köpa grus och grusa om garage uppfarten. Jag ska ta i tur med att klippa till häcken, den växte så ojämt och de är nog på tiden att fixa den. Har mycke att göra under sommaren, satte fast mygg dörren och de  vart skit bra med den :) jag monterade lite fel men vad fan den funkar ju, de vart över lite väl mycke delar av den men den är där och den funkar :)

Ska ta och se filmen jag håll på se..

Puss

In english

Forgot to tell you that we have described the greenhouse, they where much better than without it! Honestly, where the jewelry fine without it. Tomorrow will be the danger that with everything to the dump and Joakim thinking about the same time go and buy sand and gravel on the garage driveway. I'll take the turn to cut the hedge, it grew so uneven and they are probably about time to fix it. Have lot to do during the summer, sat down mosquito door and every shit good with it:) I mounted a little off but what the hell it works of course, the every bit of good jewelry parts of it but it's there and it works:)

Must take and see the movie, I hold the view ..

Hugs



Puss och kram


* Folk som gnäller om det underbara vädret vi äntligen fått

* Mygg och knott, de besvärar de stackars barnen som inte kan försvara sig mot dom :(

* Folk som inte använder blinkers


* Vattenmelon, uppfriskande och underbart bra undersommaren då man slarvar att dricka

* Glada människor, allstå finns de nå härligare än att se någon glad? Jag älskar att se att andra har det bra. Jag är nog inte från denna komun

* Klänningar/kjolar! Jag ska passa på och använda alla jag har :)

Puss

Bilar, 50-tal och rock'n roll

Yes box de har vi suttit och sett, bra uppladdning inför årets bästa grej! :) Hoppas hoppas på att kamera grejjerna hinner komma innan och ett stativ skulle sitta fint, speciellt när vi ska ha en picknik korg och en go filt och sitta på och se på alla fina bilar :) Är så mysigt att göra de :) Fan vad kul att Milla skulle också så man har en till att vara med och göra stan osäker :) Ska ta och kolla vars stryljärnet är så ska jag stryka klänningen och stryka sjort klänningen så kan Milla få pröva den så får hon ha den.

Nå nu ska jag ta och glutta vidare :)

Puss

In english

Yes the box, we sat and watched, good warm up before the year's best thing! :) Hope hopes to have time to get the camera stuff before and a tripod would be nice, especially when we have a picnic basket and a blanket and go sit on and look at all the nice cars:) I'm so nice to do those:) Damn what fun that Milla was also so you have to be with and make the city unsafe:) Must take and check the stryljärnet is and I'll remove the dress and emphasize sjort dress you can get Milla try it so she can have it.

Well now I'll take and look again:)

Hugs


Ske Jonas och Camilla :) Vi borde hitta på nå? De är som på tiden nu :)


Go gumman <3

Play with fire

Har suttit och knåpat ihop en lista med Joakim. En "To Do" lista på saker vi ska göra under sommaren/hösten på huset. Imorgon ska vi göra punkt ett och två. Städa upp vid/i garaget och trimma till häcken så de ser lite snyggare ut. Känns ut skönt att ha en lista att gå efter så man inte skuttar runt och har 100 saker man har på börjat men inte gjort klart. Ska kolla i källaren vad de var för färg som fanns, skulle behöva ta och måla lite på grunden där de har försvunnit lite så man skyddar den.

Varit och lekt med grannarna, så Olivia hon somnade nästan direkt när hon la sig :) Sött!

Nu ska jag ta och kolla på nå annonser och sen ta och fixa mig lite, veckans första ansiktsmask ska på och smörja in sig i hudlotion :)

Puss

In english

I've been put together a list of Joakim. A "To Do" list of things we do during the summer / fall of the house. Tomorrow we make the point one and two. Clean up the / in the garage and tune into the hedge so they look a bit prettier. Feels like nice to have a list to go by, so you do not jump around and have 100 things you have started but have not made clear. Must check in the basement would have been the color that existed, would have to take and paint a little on the ground where they have gone a bit so you protect it.

Been and playing with the neighbors, so Olivia she fell asleep almost immediately when she lay:) Cute!

