Dagens ämne: Analsex

Detta är ett ämne som är tabu att snacka om, därför vill jag ta upp det. Har aldrig pratat om det, varför? Jag vet inte men det är nå som har aldrig fallit mig in i mina tankar och jag frågade tidigare vad ni ville att jag skulle blogga om och jag fick en röst i mitt öra för några dagar sedan om just detta ämne att jag inte törs blogga om det. Just därför att de är ett tabu ämne.
 
Here we go!!!


Analsex

Tänk på att inte vara först vid anus och sedan vid slidan för då kan tjejen drabbas av bakterier som inte hör hemma i slidan och detta kan lätt leda till problem. Så se till att tvätta fingrarna/leksaken/penis ordentligt emellan.

Om ni har analt samlag så tänk på att ha kondom för även killen kan drabbas av bakterier, och om något ytligt blodkärl skulle gå sönder så kan det ge smitta.

Analt samlag är den minst praktiserande formen av analsex.

Analsex är många olika sorters stimulans av anus.
Om man vill pröva så är det bra att börja försiktigt med att smeka området runt anus, samtidigt som man smeker sin partners kön.

När ni båda känner er redo så kan man gå vidare genom att fukta ett finger och försiktigt föra in i öppningen, om det känns okej så kan man låta det sakta och försiktigt glida in en bit till. - känn er fram tillsammans!

Det är viktigt att ni använder glidmedel så att det inte blir onödigt motstånd. Om det gör ont vid analsex är detta en signal på att något är fel - Avbryt. Analsex ska inte göra ont! Mottagaren måste vara tillräckligt förberedd och avslappnad så att inte skador uppstår. Det är verkligen viktigt att ta sig tid och skynda långsamt!
- det viktiga är att vara rädd om sin partner!

Anus är ett område som är tabubelagt för många, det är ju kroppens avlopp. Därför är det också väldigt viktigt med hygien om man har analsex (såvida inte orenheten i sig är det som är upphetsande.)

Man ska inte ställa upp på någon form av sex om man inte känner för det, det är grundregeln för all form av sex.
Analsex har utövats i alla tider av alla sorters människor, efter som anus är en erogen zon för de allra flesta. Så detta är inget nytt påfund som kommit på senare år.

Olika ställningar

Analsamlag kan man ha i olika ställningar, den som blir penetrerad kan ligga på mage, stå upp, ligga på rygg eller sidan eller stå på knä. Om den som blir penetrerad ligger på rygg, är det lättare att genomföra samlaget om man lägger en kudde under stjärten på honom eller henne, eftersom ändtarmen gör en kraftig böj bakåt några centimeter innanför öppningen. Det underlättar också om den som blir penetrerad lyfter benen. Också om man ligger på mage kan samlaget bli bättre med hjälp av en kudde under underlivet.


Skador

Det är mycket ovanligt att ändtarmsöppningens slutmuskel (ringmuskeln) skadas, eller att andra skador uppkommer vid frivilliga analsamlag. Detta oavsett hur ofta man har analsamlag. Dock kan bristande teknik - att man använder för lite eller inget glidmedel eller tränger in för snabbt och okänsligt - ge upphov till övergående blödningar, eller göra analsamlaget obehagligt fysiskt eller psykiskt. Eftersom slemhinnan i anus är kärlrik kan blödningar lätt uppstå. Men läkningsförmågan i och runt anus är utomordentligt god och blödningen upphör normalt sett tämligen omgående.

Tänk på Viss försiktighet och mer utvecklad teknik kan krävas för att föra in annat än penis, dildo eller fingrar i anus. Vassa och kantiga föremål ska undvikas. Även vassa naglar kan skada ändtarmen. Om man använder ett annat föremål än dildo bör det ha en bred bas. Annars finns det risk att det glider in helt och hållet. Det kan vara svårt att i så fall få ut föremålet igen på egen hand, och man måste då uppsöka läkare.

Som vid annan sexuell aktivitet ökar risken för skador om den sker mot någons vilja eller om omdömet sviktar för att man är starkt påverkad av alkohol eller droger.

Fistfucking
kallas det när handen/näven förs in i anus. Det kräver omsorgsfull teknik, erfarenhet av analsex och kunnighet, då risken för skador ökar ju större saker man för i anus. Detta är inget vi rekommenderar för annat än mycket ergfarna människor.

När förslappning av ändtarmsöppningens slutmuskel, eller "anal inkontinens", förekommer har skadan nästan alltid uppstått på grund av att man infört alltför stora föremål i anus eller på grund av att våld brukats.

Källa: Lustjakt




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0