Öm i underlivet?

Ja detta kan verka ut baklänges men om man har lätt för att bli öm i underlivet så kan man pröva en leksak i hårdplast, det ger mindre friktion än vad mjukare material. Eller så använder man inte/för lite glidmedel. Använd rikligt med glidmedel.

Silikonbaserat glidmedel ger ett längre glid och ger en skön yta som stöter bort vatten, vattenbaserat glidmedel är bra men ger inte ett lika bra glid som silikonbaserat gör eftersom det "dunstar" bort.

Oljebaserat glidmedel ska man hellst inte kombinera med sina leksaker eller kondom, det kan lösa upp kondomens gummi och leksakerna kan få en konstig yta och förstöra dem.

Var rädd också om era leksaker, om man inte ska använda dem en längre tid så ta ut batteriet. Det kan ärga batteriet. Ha inte leksakerna nära varandra, materialerna kanske inte funkar så bra tillsammans och missfärga, ge sprickor, bubbla och till och med smälta. Efter varje användning tvätta dem försiktigt i ljummet vatten, använd sedan bakteriedödande medel (utan alkohol) på dem och sedan använd silikonbaserat glidmedel eller talk på dem så håller dem längre. Om de inte används en längre tid smörj in dem så håler de sig längre.

Ta hand om er och era leksaker!


Silikonbaserat


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0