Now I'll take a look at all ads reach and then find and fix me a bit, this week's first mask is on and rub in body lotion:)

Hugs


Fading like a flower

Joakim höll på klippa gräser och jag hade det tråkigt så jag tog med mig Olivia och Milla så for vi upp till Rödupp och köpte lite blommor. Vart nå som hette Hallonbomb, de var så söta och så köpte jag nå växtnäring så dom håller sig fina och blommar hela sommaren. Var också på Ica och köpte Solrosor och nå krukor till dom. Riktigt fint blev det. Håll på göra kyckling i ugn och medans vi väntar på att den ska bli klar så ska vi ta och plocka ihop här lite :)

Puss

In english

Joakim was mowing grass and I was bored so I took Olivia and Milla so we went up to Rödupp and bought some flowers. Where to reach named Raspberry Bomb, they were so cute and so I bought the reach nutrients so they stay nice and bloom all summer. Also on Ica and bought Sunflowers and reach pots for them. Very nice it was. Keep on doing the chicken in the oven and while we're waiting for it to finish so we'll take and put together here a bit:)

Hugs


Let's twist!

Men hoppsan hoppsan! Jag köpte hem en vit prickig klänning :) Man måste ju ha en svart, en vit, en röd och snart en rosa + en grön :) och en gul måste jag ha i min samling! Nu måste jag hitta nå söta skor till ;)

Puss

In english

But oops oops! I bought home a white dotted dress:) You have to have one black, one white, one red and soon a pink + green:) and a yellow, I have in my collection! Now I have to find cute shoes to reach;)

Hugs

You give love bad name

Super skön natt de har varit i natt! Inte varmt och inte kallt, helt perfekt och myggfritt :) men jag håll på klia ihjäl mig på mina myggbett och knottbett men men man ska inte klaga över att sommaren är här, det är bara att bita ihop och njuta. Jag ids inte leva som en pessimist och vara helt negativ om allt, man ska se livet från den ljusa sidan och de gör jag och har gjort i några månader och det känns underbart att inte vara en sur en som sprider dåliga vibbar och gnäller i allt. Nä jag trivs att vara en glad jävel jag :) Och orsaken till att men är en pessimist är nog för att man mår dåligt innombors. Jag har lärt mig prata med Joakim om mina problem och om jag har en dag som jag mår dåligt så säger jag det åt han och jag får prata av mig, han är en jätte bra lyssnare och förstår. Förut höll jag ju allt för mig själv och det funkade inte då höll allt på gå åt helvete men sern jag började prata så är allt helt perfekt :) I love it!

Ska ta nu och blanda lite saft åt Olivia så ska vi sen ta och kolla om man kan vara ute idag eller? ;)

Puss

In english

Super good night they have been in the night! Not warm, not cold, perfect and mosquito-free:) but I keep on scratching myself to death on my mosquito bites and mosquito bites but but you should not complain about that summer is here, it's just bite the bullet and enjoy. I bothered not to live as a pessimist and be completely negative about everything, you will see life on the bright side and I do and have done in a few months and it feels wonderful to not be a sour one who spreads bad vibes and whines in all . Nah, I'm happy to be a happy bastard I am:) And the reason for that is but a pessimist is enough to feel bad innombors. I have learned to talk to Joakim about my problems and if I have a day that I feel bad so I say it for him and I get to talk to me, he is a really good listener and understand. Previously I held the course all to myself and it did not work when everything was on the go to hell but then I started talking, everything is absolutely perfect:) I love it!

Must take now and mix a little juice to Olivia and we will then take and see if you can be out today or what? ;)

Hugs


Jag älskar dig så grymt jävla mycke snygg fan!
I love you so cruelly fucking very nice fuck!

I hear you knocking

Verkar inte bli bakis trots allt :) var nog då man fick i sig lite salt (torkat kött) och har druckit 1liter mjölk! Mumma! Gnällde lite snällt och ynkligt då jag var lite dålig om att jag ville ha fanta och lite godis, så han har haft cyklat över till bränna och handlat de åt mig :) De lönar sig att vara snäll mot sin karl då han är bakis. Jag brukar serva han med kall vatten, en kall handduk på pannan och bara vara go och snäll med han :)
Ska gå och smörja in mina mygg och knott bett jag har fulla skallen, de jävlarna kryper in i håret och bits. Nå skit samma de små krypen uppfyller säker nå i närings kedjan så jag hoppas att en fågel fick bli mätt i magen :)

Nå nu ska jag ta och gå ut och lufta mig en stund

Puss

In english

Does not seem to be hung over after all:) was probably when you got in a little salt (dried meat) and drank 1 liter of milk! Mumma! Whined a bit sweet and pathetic when I was a bit bad that I wanted to have imagination and some candy, so he had biked over to burn and they acted for me:) The good to be kind to their fellow when he is hung over. I usually serve him with cold water, a cold towel on his forehead and just be nice and kind with him:)
Must go and rub my mosquitoes and black flies bite I have full skull, the bastards climb into the hair and bits. Well heck the creepy creatures meet safe reach of the food chain, so I hope that a bird had to be measured in the stomach:)

Well now I'll take and go out and bleed me for a while

Hugs


@Mariana Johansson


@Mariana Johansson

Hej och välkommen!

Oj oj oj vilken jävla kväll de vart igår! Shit så jävla bra den var! Go satans musiken, människorna, kläderna och allt var så bra! Jag verkligen älskar rocka billy(raggar) kulturen :) Hade inte så passande skor att dansa i men de gick ju bra att dansa i 13cm platå klackar :) blev fotograferad av nån snubbe, fina bilder blev de.

Nu ska jag på börja min bakis prosess, vi hörs ikväll då jag är bättre, är som fortfarande full.. Puss

In english

Wow what the fucking morning every Friday! Shit so damn good it was! Go fucking music, people, clothes and everything was fine! I really love rock billy (picks) culture:) Had not so fitting shoes to dance in but they were good to dance in the 13cm platform heels:) was photographed by some guy, nice pictures, they were.

Now I'm going to start my hangover / or video display, we heard tonight when I'm better, is still full .. Hugs


Rock you!

Taggad taggad! Varit och handlat lite små mumma och annat till ikväll.. Köpte en färdig blandad mojito på bolaget, den var ganska god, lite soda i så hade de varit grejjer :) Köpt oxå massa mygg saker tex en myggdörr, myggfönster och foppisar åt Olivia.. Jag orkar inte blogga är så förbannat varmt!

Vi syns och hörs!

In english

Tagged psyched! Been and done some small Mumma and others, tonight .. I bought a ready-made mojito at the company, it was pretty good, a little soda in it had been the stuff:) Bought also mass mosquito things such as a mosquito doors, windows and mosquito foppisar to Olivia .. I can not blog is so damn hot!

We are seen and heard!

Hot in here!

Usch så varmt och mojjsigt de var att köra Oliven till dagis, tur man har taklucka och ac :) och vilken tur att man inte har skinnklädsel, då hade man ju brännt röven av sig!

Smorde in Olivia in solskydd och satte på henne en klänning, solhatt och strumpbyxor. Jag har håll på städa här hemme, for och pantade lite. Vi hade ganska mycke och med ganska menar jag att de föll över mig :) Ska ta och fixa nå lunch sen hämta Olivia på dagis så far vi och hämtar Svärmor <3 och en sväng över Boden och lånar ut videokameran till Joakims syster Annelie. Har tankat bilen men ska kolla oljan innan vi far så är de bara sticka iväg :)

Var skönt att ha bikini överdel idag, jag var som missnöjd med baddräkten, såg som konstig ut kring brösten så den åkte tillbaka.

Nå nu ska jag ta och göra lite is te och sen ta och göra resten..

Puss

In english

Ugh so nice and warm they were to drive Olive to kindergarten, lucky me to have sunroof and ac:) and how lucky that it has leather interior, which of course had burned my ass off!

Anointed into Olivia in sunscreen and put on her dress, a hat and tights. I keep on cleaning up here at home, and pledged a bit. We had pretty jewelry and pretty, I mean that they were falling on me:) Must take and fix reach lunch then download Olivia in kindergarten, we will get to pick my mother in law <3 and a turn of Boden and lend your camcorder to Joakim's sister Anne. Has refueled the car but should check the oil before we leave so they are just taking off:)

Be nice to have a bikini top today, I was dissatisfied with the bathing suit, looked as strange around her breasts so it went back.

Well now I'll take and make some ice tea and then take and do the rest ..

Hugs



Glass i stora lass

Mycke glass och saft har gått åt idag när de har varit så varmt, var nästan säker på att de skulle åaks här inatt men de gjorde inte de. Bara blåste och levde fan ute.

Varit på Brännaberget och sett när Max har sjungit i körslaget, var som små korkat att de rev senen så hade man fått stå ute och alla hade fått plats att se, skulle ha haft farit redan 17:30 för de var sjukt svårt att hitta en parkering där uppe och massa ungar som sprang framför bilen så man körde bara på kopplingen och var berädd på bromsen. Usch usch jag tycker inte om när barn springer runt bilen eller cyklar jag är så rädd att de ska vingla till och göra illa sig :(

Ska ta och städa lite, Olivia drar in sandlåda på sandlåda hela tiden i hallen så de repar golvet när hon far med sin bil och sladdar på sanden. Imorgon kommer svärmor <3 jag älskar min svärmor hon är den finaste i hela världen!

Puss

In english

Very ice cream and juice have gone into today as they have been so warm, it was almost certain that they would thunderstorms here tonight but they did not they. Just blew and survived the hell out.

Been at Burning Mountain and seen where Max has been singing in running the team, was little stupid that they tore senen as they had been left out and everyone had got a place to see them, would be gone already 17:30 for the sick was hard to find a parking up there and bunch of kids who ran in front of the car as it drove just the clutch and was a quandary at the brake. Ugh ugh I do not like when kids run around the car or riding a bicycle I am so afraid that they wobble to and getting hurt: (

Must take and clean up a bit, Olivia draws in a sandbox in a sandbox all the time in the hall as they scratch the floor when her father with her ​​car and wires in the sand. Tomorrow, my mother in law <3 I love my mother in law she is the finest in the world!

Hugs

Vad gulliga översättningar de blir :)
How cute they are translations:)

Passions juice

Mmm vad den är god! Skulle kunna bara leva på den där juicen! Shit vad varmt de är ute, riktigt soligt och fint. Olivia har hållt mig vaken ännu en natt till, börjar bli riktigt jobbigt snart att gå jämt och vara trött. Jag har ju en tendens till att bli sur när jag är trött och försöka hålla god min är inte de lättaste. Gav sedan upp och gick och kokade makaroner åt Joakim, han var hungrig och ville äta. Lastbilarna var försenade som vanligt. Vågade inte cykla imorse, tog bilen. Den är ju lite stadigare att färdas med.

Ska ta och fixa lite jordgubbs kräm åt Oliven efter att hon har sett I drommarnas trädgård, och göra nå mat åt mig och Joakim.

Ska ta och vakna till nu lite, koka mig lite kaffe :)

Puss

In english

Mmm what it is good! Could just live on that juice! Shit how warm they are out there, really sunny and nice. Olivia has kept me awake yet another night, is getting really hard to break even soon and be tired. I have a tendency to become angry when I'm tired and trying to keep a good face is not the easiest. Then gave up and went and cooked macaroni to Joakim, he was hungry and wanted to eat. The trucks were late as usual. Did not dare to ride this morning, took the car. It is a little firmer to travel with.

Must take and get some strawberry cream to Olive after she has seen In the night garden, and do reach the food for me and Joakim.

Must take and wake up a bit now, bring me some coffee:)

Hugs


Jaha?

Skulle måla panelen upp till övervåningen men jag fick inte bort ledstången. Pröva alla de slags verktyg men inget var rätt, jag har ingen aning heller hur fan man ska få bort dom så man får målat bakom? Detta är så typsikt mig när jag ska göra nå, då är det något som går emot mig. Här i veckan var det elektricitet jag inte ville ge mig in på för att jag lyckas alltid bli strömförande. Och nu var de ledstången. Typiskt!

Var ut med hunden, men helvete vad mycke mygg som kom och ville bita oss. Hunden var som oxå besvärad så han gjorde de han skulle och ville hem. Tror jag ska gå ut och hänga upp tvätt :) är så skönt då de torkar så fort ute, men de har sina nack delar att hänga ute. Tvättade lite sängkläder och hängde ut så man kunde renbädda sängen sen + att de är som skönt att få det vädrat oxå :) btw så skulle jag ta in kläderna så gjorde jag min underbara upptäckt att en fågel har bajsat på lakanet. KUL! Så de var bara att tvätta om och göra om allt från början. Dock utan bajs andra gången :)

Höll nästan på att missa desperata, de är ju tur att man har folk på facebook som kan påminna en :)

Puss

In english

Would paint the panel up to the second floor but I did not remove the handrail. Try all the kinds of tools but nothing was right, I have no idea either how the hell I should get rid of them so I have painted behind? This is so typical me when I do well, then it is something that goes against me. Here in the week, it was electricity, I did not want to give me to because I manage to always be under tension. And now the handrail. Typical!

Take the dog out, but hell what jewelry mosquitoes that came and tried to bite us. The dog who also was bothered so he did he could and wanted to get home. Think I'm gonna go out and hang the laundry:) is so nice as they dry so fast out there, but they have their disadvantages are that hang out there. Washed some bedding and hanging out so I could Make the bed then + they're being nice to the scented to:) btw, I'd take the clothes I made my wonderful discovery that a bird has pooped on the sheet. FUN! So they were just to wash over and redo everything from scratch. However, no shit the second time:)

Was almost going to miss desperate, they're lucky to have people on Facebook that can remind one:)

Hugs





$$$$

Skön dag det har varit idag, lämnade Olivia på dagis och sen har jag duschat mig ett varv till eftersom jag somnade med blött hår så jag hade en ganska rolig frisyr. Vilat till 13:30 då var det dax att stiga upp och göra nå nytta. Upptäckte att de var varmt och skönt ute så jag har haft klänning ett tag idag, tror jag ska ha på mig den imorgon ett tag då jag far med gammal farmor Astrid till Rödupp och handlar blommor :)

Ska cykla över med Olivia till dagis, om väder tillåter vill säga, köpte en barncykel sadel till cykeln, en cykel hjälm åt Olivia, Joakim köpte sig en cykel. Han har hållt på snacka om att köpa sig en syckel i snart 4års tid men nu äntligen blev det av. En cykelpump till och pimpa däcken med och en babyvakt som är bra att ha under sommaren när man är ute på gården på kvällarna. Kalaset slutade på 7890:- helt klart värt de, han höll på spara till en vatten scootrer men jag tror han gjorde rätt val och köpte sig en cykel. Nu ikväll har han cyklat till jobbet och har tänkt göra de hela sommaren, jag fick ärva Astrids cykel :)

Håll på städa till här hemma, hunden hårar så förbannat mycke så man håll ju på bli galen!

Nu ska jag fortsätta fixa här hemma :)

Puss

In english

Fine day it was today, left Olivia in kindergarten and then I showered me a lap because I fell asleep with wet hair so I had quite a funny haircut. Rested at 13:30 when it was time to get up and do reach advantage. Discovered that they were nice and warm outside so I have had the dress for a while now, think I'll wear it tomorrow for a while when I go with the old granny Astrid to Rödupp and by some flowers:)

Should bike over with Olivia to kindergarten, when weather permits to say, bought a children's bicycle saddle for the bike, a bike helmet for Olivia, Joakim bought a bike. He has kept on talking about buying a syckel in soon 4års time but finally did it. A bicycle pump to the pimp and the tires and with a baby monitor that is good to have during the summer when you are out in the yard in the evenings. The party ended in 7890 - definitely worth it, he was saving for a water scooter, but I think he made ​​the right choice and bought a bike. This evening, he cycled to work and plan to make the whole summer, I was inherit Astrid's bike:)

Hold on to clean up at home, the dog armies so damn jewelry, you hold the course of going crazy!

Now I'll continue to fix this at home:)

Hugs



Det närmsta jag hitta som såg ut som den, fast hans är röd och grafitti istället

The closest I found that looked like it, though his is red and graffiti instead

Where'd you go

Trött som en sill, Olivia har håll på tjuta sen halv tre inatt. Tror de var för mycke glass inblandat i bilden som orsakade det hela. Ska fixa lite här hemma medans hon är på dagis, ska gå och ta en power nap så man orkar städa och sånt. Kom fram till att jag inte orkar låna Ok's tunga och klumpiga maskin, jag ska köpa en egen och vaxa bilen med! jag tvättade bilen igår och vaxade lite för hand men shit vad tungt de var så man behöver en maskin som gör jobbet. Ska vara seriös och rubba först och sen vaxa. Nice!

Puss puss

In English

Tired as a herring, Olivia has been on hold howl since half past two last night. Think they were too much ice cream involved in the picture that caused it all. Should fix some here at home while she is in kindergarten, to go and take a power nap so as I can clean up and stuff. Come to that I can not borrow Ok's heavy and bulky machine, I'll buy my own and wax the car with! I washed the car yesterday and waxed a bit by hand but shit what they were so heavy I need a machine that does the job. Must be serious and disturbing first and then wax. Nice!

Kiss kiss





Duktiga jag :)

Ojoj nu har jag skickat iväg ett mail och väntar på svar, blandade kännslor! Nervös så det står härliga till! O-M-G!!!


Maskeringstejp

Oh yeah ska ta och maskera trappen så jag får vålat :) ska bara målar tvätta den för säkerhets skull och dammsuga så de inte far nå vovve hår i färgen, då skulle man bli lite ledsen om panelen var full i hund hår.

Sjukt skönt att vara ute, kan inte fatta att folk är innomhus dagar som denna! Har varit ute sen vi steg upp och fy fan vad skönt! Måste fara på apoteket och köpa solskydd åt mig och Olivia, jag har jätte kännslig hy och speciellt mot sol så jag får sol eksem, har fått de på brösrkorgen bara att vara utan tröjan i 5-10min, armarna kliar, nacken, öronen, kinderna och bröstkorgen. Solarium fungerar toppen utmärkt men riktig sol så kliar de på huden som kommer fran. Sjukt? Kankse är alergisk mot solen?

Har varit över hos grannarna och sett på då de har hållt på med sin terass eller altan, kalla de vad ni vill men vi har suttit och sett på och lekt med barnen, tog tag i spaden och skottade lite jord men pju vad tiung jord kan vara. Fikat och grillat. Grymt mysigt :) Olivia har redan slocknat, de brukar ta ca 15-20min tills hon somnar men hon däckade direkt jag la henne och så har de varit de senaste dagarna när vi varit ute varje dag :) Effektivt att vara ute :)

Ska ta och chilla lite, innan jag börjar :)

Pöss och kjam

Ullared VS Scooter

Ska ju till Ullared i sommar och nu hitta jag nå som var bättre än Ullared! Eller vad jag tror är bättre men jag ska fundera på om mina besparingar till Ullared ska gå till en scotter eller om jag fortfarande ska dit.. Jobbigt läge.. Detta måste jag klura på ett tag!


En rosa retro scooter :) helt cute! fanns med matcahnde hjälm i flake som skulle passa skit bra till :)

Besluts ångest!

Pin stripping

Hitta mig ett pn stripping kit på bejjen som skickade till sverige, grymt sugen är jag på att klicka på "Köp nu" knappen :) Jag har ju en bil man kan använda som övning på :P De har hållt på fixa i den igår, försökt få bort vassheter från karossen så den ska gå igenom besiktning, lite plåt och mattsvart färg så blir de toppen!
De har fogskummat lite på skärmkanterna, föreslog att vi målar de slime grönt så ser de ut som att bilen dregglar eller att de läcker ut radioaktivt avfall från den :) eftersom de är grön fluffig inredning i den så why not? Ska fara och köpa zebra tyg här nån dag till den så ser de lite schusstare ut på säterna än vad de är nu, ser ut som att de har fjärta sönder säterna!!!

Läste Wheels igår, håll på tagga som fan inför Power big meet. Var lite så här inför och de är bra att de har skrivit tydligt att inga van's och inga europeiska bilar. Är ju som trist att de slinker in en Volvo 745 mitt bland alla go bilar eller en Saab 900. Iaf så är jag garn mega taggad, de är som årest höjd punkt, de är fan bättre än julafton när man var liten :) Måst fara och köpa nå jävla tält, är helt slut hotellrum och stugorna kostar fan multum! Joakim köpte ett tält förra året men saken är den att de är bara han som rymms i de, och jag vill inte skedas i ett varm svetti tält så ett 4manna tält minst så man får lite space att röra sig :) Och man får hoppas att man hamnar på fin campingen och inte på slusk sidan som de nu har delat upp den i..

Joakim är i Piteå på strippen och ser, han hoppades på att få sin bil utställd. Han pikka mig på axeln inatt och frågade om han fick låna min kamera. Jag svara att han fick de bara han är försiktig. Och hade en snabb kurs på hur man fotograferar. Ställde in den på auto åt han och visa han att om man vrider på objektivet så kan man zooma in/ut. När han har fota så har han gått nära och ställt sig längre bort *suck* han är så söt! Ajja bara han har lärt sig de nödvändiga :)

Titta igenom bil bilder på datorn, måst vara tråkigt om man är en gäst och ser i den mappen. De är bara mopar! Så jag tror att de är ganska lätt att förstå att vi/jag gillar de :)

Nää nu ska jag ge trollet sin godis ask, är ju lördags godis dagen idag :)


Nu kan man börja fota på allvar :)

Äntligen kom vinnar mailen! Fick översätta deras taskiga japanska/kinesiska engelska till svenska och fick ur dom hur de ville ha betalt så nu har man betalat de så nu väntar jag på mina filter, motsols skydd och kamera väskan :) Satt igår och gjorde ega inställningar på den och de vart som jag ville ha de, skarpt, lagomt ljust på den ena inställningen och lite mer skugg inställningar på den andra. Har som fått upp foto ivern nu så här nån dag så blir de att fara på foto utflykt.


Rengörnings kit


En blixt med mer effekt


Ett studio set, men de får man ta och handla när jag har behärskat att använda den manuellt, har precis börjat med det och som det känns har jag en lång bit kvar innan jag har behärskat de.

Nu ska vi mojjsa och se lite film, har druckit en cider.. Mumma säger jag bara! Har hjälp Joakim att städa sin bil, han ska på strippen imorgon, jag och Olivia är hemma och fixar istället :)

Puss och kram

ZzzZZzzzzZZZ...ZZzz

Kasta mig i väggen vad trött jag är! Olivia har varit super gnällig inatt och bara skrikit rakt ur, vet inte om de är mardrömmar eller magknip, hon kunde som inte uttrycka sig om vad det var.. så jag kanske har sovit 1½ max, så jag var lite butter i morse när Olivia höll på terra mig för att hon hitta en svag punkt så Joakim steg upp och sa att han kunde vara med henne eftersom jag har svårare att hantera sömlöshet så han har varit med henne 3h så har jag fått sova sen skulle jag byta av han så han fick sova men då ville inte han, han ville vänta tills de blev kväll så nu sover han :) Och Olivia sover oxå, hon sov på golvet i köket. Hon skulle gå och hämta sig dricka från borde och jag tyckte de tog lång tid så hitta jag henne där sovandes.. Sött :)

Nä nu ska jag ta och hitta på nå, jag vill supa! Så jag ska bara ta och fara över ti bränna och köpa mig lite fredags mys och hyra en film så ska jag ta mig en go satans cider, eller två :)

Puss

Ibland så ska man inte fundera så mkt

Tja behöver jag säga att Joakim har köpt en till bil? Snart ser de ut som i svartbyn, ställer han en bil på gräsmattan så tror jag att jag allvarligt kommer att strypa han, men han har kommit själv till insikt att de ser för djävligt ut att ha bilarna spritt ut överallt. Näha redan? Högst tre bilar, två bruksbilar och en raggar bil de tror jag vi har surrat om men när han hittar nå till en bra peng är de som att de vi har kommit överens om inte finns längre.

Imorgon kanske rosen buskarna är en minne blott, beror på om den tar sig in på gården så får vi se om de försvinner för gott! Mohahahaha!!!! Ursäkta min glädje över att bli av med dom men jag skulle inte ens önska min värsta fiende fick dom.

BTW! Har planterat smultron idag, bytte jordgubbs plantor med Ida och fick smultron! <3 sjukt schysst! Och i tisdags planterade jag rosorna jag fick av Olivia i morsdag present. Undra om de tar sig? Dom ser ledsna ut då de har regna ihjäl dom :/ Ska sätta socker ärtor oxå, Joakim vill ha sånna men han vågade inte köpa då de fanns 10olika sorter så jag ska ta och välja ut åt han.

Missade ett snyggt kort idag att ta, visade Olivia att de fanns maskar i jorden och hon vart hemskt äcklad och stod och stampa i marken med stövlarna och sa : Mamma gräv ner dom!! Uuusch dom är läskiga...*spy ljud* snälla ta bort dom.. Jag vill inte smaka mamma.. Jag till henne : Men inte ska man äta dom, de är fiskar som man matar dom med..(masken bajsar mig på handen).. Nu bajsade den på mig. Olivia: Mamma gå och tvätta händerna!!!

Naaw så söt unge man har, hon pratar så moget och säger så roliga saker :) Och hur jag vart sugen på ett till barn när Olivia var så ansvarsfull med Milee, hon hjälpte mig att mata henne och när hon vart ledsen så blåste Olivia på henne och frågade om det var bra och att hon inte behövde vara ledsen, tog upp tutten åt henne och satte den i munnen etc etc. Sjukt sött!!!

Puss

Little bitty pretty one

Mmm mmm mmmMmmm.. F-A-N vad jag längtar till rocka billy kvällen :D ursäkta min svordom! Men jag gör de, har som beslutsångest om vilken klänning jag ska ha? men som ännu mer klurigt med Joakim, skinnväst är ju bara ett måste men de är ju dock märke på ryggen och nu ska man ju ha "vårdad" klädsel så som de så fint heter, man ska inte visa vilken förening eller grupp man tillhör och ha hela och rena kläder, de där med hela och rena förstod man ju. Jaja nå de är väl bara sätta sig med uppsprättaren och sprätta bort alla märken.
Ska boka biljetter imorgon, tror vi ska på buffén oxå :) eller de har jag nu halft bestämt så de bjussar jag han på för att han är så jävla söt^^

Han fråga mig vad jag önska mig tills jag fyller år och han har ju redan köpt mig devil eye'en men han mena att de var för att han själv ville ha dom så han köpte dom till mig. Svarade att han kunde pröva baka en tårta åt mig :) så man får se om man får en jordgubbs tårta då, eller om de är jag som får baka den?

Nä nu ska detta fetta ta och palla sig ut och dra i sig cancerframkallande ämnen så man får dö nån gång.. (menade inte de sista men jag har inte varit sur på länge så jag måst låta lite vulgär ut då och då bara eljest)

Jag skämms!

Jag har varit så jävla duktig och förstört en fälg! Kom ut där vi seth och skull hinna ut så jag inte skulle hamna bakom den där äckliga vita 126 epan som luktar bränd oljga och spyr svart rök, så jag genade utan att jag såg det och plocka en trotoarkant! Nånå man får se de från den ljusa sidan, de var ju bara 17" som vi haft i några år och tur fan att de inte var crome färgarna han ville att jag skulle ha, som jag tackade nej till just pga av detta. Nå sånt händer, de var ju inte med flit..

Ska ta och kolla Olivias blöja, tycker de luktar nå... Puss


Yatzy

Olivia sitter på golvet och spelar de, hon slår för oss alla och skriver oxå :) Sött! Hon slog en tärning för ett tag sen och sa att jag fick en trea så hon ville att jag skulle komma och kolla. Och hon hade rätt de var en trea. Men nu vart Pekka helt plötsligt med utan att han vet om det eller är ens närvarande. Sött!

Vart tvungen att springa ut och ta in tvätten jag hängde upp igår, tur som fan att den inte vart blöt! Hann bara komma några droppar på dom, så där sprackl min trädgårds dag. Tänkte ta en yxa och hugga av lite rötter och dra upp den så man slipper rosen buskarna en gång för alla! Hatar dom, borde egentligen hyra en mina gräv maskin som kräver upp skiten och sen tar man och sätter matjord och sant och gör en ute plats där med sten plattor och nå vind skydd. Lättaste sättet att bli av med dom är att man måste gräva bort dom. Någon föreslog jordfräs men de var ingen lösning, det skulle bara bli värre då.

De som ville ha växthuset har inte dykt upp ännu, så jag tror starkt på att hyra ett släp och fara med skiten på tippen. Jag har ingen användning av nå växthus så intresserad av växter är jag inte och har man nå i dom som man odlar så är de massa ungar som är och pallar har en fågel viskat i mitt öra.

Nä nu ska jag ta och spela med Olivia :) puss

10 saker om mig

1. Är otroligt rädd för spindlar (ryser bara av att tänka på dom)

2. Kan inte se Jamie Oliver när jag upptäckte att han garn läspar!

3. Har små skräck för hissar och broar

4. Är garn mega rädd för Clowner

5. Är en kvälls/natt människa, jag känner mig så seg och trög på morgon

6. Koffein kännslig, dreicker jag en kopp kaffe efter 18:00 så ligger jag och blinkar hela natten

7. Jag går i sömnen och pratar mycke oxå i sömnen

8. Får ibland deja vu'er, tex i söndags så såg jag att de skulle stå en älg vid väg kanten och skulle säga åt Joakim att sätta sig upp och ta på sig bältet men gjorde inte det för han tycker att de är garn obehagligt när jag får sånna och de stämmer. Och ca 4km längre bort stod det en stor satsns älg ko vid vägen. Berättade åt han dagen efter och tyckte att jag gjorde rätt i att inte säga för han tycker de är obehagligt.

9. Jag har någon tvångs tanke att jag måste vara sminkad även fast jag är på gården så måste jag ha minst mascara på mig, brukar försöka övervinna de och vara utan men då blir jag som naken

10. Jag älskar att shoppa, jag borde ta och spärra mitt konto! :P


I want out!

Har varit ute hela dagen och bara myst, suttit hos grannarna ute och fikat sen grillat och bara tagit de lungt. Skönt som fan vad de idag, glömde bort att jag skulle hänga upp tvätt då de var så fint ute så jag har gjort de för en timme sen. Ska tvätta arbetskläderna sen när jag har tvätta våra egna färdigt.

Håll på vänta att kineserna ocj japanerna ska ta och höra av sig till mig så jag kan betala för grejjerna jag har vunnit på. Jobbigt! Varför köpte jag inte från sidan du sa åt mig jessica? TRÖG jag är!

Ska ha film kväll, se Rio :) Tror den är sjukt bra :)

Nå nu ska jag göra nå mer nytta som plocka ut ur disk maskinen? :)

Pöss

RSS 2.0